NeedForSpeed Elküldve Szeptember15, 2006 Elküldve Szeptember15, 2006 Szerdán azzal voltam dolgozni. :wub: És hogy megy a gép az új motorral?
rtomi Elküldve Szeptember15, 2006 Szerző Elküldve Szeptember15, 2006 És hogy megy a gép az új motorral? Ma tudtam kipróbálni rendesen mert eddig megcsúszott a kuplung. De mostmár jó. Megy a motor rendesen. Érezni,hogy van benne kraft. :P Kell még egy pontos gyujtásbeállítás mert csak szemre lett összetéve. Most épp a töltésem szállt el. Nemtommiért. :wub:
rtomi Elküldve Szeptember16, 2006 Szerző Elküldve Szeptember16, 2006 Most épp a töltésem szállt el. Nemtommiért. :wub: Egy generátorcsere megoldotta a dolgot. Köszi NeedForSpeed :P Igaz,hogy Delco volt fent és most Bosch de műkszik. Maradt egy szabad vezetékem amit leszigeteltem mert azt mondta a villanyász haverom,hogy nemkell az oda. :P
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2006 Elküldve Szeptember16, 2006 Egy generátorcsere megoldotta a dolgot. Köszi NeedForSpeed B) Igaz,hogy Delco volt fent és most Bosch de műkszik. Maradt egy szabad vezetékem amit leszigeteltem mert azt mondta a villanyász haverom,hogy nemkell az oda. :P Nincs mit! Remélem most már lehet vele csapatni?! A rekord e ben megdöbbentően nagyot ment az a motor. :wub: Csattogás a hidrotőkékből elmúlt? :P
Gepard Elküldve Szeptember16, 2006 Elküldve Szeptember16, 2006 Szeretném megköszönni a veterános tagoknak a segítséget, amit a mostani hétvégén nyújtottak a kecskeméti Opel kereskedő telephelyén. Köszönjük a részvételt az autóknak és a tulajdonosoknak is. Blitz - Manta A Berlina - Ascona B Lightning - Rekord B Ötvös Tibor - kadett C Csináltam pár képet, hamarosan feltöltöm őket. Fotók
rtomi Elküldve Szeptember16, 2006 Szerző Elküldve Szeptember16, 2006 Nincs mit! Remélem most már lehet vele csapatni?! A rekord e ben megdöbbentően nagyot ment az a motor. :wub: Csattogás a hidrotőkékből elmúlt? :P "Safhauzen" :P
rtomi Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Elküldve Szeptember17, 2006 Ma egy kicsit hízott a májam. :wub: :P :P
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ma egy kicsit hízott a májam. :wub: :P :P dessszéééép B)
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Szombaton kaptam Cecétől :wub: két ajtókárpitot. B) a Rekibe. Én sajnos azok nélkül vettem :P és padlószőnyegből csináltam a jelenlegi kárpitokat. Most belekezdtem az új kárpitok felturbózásába. :lol: Most így néznek ki.(remélem Kecsóig készlesznek. :P
Hic Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Szombaton kaptam Cecétől :wub: két ajtókárpitot. :lol: a Rekibe. Én sajnos azok nélkül vettem :P és padlószőnyegből csináltam a jelenlegi kárpitokat. ... Most belekezdtem az új kárpitok felturbózásába. :D Most így néznek ki.(remélem Kecsóig készlesznek. :P Nekem teccet a padlószőnyeges verzió is, azt hittem, original :P :P Azért teccenek ezek a kárpitok is - jó a színük, megy a fehér kocsihoz és nem szakadt a műbőr és a díszléc is elmegy - csak rosszlány koszosak... De mintha nem pont passzolnának a kapaszkodóhoz. És mi van a hátsó kárpitokkal? Azok passzolnak ezekhez? (megmondom őszintén, most nem tudom visszaidézni, milyenek... B) )
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Nekem teccet a padlószőnyeges verzió is, azt hittem, original :P :P Azért teccenek ezek a kárpitok is - jó a színük, megy a fehér kocsihoz és nem szakadt a műbőr és a díszléc is ok - csak rosszlány koszosak... De mintha nem pont passzolnának a kapaszkodóhoz. És mi van a hátsó kárpitokkal? Azok passzolnak ezekhez? (megmondom őszintén, most nem tudom visszaidézni, milyenek... :wub: ) "képpel nem idézünk hozzászólást" B) Már az egyiket le is pucoltam. Gondolkodtam,hogy maradjon-e bordó vagy lefessem feketére. De a bordó az megy a tetőkárpithoz és van két klafa kézzel készített FA könyöklőm. A mostani könyöklők azok kocka Ladából lettek átmentve. Szóval szerintem marad a bordó és majd a hátsókat is átvariálom bordóra. Jaa meg az üléshuzatban is vannak piros kis minták. Szóval szerintem elütni nem fog szinben szerintem.
Hic Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 "képpel nem idézünk hozzászólást" :lol: Már az egyiket le is pucoltam. Gondolkodtam,hogy maradjon-e bordó vagy lefessem feketére. De a bordó az megy a tetőkárpithoz és van két klafa kézzel készített FA könyöklőm. A mostani könyöklők azok kocka Ladából lettek átmentve. Szóval szerintem marad a bordó és majd a hátsókat is átvariálom bordóra. Jaa meg az üléshuzatban is vannak piros kis minták. Szóval szerintem elütni nem fog szinben szerintem. Tuti lesz az, nem is emlékeztem, hogy a tetőkárpit bordó - tök fekete maradt meg bennem.. :wub: Azért ezt a kockalada dolgot nem gondoltam volna :P Most már kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz. Ha megvan, nyomj képeket, mert nem hiszem, hogy le tudok menni hó végén Kecskemétre :P PS: már rutinyos vagyok, rögtön javítom, ha elfelejtem kiszedni a képeket az idézetből :D B)
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Tuti lesz az, nem is emlékeztem, hogy a tetőkárpit bordó - tök fekete maradt meg bennem.. :wub: Azért ezt a kockalada dolgot nem gondoltam volna :P Most már kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz. Ha megvan, nyomj képeket, mert nem hiszem, hogy le tudok menni hó végén Kecskemétre :P Ok de nemfogom elkapkodni. B)
rtomi Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Elküldve Szeptember24, 2006 A nemrég kapott ajtókárpitjaim kisebb átalakuláson mentek keresztül. :P Jelenleg így néz ki az egyik. Boogie sokat segített! köfii :wub:
berlina Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 képeket keresek Opel szervízautókról pl: ADAC, ÖAMTC, versenycsapatok szervízkocsijairól belső térről, felszereltségről is kellene, leginkább Ascona A, Kadett C, Rekord B C D, meg Blitz jöhet szóba
Hic Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 A nemrég kapott ajtókárpitjaim kisebb átalakuláson mentek keresztül. B) Jelenleg így néz ki az egyik. Boogie sokat segített! köfii :wub: Valld be, hogy vettél újat :lol: :P Nagyon szép lett, jó sokat suvickolhattátok.... :P
rtomi Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Elküldve Szeptember25, 2006 Valld be, hogy vettél újat :lol: :P Nagyon szép lett, jó sokat suvickolhattátok.... :wub: Már fel is szereltem. B) Sajna nem pont mint az új de nekem tetszik ígyis. :P
Hic Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Már fel is szereltem. B) Sajna nem pont mint az új de nekem tetszik ígyis. :P Szerintem is naon faca, a képen legalábbis nagyon jól mutat. :P Nem gondoltam volna, hogy egy kis krómléc meg műbőr ilyen sokat dob az autón! Majd élőben is megnézem eccer... :wub:
Boogie Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem is naon faca, a képen legalábbis nagyon jól mutat. :P egy kis krómléc Ez jóó! :P Én raktam fel. :wub:
lightning Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Hú az anyja!! Ez nagyon OK lett!!! De hogy sikerült feketére súrolni???!! :P Ez most festés, vagy áthúztad???? Gratula! Vihetem az enyémet is???? :wub:
Boogie Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Ez most festés, vagy áthúztad???? Gratula! Vihetem az enyémet is???? :wub: A feketét Tomi fújta rá, én meg húztam a krómcsíkot. :P
rtomi Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Elküldve Szeptember25, 2006 A feketét Tomi fújta rá, én meg húztam a krómcsíkot. :wub: Jobb mintha fékcsíkot húztál volna. :P :P
Hic Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Inkább ide írom, mert csak részben GT téma: Ma csúnyán benéztem egy autót Az Üllői végén egy autópiacon sok veterán várja az újjászületést, és ahogy suhantam, köztük mintha egy GT kandikált volna ki, csak a tetővonalat láttam a hátsó kisablakkal, meg ilyesmi.... satufék, kiállás, bementem.... sajna nem az vót, "csak" egy Porsche 912... jól megviccelt, tök hasonló volt a tetőíve. Persze gyanús lehetett volna a krómkeret az ablak körül, meg hogy a hátsó ablak felett nem volt szellőző... Kérdeztem a tulajt, nem is hallott GT-ről... Miután elmagyaráztam mit akarok már derengett neki mi az, de nem tudott segíteni... (OFF, de gyönyörű autók vannak ott, kedvenceim a 912-es is, meg két Volvo Amazon, és egy kupé Jaguar XJ, meg sok más - mind szanaszét rohadva, nagyon szomorú látvány, de a lehetőség bennük van. Viszont állapotukhoz képest elég drágák )
greg Elküldve Szeptember30, 2006 Elküldve Szeptember30, 2006 Igen, sajna erről már volt szó. Ma Magyarországon ha valami roncsot meg akarsz venni, a tulaj egyből azt hiszi, hogy hatalmas pénzt ér, biztos keresni akarsz rajta, biztos millókat ér és nehogymá!!! Rámond valami heroinárat. Így árulnak a "papa" által egy élet alatt összespórolt, halála után feleslegessé vált szitává rohadt Zaporozsecet 100-150 ezrekért. ;) Meg a D Rekordok a másik topikban, amiket ha fizetnének elvinné vki (ami már elebe tízezres nagyságrendű ktg), de 60-80 ezerért hülyeség, mikor 2-300-ért vannak szépek. A Jaguárokról meg annyit, hogy mint régen mondtam, egy sportautó ITT kezdődik. Mindezt 300 ezer ft alatt. Jó nem? :lol: (Egyszer lesz ilyenem :lol: :D :D .)
Recommended Posts