rtomi Elküldve Február12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2006 sötétkék volt...rendszámból semmit sem tudok mert közben vezettem is meg gyorsan is mentem :rolleyes: Legközelebb figyeld meg lécci mert fontos. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Legközelebb figyeld meg lécci mert fontos. :rolleyes: oké résen leszek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 meg tudja nekem nézni valaki katalógusban, hogy ez: 8035024182 mihez ajánlott? az érdekel egyszín fekete-é? van-é benne kicsi króm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Hasonló felni lesz a kocsin. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Biztos olcsóért mérik ezt is. Viszont nagyon szép és nagyon illik az ótódhoz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Biztos olcsóért mérik ezt is. Viszont nagyon szép és nagyon illik az ótódhoz. :blink: Ingyen lesz csak azt nem tudom,hogy hogyan szedi le a dísztárcsát? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ...nem tudom,hogy hogyan szedi le a dísztárcsát? :rolleyes: megfúrja a közepét, vág bele menetet, belehajt egy csavart, aztán azt megfogja fogóval és megrántja maga felé. :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 megfúrja a közepét, vág bele menetet, belehajt egy csavart, aztán azt megfogja fogóval és megrántja maga felé. ;) :D ;) bebacna. :blink: Ilyen kerekek lesznek hátul a Rekin amikor gyári lesz fönt dísztárcsával. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Két hónap után végre sikerült beindítanom a kocsit! Nem is a karbi miatt kapkodott, és nem akart indulni, hanem azért, mert vizes volt a benzin, és belefagyott. Ezt a szívást! Mindenre gondoltam, de erre aztán nem. Úgyhogy ha Fehérváron jártok, akkor véletlenül se tankoljatok a Tesco kúton! Fél kilóméterrel arrébb ugyanolyan olcsó kút van, de arra még nem hallottam panaszt. A lényeg, hogy üzembiztosan el tudok gurulni Kecskemétre. Ez az igazi öröm, eddig végig paráztam, hogy egyáltalán eljutok-e odáig, de mostmár biztos vagyok benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 de mostmár biztos vagyok benne. áááá mantával jössz ? ????? nagyon körbe fogom nyálazni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 áááá mantával jössz ? ????? nagyon körbe fogom nyálazni :rolleyes: Óvatosan a nyállal! Lemarod a rozsdát, ami összetartja! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Óvatosan a nyállal! Lemarod a rozsdát, ami összetartja! :rolleyes: kabbe :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Na megvan a 4 gyári felni a Rekordra. :blink: Kicsit még szarul néznek ki de homokfúvás és festés után jobb lesz a helyzet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Na megvan a 4 gyári felni a Rekordra. :D Kicsit még szarul néznek ki de homokfúvás és festés után jobb lesz a helyzet. :rolleyes: http://img.tar.hu/opeltomi/img/19938456.jpg Azért a jobb hátsóval a jelenlegi állapotában nem mennék ki ótópályára... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Azért a jobb hátsóval a jelenlegi állapotában nem mennék ki ótópályára... :rolleyes: :blink: Én sem fogok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Azért a jobb hátsóval a jelenlegi állapotában nem mennék ki ótópályára... :rolleyes: :blink: Az már a pótkerék, nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ti tudtok olyanról, hogy a régebbi 'B' Manták jöttek volna ki biztonsági öv nélkül is? Tegnap vette észre a barátom, hogy az övdob nekem kívül van, a hátsó ülésnél, és a hátsó burkolóelemen nincs az övnek lyuk kihagyva. Megnéztük a portán az összes Mantát, de mindnek belül van a dob, és a burkolatból jön ki az öv. Kicsit fura... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ti tudtok olyanról, hogy a régebbi 'B' Manták jöttek volna ki biztonsági öv nélkül is? Tegnap vette észre a barátom, hogy az övdob nekem kívül van, a hátsó ülésnél, és a hátsó burkolóelemen nincs az övnek lyuk kihagyva. Megnéztük a portán az összes Mantát, de mindnek belül van a dob, és a burkolatból jön ki az öv. Kicsit fura... Lehet,hogy felszereltség függő volt a hátsó öv. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Lehet,hogy felszereltség függő volt a hátsó öv. :rolleyes: Ja, de ez nem hátsó, hanem első öv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ja, de ez nem hátsó, hanem első öv! Akkor lehet,hogy abban nem automata övek voltak. :rolleyes: Vagy utángyártott az oldalkárpit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Akkor lehet,hogy abban nem automata övek voltak. :rolleyes: Vagy utángyártott az oldalkárpit. ;) Inkább a nem autómata övre tippelnék. Kösz, ez nekem eszembe se jutott. (öt év Trabizás után ez szégyen :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szóval miért is volt érdekes a FIVA kérdőív? Bosch gründet Bereich "Bosch Automotive Tradition" Teile und Wissen für boomenden Oldtimer-Markt http://www.automotive-tradition.com/ 2005.nov. Kisszériában felújított D-Jetronic vezrélőegység, A 70-es években sok autóban alkalmazták A Bosch megnyitja a "Bosch Automotive Tradition" részlegét, mely alkatrészekkel és információkkal szolgál a növekvő Oldtimer piaci szegmensnek okok: Erősen növekvő piac, csak No.-ban több, mint 700.000 20 évesnél idősebb autó van forgalomban, német Oldtimer tulajdonosok becslés szerint átlagosan 1000 EUR-t költenek csak alkatrészekre. Céljuk, hogy a No.-i központi raktáron kívül online digitalizált katalógust készítsenek bolygónk valamennyi Bosch alkatrészraktáráról. Elkezdték digitalizálni az összes a Bosch-nál megtalálható kapcsolási rajzot, gyártási terveket, mindent, ami eddig csak analóg hordozón volt megtalálható, az Oldtimer alkatrészek kiárusításán, után gyártásán kívül tervük, hogy ezeket a dokumentumokat letölthetővé is tegyék. Amennyiben érkezik megfelelően nagy igény a már nem fellelhető alkatrészeket le is gyártják Bosch garanciával az eredetinél jobb, mai minőségben. Starter für Mercedes-Benz 190SL BJ 1954. Entwicklung Nachfertigung durch Bosch Automotive Tradition Céljuk, hogy a "Bosch Automotive Tradition" részleg önfenntartó legyen, szvsz ez sanszos is, mivel a Bosch nem márkaspecikfikus gyártó, kismillió alkatrész megtalálható változatlan formában különböző márkák különböző tipusaiban. Sajtóanyag: Bosch Presse kontakt: Robert Bosch GmbH Automotive Aftermarket Telefon 0180 5004745 Fax 0721 942-1996 E-Mail: Kundenberatung.KFZ-Technik@de.bosch.com (tapasztalat: minnndig nagyon rendesek!!!!, figyelmesek!!!!! 5*-os csapat ) -------- most kibeszélek: az Opel-Classicparts.com-nál most is sok Bosch alkatrész található Opel tipusokhoz (70-92), :rolleyes: bár egy Olympiához nem tudnának tán gyertyát se adni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2006 Lightning Peti!! Jó lett a dvd amit a veterántaliról csináltál. Drakulálok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Lightning Peti!! Jó lett a dvd amit a veterántaliról csináltál. Drakulálok. :D Kööszi Tomi!!!!! Vesződtem vele egy keveset.... :rolleyes: Azt sajnálom, hogy nem lett levetítve az évadnyitón, ahogy az meg volt beszélve... ha csak részleteket vetítettek volna az is jó lett volna, hogy fokozza a hangulatot... A veterán szekciónak együtt kellett volna ülnie.... na de mindegy... majd legközelebb. Így is baromi jól éreztük magunkat. Döltem a röhögéstől Cecének olyan veterános sztorijai voltak, hogy na! ;) Gyorsan elszaladt az idő...jó buli volt! Köszönet a szervezőknek! Még hazafelé is nagy volt a jókedv! Ki is neveztünk a kocsiban egy moderátort! Az volt a beceneve, hogy "direktszűrő"! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Elvetődtem ide is. Azt sajnálom, hogy nem lett levetítve az évadnyitón, ahogy az meg volt beszélve... ha csak részleteket vetítettek volna az is jó lett volna, hogy fokozza a hangulatot... Ezzel én is egyetértek, de nézzétek el, nem vagyunk még profik a dolgokban. Amúgy a tali előtt 2 nappal, meg a vacsi alatt is jutottak eszembe dolok, de akkor már késő volt. Örülök, hohy jól éreztétek magatokat és sokan eljöttetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts