rtomi Elküldve Május1, 2006 Szerző Elküldve Május1, 2006 Gratulálok Tomi ! a Velorex ugye nem lőrincről ment ki lábon ? :) :) :( Köszi! Nem az Újlaki Peti volt vele. Helybéli volt a pilóta.
rtomi Elküldve Május1, 2006 Szerző Elküldve Május1, 2006 Csatlakozom, grat :( Köszi szépen. Boogie-nak is jár a gratuláció mert ő volt a mitfahrerem. :) :)
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Ja, így könnyű! :) Amúgy gratula a második helyhez, meg az egész bulihoz. Ha egyben lesz a Jawa, akkor én is képviselem a motorosokat.
mélykék76 Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Köszi szépen. Boogie-nak is jár a gratuláció mert ő volt a mitfahrerem. :) :) Akkor gratulálunk nektek :(
mantababy Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Csatlakozom, grat :) gratulalok en is. szep eremeny :)
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Egy kis infóra lenne szükségem. Na jó, nem kicsire, elég nagyra. A lényeg, hogy hogy működik a külföldről behozott veteránkorú autó forgalombahelyezése M.O.-n? Mert azzal tisztában vagyok, hogy nincs regadó. De ha itthon veszek egy autót, akkor átíráskor kell, hogy legyen műszakija. De gondolom egy külföldön érvényest nem fogad el a KPM. Nomeg annyi, hogy bemegyek az okmányirodába a külföldi papírokkal, és kérek rá magyar forgalmit, vagy a KPM-nél kell róni a köröket? Ha tudtok egy linket, ahol ez érthetően, nem jogi hablattyal (bocs Gelko) van megfogalmazva, akkor azt is nagyon megköszönném.
berlina Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 mavamsz.hu bár ott sok jogi hablaty, de úgy az egzakt
Blitz Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Röviden: - veterán minősítő vizsga - KPM vizsga - biztosítás - okmányiroda
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Kösz az infókat, gyorsak vagytok, mint a villám! :)
berlina Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 16os előző bádogosa olan klafa szaki volt, h a padlókárpitot eccerűen kivágta ahol útban volt, a 2a B donoromban tökéletes a padlókárpit, csakhogy a B Asci kardánalagútja a sebváltó után is széles, az A Asci a sebváltó után egyből beszűkül. Beszabjam ugye a hibátlan padlókárpitot az A Asciba?
rtomi Elküldve Május15, 2006 Szerző Elküldve Május15, 2006 Ma beindítottam a Rekordot.(két hét után). Pöccre indúlt. De csak kigurultam a garázsból meg kicsit később vissza. Kéne egy gyors szelepállítás. :)
Gelko Elküldve Május17, 2006 Elküldve Május17, 2006 tegnap a Derkovits utcán (kispesten) jött velem szembe az aranyszinű C reki (asszem Dabasi a tulaj) ...aztán rá 2 percre a Derkovits utca végén meg kifordult egy fehér 4 ajtós C rekord gyönyörű állapotban...a Rendszáma A-val kezdődött annyit láttam csak....A KÖKI feletti felüljáró után elfordult a gyömrőire...sajnos nem jutottam túl közel hozzá..... :)
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2006 Elküldve Május17, 2006 Fene egye meg a pénztelenséget! :) Egy ideje gondolkodok a Manta mellett egy második autón. Erre tegnap felajánlottak nekem egy C Kadett City-t, 65000 Ft-ért, pöpec állapotban. Idős házaspáré volt, állandóan vigyázva volt rá, a szeme fénye volt a bácsinak. 1 év műszaki van még rajta, a zöldkártya lejárt. És nincs rá pénzem!!! :)
berlina Elküldve Május18, 2006 Elküldve Május18, 2006 tegnap este a Pro7-n volt egy rövid riport egy Jag XJ 4.3 Coupe restojáról. az a fickó restaurálta akinek az a rengeteg oldie-ja van a berlini régi remizben. 2600 db-ot gyártottak belöle és állítólag ez az egyetlen megmaradt példány a kontinensen. teljes újjáépítés volt 100e-ért, de a padlókárpitot kis darabokból ragasztották a lemezre, az ajtókárpit nem kapta meg az eredeti sütött mintázatot, Mao-n így nem kaphatott volna veterán minösítést...
berlina Elküldve Május25, 2006 Elküldve Május25, 2006 klucskészítés bármilyen veteránautóhoz: http://www.keyprof.com
Gelko Elküldve Május26, 2006 Elküldve Május26, 2006 Az opel sörös kiárulja az öreg autó készletét...pl van B asconához pár cucc jó áron http://www.sorosauto.hu/index.php?submenu=...20végkiárusítás!
hemi Elküldve Május26, 2006 Elküldve Május26, 2006 Nem tudom volt-e már. Talán Blitzet érdeklené EZ a gép
rtomi Elküldve Május29, 2006 Szerző Elküldve Május29, 2006 Két éve nyáron meglátogattuk Lightning Petit Szegeden. :) Felkerült a Lightning oldalra egy beszámoló erről a meetingről. Kicsit későn :( de jó visszaemlékezni arra a napra ott Szegeden. :) http://lightning.fw.hu/ a cikkeknél olvasható a story ;)
rtomi Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 Tát község önkéntes tüzoltóinak járműve. Itt van még több kép a tüzikocsiról. Elkértem az elérhetőségüket neked Gyula. :huh:
Blitz Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Tát község önkéntes tüzoltóinak járműve. http://img.tar.hu/opeltomi/img/22568779.jpg Itt van még több kép a tüzikocsiról. Elkértem az elérhetőségüket neked Gyula. :huh: húúúúú ez nagyon szép
rtomi Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 húúúúú ez nagyon szép De a tiédnek sokkal szebb a hangja. :huh:
rtomi Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 Ma került megrendezésre a 2. pünkösdi Veteránjármű találkozó az esztertgomi Járműtörténeti Klub szervezésében. Elég sokan gyültünk össze a változékony idő ellenére. 10. órakor kezdetét vette egy itineres tájékozódási verseny (28 Km) amelynek Táton volt a célja. Menet közben az ellenörző állomásokon különböző ügyességi feladatokat kellett végrehajtani. Boogie és én a 3. ellenörző állomáson voltunk ahol a menetleveleket pecsételtük le és begyüjtöttük a menetközben kitöltött tesztlapokat is. Ebéd után volt egy ügyességi szlalomverseny is és később úgy kb. 4 körül volt az eredményhírdetés. Nagyon jó kis találkozó volt,jól éreztük magunkat. Az eső is megkegyelmezett nekünk. A Magyar Veterán Opel Klubból 4. autó is megjelent a találkozón. :huh: :lol: Dr. Abonyi Tamás és Hubai József Kadett B 1970 Héder Gyula Olimpya 1936 Tóth Attila Ascona A 1972 és mi a Rekorddal. 1968 Az ott készült képeimet letölthetitek innen
rtomi Elküldve Június5, 2006 Szerző Elküldve Június5, 2006 Mivel ma ünnepnap volt a Rekorddal közlekedtem a Kadett helyett. Jó volt látni,hogy az emberek még mindíg megbámulják az öreglányt. :huh:
Recommended Posts