forumadmin Elküldve Március22, 2014 Elküldve Március22, 2014 Sziasztok! Fel merült egy kérdés!Ki az igazi Veterános?? Tudja valaki a választ?? Véleményem szerint az aki 30 évnél öregebb autókat kedvel, birtokol, felújít, szeretget, vagy álmodozik róla. Szóval elég sokan:) Szerinted?
Gelko Elküldve Március22, 2014 Elküldve Március22, 2014 Az aki napi szinten használja a veteránkorú autóját és nem csak a garázsban simogatja :) ..ja és járt anno Vietnamban :D
monza Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Hát igen. Sokan vagyunk, akik sok időt, pénzt áldoz bele ebbe a hobbiba. És a töredékét sem kapja vissza amit bele ölt az autójába. Persze ,ha nem OT-s akkor ha megtörik azonnal O-ra írják.. Szeretet , Kitartás, Önbizalom, És mutatni, járni vele.
forumadmin Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Kár, hogy itt a fórumon kevesen vagytok. Szívesen olvasgatnék veterános BLOG-t .
monza Elküldve Április15, 2014 Elküldve Április15, 2014 Szia. Vannak azért itt is klub tagok. Csak idejük nincs :-) :-) .. Én is szívesen venném ha többen írnának és osztanák meg a tapasztalataikat itt is. Persze ,ha van mondanivalójuk. Küldtem kör Emilt: mivel meg kértél,hogy állítsak össze egy veterános ( Autós) leírásokat az aitókról. Ketten reagáltak csak és meg osztották a tapasztalataikat . Ez van. :-( :-( .. :omg: 3
ricsi 73 Elküldve Augusztus29, 2014 Elküldve Augusztus29, 2014 sziasztok segítséget szeretnék kérni. van egy opel kadettem 1.3d aminek elhagytam az alapjárati csavarját . hogyan tudnám orvosolni?
rtomi Elküldve Szeptember2, 2014 Szerző Elküldve Szeptember2, 2014 sziasztok segítséget szeretnék kérni. van egy opel kadettem 1.3d aminek elhagytam az alapjárati csavarját . hogyan tudnám orvosolni? Szerintem bármelyik Diesel szervizben adnak neked. ;)
Gelko Elküldve Szeptember2, 2014 Elküldve Szeptember2, 2014 Egyre többet nézegetem az eladó veterán autókat - sajnos csak szórakoztatom magam :) pl ezeket :) Álom Vicc Ez meg egy nagyon normális áron árult korrekt darabnak néz ki...a magyar oldalakról már el is tűnt
kori Elküldve Szeptember3, 2014 Elküldve Szeptember3, 2014 Egyre többet nézegetem az eladó veterán autókat - sajnos csak szórakoztatom magam :) pl ezeket :) Álom Vicc Ez meg egy nagyon normális áron árult korrekt darabnak néz ki...a magyar oldalakról már el is tűnt A blitzet láttam élőben, és nagyon egybenlévőnek tűnik.
kori Elküldve Szeptember3, 2014 Elküldve Szeptember3, 2014 Szerintem bármelyik Diesel szervizben adnak neked. ;) Sztem 1,3-as D Kadettre gondolhat, mert diesel 1.5 vagy 1.6 illetve 1.7 volt benne.
Gelko Elküldve Szeptember4, 2014 Elküldve Szeptember4, 2014 A blitzet láttam élőben, és nagyon egybenlévőnek tűnik. Milyen jó lenne egy ilyennel körbeautózni Európát...mondjuk egy motorcsere után :) 1
FPepe Elküldve Szeptember5, 2014 Elküldve Szeptember5, 2014 Ezek tetszenek: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-commodore-2-5-2-8-automatik-stapelfeld/198320434.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Meg ez: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-diplomat-oberscheinfeld/197049766.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez a fajta Reki is régi kedvenc: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-rekord-1900-bochum/196581037.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez pedig sztem az egyik legszebb Opel: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-manta-a-l-90ps-neuaufbau-h-kennzeichen-m%C3%B6glich-potsdam/198392026.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.modelDescription=a&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
kori Elküldve Szeptember7, 2014 Elküldve Szeptember7, 2014 Az első király, a második azt sem tudja milyen autója van. Ez egy Admirál vagy Kapitan, a Diplomat állólámpás. Harmadiknál szebb van mo-on eladó. Sajnos a veteránosok még nem fedezték fel maguknak, a C Rekord keresetebb, pedig a Coupét kivéve sokkal szebb a D. A Mantához nem tudok mit szólni. Nejem kijelentette, hogy szeretne egyet. Mondtam neki, hogy Mo-on nagyobb esély van a lottó ötösre, mint A Mantát találni :D Ezek tetszenek: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-commodore-2-5-2-8-automatik-stapelfeld/198320434.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Meg ez: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-diplomat-oberscheinfeld/197049766.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez a fajta Reki is régi kedvenc: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-rekord-1900-bochum/196581037.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ez pedig sztem az egyik legszebb Opel: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-manta-a-l-90ps-neuaufbau-h-kennzeichen-m%C3%B6glich-potsdam/198392026.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.modelDescription=a&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
monza Elküldve Szeptember7, 2014 Elküldve Szeptember7, 2014 Kornél.. Reméljük a szalma kazal nem lesz nagy.. Hogy megtaláld a számodra megfelelő gombos tűt... (Mantát) :-O .. Tényleg nagyon ritka.. Németeknél is alig van.. Jobban járnál,ha tengeren túl próbálkoznál. Ott előbb találsz.. A Piros Admirál az jónak tűnik. De teljesen alap , ha le lehet alkudni talán érdemes lenne behozni... Biztos arra is rá megy egy milla.. :-) :--) 1
rtomi Elküldve Szeptember8, 2014 Szerző Elküldve Szeptember8, 2014 Az első király, a második azt sem tudja milyen autója van. Ez egy Admirál vagy Kapitan, a Diplomat állólámpás. Harmadiknál szebb van mo-on eladó. Sajnos a veteránosok még nem fedezték fel maguknak, a C Rekord keresetebb, pedig a Coupét kivéve sokkal szebb a D. A Mantához nem tudok mit szólni. Nejem kijelentette, hogy szeretne egyet. Mondtam neki, hogy Mo-on nagyobb esély van a lottó ötösre, mint A Mantát találni :D Én úgy tudom az utolsó Diplomatok így néztek ki. :unsure: Admiral
FPepe Elküldve Szeptember8, 2014 Elküldve Szeptember8, 2014 Én úgy tudom az utolsó Diplomatok így néztek ki. :unsure: Gyerekkoromban volt a (majdnem) szembeszomszédomban egy ilyen Admiral sárga színű, levehető- vagy vászontetős, V8-as... gyönyörű volt. Sajnos már nincs meg.
monza Elküldve November9, 2014 Elküldve November9, 2014 Gyerekkoromban volt a (majdnem) szembeszomszédomban egy ilyen Admiral sárga színű, levehető- vagy vászontetős, V8-as... gyönyörű volt. Sajnos már nincs meg. levehető- vagy vászontetős, V8-as ! ! ! ?? Na ha az volt akkor azt már rég eladták külföldre. Az ilyen kincsek mind kikerülnek sajnos. Németek sokat áldoznak rá. Mert ügye ők nem keresnek olyan jól.. :-( :-( . Admiral / Diplomat szerencsére van pár az országban. És szépek..
monza Elküldve November9, 2014 Elküldve November9, 2014 Én úgy tudom az utolsó Diplomatok így néztek ki. :unsure: Admiral Tomi. Én tudok egy jó állapotú,de fel kell azért újítani az A Mantát, Igaz nem occó, de egyben van, megy, Vizsga is van rajta, azt hiszem 2005 től a tulajdonukban van . vagy még régebben.. :-O :-O
FPepe Elküldve November9, 2014 Elküldve November9, 2014 levehető- vagy vászontetős, V8-as ! ! ! ?? Na ha az volt akkor azt már rég eladták külföldre. Az ilyen kincsek mind kikerülnek sajnos. Németek sokat áldoznak rá. Mert ügye ők nem keresnek olyan jól.. :-( :-( . Admiral / Diplomat szerencsére van pár az országban. És szépek.. Osztrák származású volt az öreg, akié volt, és a halála után visszavitték Ausztriába az autót, ennyit tudok. Volt neki még egy donornak. Állítólag valami limitált szériás darab volt. Ilyesmi volt, arra emléxem, hogy nyáron kabrióként használta:
Gelko Elküldve November9, 2014 Elküldve November9, 2014 Tomi. Én tudok egy jó állapotú,de fel kell azért újítani az A Mantát, Igaz nem occó, de egyben van, megy, Vizsga is van rajta, azt hiszem 2005 től a tulajdonukban van . vagy még régebben.. :-O :-O Mantát, vagy Admiral/Diplomatot tudsz ?
monza Elküldve November13, 2014 Elküldve November13, 2014 MANTA A-t tudok ,egy véletlen kanyarodás közben. :-) :-)..
Gelko Elküldve November18, 2014 Elküldve November18, 2014 biztos sokan hívják :) de az autó attól még nagyon jó alap :)
Recommended Posts