forumadmin Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Sziasztok! Fel merült egy kérdés!Ki az igazi Veterános?? Tudja valaki a választ?? Véleményem szerint az aki 30 évnél öregebb autókat kedvel, birtokol, felújít, szeretget, vagy álmodozik róla. Szóval elég sokan:) Szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Az aki napi szinten használja a veteránkorú autóját és nem csak a garázsban simogatja :) ..ja és járt anno Vietnamban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Hát igen. Sokan vagyunk, akik sok időt, pénzt áldoz bele ebbe a hobbiba. És a töredékét sem kapja vissza amit bele ölt az autójába. Persze ,ha nem OT-s akkor ha megtörik azonnal O-ra írják.. Szeretet , Kitartás, Önbizalom, És mutatni, járni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Kár, hogy itt a fórumon kevesen vagytok. Szívesen olvasgatnék veterános BLOG-t . Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április15, 2014 Megoszt Elküldve Április15, 2014 Szia. Vannak azért itt is klub tagok. Csak idejük nincs :-) :-) .. Én is szívesen venném ha többen írnának és osztanák meg a tapasztalataikat itt is. Persze ,ha van mondanivalójuk. Küldtem kör Emilt: mivel meg kértél,hogy állítsak össze egy veterános ( Autós) leírásokat az aitókról. Ketten reagáltak csak és meg osztották a tapasztalataikat . Ez van. :-( :-( .. :omg: 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ricsi 73 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 sziasztok segítséget szeretnék kérni. van egy opel kadettem 1.3d aminek elhagytam az alapjárati csavarját . hogyan tudnám orvosolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 sziasztok segítséget szeretnék kérni. van egy opel kadettem 1.3d aminek elhagytam az alapjárati csavarját . hogyan tudnám orvosolni? Szerintem bármelyik Diesel szervizben adnak neked. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 Egyre többet nézegetem az eladó veterán autókat - sajnos csak szórakoztatom magam :) pl ezeket :) Álom Vicc Ez meg egy nagyon normális áron árult korrekt darabnak néz ki...a magyar oldalakról már el is tűnt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Egyre többet nézegetem az eladó veterán autókat - sajnos csak szórakoztatom magam :) pl ezeket :) Álom Vicc Ez meg egy nagyon normális áron árult korrekt darabnak néz ki...a magyar oldalakról már el is tűnt A blitzet láttam élőben, és nagyon egybenlévőnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Szerintem bármelyik Diesel szervizben adnak neked. ;) Sztem 1,3-as D Kadettre gondolhat, mert diesel 1.5 vagy 1.6 illetve 1.7 volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 A blitzet láttam élőben, és nagyon egybenlévőnek tűnik. Milyen jó lenne egy ilyennel körbeautózni Európát...mondjuk egy motorcsere után :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Ezek tetszenek: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-commodore-2-5-2-8-automatik-stapelfeld/198320434.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Meg ez: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-diplomat-oberscheinfeld/197049766.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez a fajta Reki is régi kedvenc: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-rekord-1900-bochum/196581037.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez pedig sztem az egyik legszebb Opel: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-manta-a-l-90ps-neuaufbau-h-kennzeichen-m%C3%B6glich-potsdam/198392026.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.modelDescription=a&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Az első király, a második azt sem tudja milyen autója van. Ez egy Admirál vagy Kapitan, a Diplomat állólámpás. Harmadiknál szebb van mo-on eladó. Sajnos a veteránosok még nem fedezték fel maguknak, a C Rekord keresetebb, pedig a Coupét kivéve sokkal szebb a D. A Mantához nem tudok mit szólni. Nejem kijelentette, hogy szeretne egyet. Mondtam neki, hogy Mo-on nagyobb esély van a lottó ötösre, mint A Mantát találni :D Ezek tetszenek: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-commodore-2-5-2-8-automatik-stapelfeld/198320434.