gergew Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 valamelyik nap jöttél szembe a sallai út környékén...csak úgy csillogott az asconád :lol: :lol: Jajj ne is mondd. Egy jó ideje kefével mosom az autót, összekarcolta a fényezést (gyárit!). Égnek állt a hajam tőle, azóta szivaccsal mosom. Polírozhatom újra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Hát Ide se riogatunk sűrűn... :excl: Végül is van elég hely itt az oldalon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Unatkozol? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Unatkozol? :( Végig nyálaztam minap,hajnalban. Mert nem tudtam aludni. És van olyan hely ahova kb 4 éve nem írt senki. Lehet,hogy nincs senkinek minden hova írogatni és inkább egy helyen mindent ki tálalnak. Gondoltam írok ide valamit. Tomi. De te is sok helyen ott vagy. :lol: Az a jó!! 11 . én jössz az össze jövetelre?? Talán izgalmas lesz. Ott lesz a haverod is. :lol: Majd sokat beszél neked. CSak mellé üljél majd. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Végig nyálaztam minap,hajnalban. Mert nem tudtam aludni. És van olyan hely ahova kb 4 éve nem írt senki. Lehet,hogy nincs senkinek minden hova írogatni és inkább egy helyen mindent ki tálalnak. Gondoltam írok ide valamit. Tomi. De te is sok helyen ott vagy. :lol: Az a jó!! 11 . én jössz az össze jövetelre?? Talán izgalmas lesz. Ott lesz a haverod is. :lol: Majd sokat beszél neked. CSak mellé üljél majd. :excl: Nem megyek. :lol: Javítják a kocsit mert múlt kedden belémjöttek. :( A csávóval nem akarok találkozni. :lol: Az asszonnyal is külön műszakban vagyunk így a hétvége a családé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem megyek. :lol: Javítják a kocsit mert múlt kedden belémjöttek. :excl: A csávóval nem akarok találkozni. :( Az asszonnyal is külön műszakban vagyunk így a hétvége a családé. Nem mondod?? Veterános az illető?? Hát ez van , igaz a gyerekek az elsők ebben a formátumban. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Na írok akkor ide valamit uncsiba . csak úgy... :) úgyis olyan régen írtunk / tam ide.. Tagdíj fizetés. A Veteránosoknak, akik nem tették meg!! Feb. 5 .-én meg tehetik. Szombaton. 15.30 kor a Gyulánál, Zádor utca. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Sziasztok. Eljött ismét a pénzszüret ideje. Persze a Klub felé. tagdíj befizetés. Személyesen is lehet , vagy átutalva... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Sziasztok.Klub tagság fizetése aktuális.Nyári találkozói regisztrációnál ez is számít.nézz be az oldalunkra!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Sziasztok.. Tagdíj fizetési ciklus van. :omg: . Ne olyan ciklusra gondoljatok.. 2014.Éves Díjbefizetések aktualizálódnak.. Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a 2014-es tagdíjat a következő módokon lehet befizetni: - banki átutalással a Klub Unicredit Banknál vezetett számlájára. A számlaszám: 10918001-00000045-67900003 - munkaidőben a Klub székhelyén - szegediek és szeged környékiek Hattayer Péternél ( egyeztetni szükséges ) A tagdíj 2014-re 9000 Ft, mely tartalmazza a Magyar Veterán Opel Klub és a Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség tagdíját is. Banki utalás esetén a közlemény rovatba kérjük a nevet feltüntetni. Szeretnélek emlékeztetni, hogy a kedvezményes kötelező biztosítás előfeltétele, hogy valamilyen autós klubban tagnak kell lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Sziasztok.. Tagdíj fizetési ciklus van. :omg: . Ne olyan ciklusra gondoljatok.. 2015.Éves Díjbefizetések aktualizálódnak.. Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a 2015-es tagdíjat a következő módokon lehet befizetni: - banki átutalással a Klub Unicredit Banknál vezetett számlájára. A számlaszám: 10918001-00000045-67900003 - munkaidőben a Klub székhelyén - Szegediek és szeged környékiek Hattayer Péternél ( egyeztetni szükséges ). Budapest: Horváth Attila. A tagdíj 2015-re 10.000 Ft, mely tartalmazza a Magyar Veterán Opel Klub és a Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség tagdíját is. Banki utalás esetén a közlemény rovatba kérjük a nevet feltüntetni. Szeretnélek emlékeztetni, hogy a kedvezményes kötelező biztosítás előfeltétele, hogy valamilyen autós klubban tagnak kell lenni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március26, 2017 Megoszt Elküldve Március26, 2017 2017.01.01. től a MVOK éves klubtagdíja 10.000.-ft / év lett. Páran jelezték,hogy ez kicsit sok. Persze havi egy doboz cigeretta,vagy egy újságért kiadunk 860 forintot havonta. Ezt egy klubtagunk javasolta. A többség elfogatta mivel meg lett szavaztattva. A MAVAMSZ Tagdíj maradt 5000.-ft / év. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március7, 2020 Megoszt Elküldve Március7, 2020 2020.01.01. től 2020.12.31 ig MVOK éves klubtagdíja 10.000.-ft / év A MAVAMSZ Tagdíj 5000.-ft / év. MAVAMSZ - Kártya készítése miatt legyetek szívesek Márc.20-ig befizetni a tagdíjakat. Regisztráció folyamatos. Magyar Veterán Opel Klub Unicredit Bank Számlaszám: 10918001-00000045-67900003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts