rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Elküldve Március19, 2006 de nem lesz útban a rádio ? vagy gondolom megy a 2es műszer helyére ;) Jól gondolod. Az a box át lesz adva az örökkévalóságnak. ;) Magnó meg nem lesz benne csak a gyári rádió gömbhangszórókkal. :)
rtomi Elküldve Március19, 2006 Szerző Elküldve Március19, 2006 Nincs ennél gyönyörűbb vasárnapi naplemente. :) ;)
Gelko Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 ezek ma készültek ? és mi van a manta alatt ? :)
Boogie Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 ezek ma készültek ? és mi van a manta alatt ? :) Nézz be a Manta topicba! ;) ;)
Gelko Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 Nézz be a Manta topicba! ;) :) szegény Tomi egész nap kereket cserélt ;) 24 kerék ? ;)
rtomi Elküldve Március20, 2006 Szerző Elküldve Március20, 2006 szegény Tomi egész nap kereket cserélt ;) 24 kerék ? ;) Az bizony. De én vállaltam be. ;) Meg motoroztam is délelőtt. :)
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Az bizony. De én vállaltam be. ;) Meg motoroztam is délelőtt. :) én meg tegnap is meg ma is kabrioztam ;)
rtomi Elküldve Március20, 2006 Szerző Elküldve Március20, 2006 én meg tegnap is meg ma is kabrioztam :) Én meg megyek motorozni mindjárt beee.... ;)
Sörös Sanyi Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Én meg délelőtt hűtlenkedtem kicsit, beüzemeltem a Rekit, csak hogy szokjam 2.2-t. Jóóóóóó naaagyon! ;) Azért, hogy ne legyen féltékenység, visszaraktam az akksit, és kerültem egyet a Mantával is. :)
lightning Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 De jó hogy mindenkinek, ilyen jó napja volt!!!! Nekem nem igen.... eltört a jobb oldali laprugóm... :) Kész vagyok ettől a rengeteg kátyútól!!!! A közúti miniszter vagy ki MONDJON LEE!!! Nem tudom mit kéne csinálni.... van mindenből egy rakat pótalkatrész, ebből nincs... Még a híd is elmozdult a merőleges irányból.... Most lehet szétkapni az egészet. Nem tudom, valahogy le kellene gyártatni, vagy tudja valaki, hogy milyen típusét lehetne használni??? Köszi!
rtomi Elküldve Március24, 2006 Szerző Elküldve Március24, 2006 Nem bírtam ki bepróbáltam a műszeregységet. :) ;) Nekem teccik. ;)
rtomi Elküldve Március25, 2006 Szerző Elküldve Március25, 2006 Nemtudja valaki véletlenül,hogy a C Rekordon az első fölső lengökarok egyformák-e vagy különböző a jobbos-balos? :) Ránézésre tök egyforma de kezdek kételkedni a szemmértékemben. ;)
berlina Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 (edited) Ascona-ban a felsö lengökar hátsó szilentje lentebb van, a tengelynek van pár fok dölése. tehát nem egyforma, lehet h már a Rekordban is így volt. Megnéztem szervízkönyvben Asona/Manta A -nál ezt írja: "Um Bremsnickbewegungen zu dämpfen, sind die Horizontalachsen vom oberen und unteren Lenker gegeneinander Verschänkt. (Anti-Dive)" A Bremsnickbewegung szót nem tudom lefordítani, de a mondat második fele azt jelenti, h a felső és alsó lengőkar vízszintes tengelye egymással szöget zár. Azt sajnios nem találtam meg, h mekkora ez a szög. Ha a képen jól látom: Ascona/Manta A elsőfelfüggesztése szerkezetileg azonos a C Rekordéval. Módosítva Március26, 2006 : berlina
rtomi Elküldve Április1, 2006 Szerző Elküldve Április1, 2006 NNa úgy néz ki megoldódni látszik a fékproblémám. Délelőtt a helyi BOSCH szervízben féket mértünk az autón és műszakis fék van rajta. Ami annyit jelent,hogy ezzel most átmenne a műszakivizsgán. :blink: B) :D Ennek örülök nagyon. Valószínű,hogy rossz lengőkar lett feltéve tavaly és ez okozza a problémát. Remélem holnap ki tudom cserélni és akkor már csak egy futóműállítás lesz hátra és el is felejtem milyen a Kadettel autókázni 7 végén. :D ;) ;)
rtomi Elküldve Április2, 2006 Szerző Elküldve Április2, 2006 Tegnap este hazafelé az Árpád hídnál utolértük Blitz régi A Commodore Coupéját. Nagyon szép az az autó és elcsodálkoztam rajta,hogy milyen nagy. B) Vajon az enyém is ilyen hatalmasnak tűnik menet közben? :blink:
berlina Elküldve Április2, 2006 Elküldve Április2, 2006 én meg Őt követtem az Árpád hídtól a Róbert Károlyig tegnap a talira menet: Ez egy kétkerékhajtásos oldalkocsis motorkerékpár. Elég jól megy.
berlina Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 Eladó szélvédők itt: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/ db*ár Ascona-A in klar 1X 120� Ascona-B in klar 10X 70� Ascona-B in grün Blauk. 3X 150� Ascona-B in bronce Blauk. 1X 180� Manta-A in grün Blauk. 10X 150� Manta-B in klar 3X 100� Manta-B in grün Blaukeil 1X 200� Rekord-E 2(mit Sph.)in grün Blauk. 3X 140� Kadett-C Coupe klar 1X 120� kadett-C Coupe in grün Blauk. 5X 180� Frontkratzer Scheibe,vielleicht Interresant,es sind ja einige hier die sowas haben. Kadett-D in klar 2X 50� Kadett-D in grün Blauk. 4X 100� Kadett-D in bronce Blauk. 2X 100� Ascona-C in bronce Blauk. 1X 100�
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 Jó képek! Hétfőn lehet, hogy én is rakhatok fel párat, a cimborák kint vannak, várom az élménybeszámolójukat, meg a képeiket.
berlina Elküldve Április11, 2006 Elküldve Április11, 2006 Végre elkezdték kitenni az anyagot: http://www.automotive-tradition.de/de/wiss...isten/index.htm Itt elég régi doksikban találni elég régi alkatrész azonosítókat. http://www.automotive-tradition.de/de/wiss...en/frameset.htm Minden PDF-ben van, ez utóbbi oldal kicsit furmányos, mert nincs jobb oldalt csúszkasáv, le-fel nyíllal találni meg a tipusokat.
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2006 Elküldve Április11, 2006 Azért nem csak a kocsik, de ti is jól mutattok együtt. :blink:
rtomi Elküldve Április11, 2006 Szerző Elküldve Április11, 2006 Azért nem csak a kocsik, de ti is jól mutattok együtt. :D Jóó de a veteráncsetbe nem tehetek fel rólunk fotót mert még csak énvok veterán. B) :blink:
Boogie Elküldve Április11, 2006 Elküldve Április11, 2006 Mégis rólam van fent kéép az előző hsz-dnál! :blink: Akkó most mivan?? B) A Mustangról nem rakod fel a képet a Ford-os topicba??
Recommended Posts