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Meg ez: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-diplomat-oberscheinfeld/197049766.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez a fajta Reki is régi kedvenc: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-rekord-1900-bochum/196581037.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez pedig sztem az egyik legszebb Opel: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-manta-a-l-90ps-neuaufbau-h-kennzeichen-m%C3%B6glich-potsdam/198392026.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.modelDescription=a&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Kornél.. Reméljük a szalma kazal nem lesz nagy.. Hogy megtaláld a számodra megfelelő gombos tűt... (Mantát) :-O .. Tényleg nagyon ritka.. Németeknél is alig van.. Jobban járnál,ha tengeren túl próbálkoznál. Ott előbb találsz.. A Piros Admirál az jónak tűnik. De teljesen alap , ha le lehet alkudni talán érdemes lenne behozni... Biztos arra is rá megy egy milla.. :-) :--) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Az első király, a második azt sem tudja milyen autója van. Ez egy Admirál vagy Kapitan, a Diplomat állólámpás. Harmadiknál szebb van mo-on eladó. Sajnos a veteránosok még nem fedezték fel maguknak, a C Rekord keresetebb, pedig a Coupét kivéve sokkal szebb a D. A Mantához nem tudok mit szólni. Nejem kijelentette, hogy szeretne egyet. Mondtam neki, hogy Mo-on nagyobb esély van a lottó ötösre, mint A Mantát találni :D Én úgy tudom az utolsó Diplomatok így néztek ki. :unsure: Admiral Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Én úgy tudom az utolsó Diplomatok így néztek ki. :unsure: Gyerekkoromban volt a (majdnem) szembeszomszédomban egy ilyen Admiral sárga színű, levehető- vagy vászontetős, V8-as... gyönyörű volt. Sajnos már nincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Gyerekkoromban volt a (majdnem) szembeszomszédomban egy ilyen Admiral sárga színű, levehető- vagy vászontetős, V8-as... gyönyörű volt. Sajnos már nincs meg. levehető- vagy vászontetős, V8-as ! ! ! ?? Na ha az volt akkor azt már rég eladták külföldre. Az ilyen kincsek mind kikerülnek sajnos. Németek sokat áldoznak rá. Mert ügye ők nem keresnek olyan jól.. :-( :-( . Admiral / Diplomat szerencsére van pár az országban. És szépek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Én úgy tudom az utolsó Diplomatok így néztek ki. :unsure: Admiral Tomi. Én tudok egy jó állapotú,de fel kell azért újítani az A Mantát, Igaz nem occó, de egyben van, megy, Vizsga is van rajta, azt hiszem 2005 től a tulajdonukban van . vagy még régebben.. :-O :-O Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 levehető- vagy vászontetős, V8-as ! ! ! ?? Na ha az volt akkor azt már rég eladták külföldre. Az ilyen kincsek mind kikerülnek sajnos. Németek sokat áldoznak rá. Mert ügye ők nem keresnek olyan jól.. :-( :-( . Admiral / Diplomat szerencsére van pár az országban. És szépek.. Osztrák származású volt az öreg, akié volt, és a halála után visszavitték Ausztriába az autót, ennyit tudok. Volt neki még egy donornak. Állítólag valami limitált szériás darab volt. Ilyesmi volt, arra emléxem, hogy nyáron kabrióként használta: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Van itthon ilyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Tomi. Én tudok egy jó állapotú,de fel kell azért újítani az A Mantát, Igaz nem occó, de egyben van, megy, Vizsga is van rajta, azt hiszem 2005 től a tulajdonukban van . vagy még régebben.. :-O :-O Mantát, vagy Admiral/Diplomatot tudsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November13, 2014 Megoszt Elküldve November13, 2014 MANTA A-t tudok ,egy véletlen kanyarodás közben. :-) :-).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2014 Megoszt Elküldve November17, 2014 Cece P1 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November18, 2014 Megoszt Elküldve November18, 2014 elég sajátos hirdetés :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2014 Megoszt Elküldve November18, 2014 biztos sokan hívják :) de az autó attól még nagyon jó alap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts