paja Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál)....természetesen...... 4. Márti+Paja = Csali tálas megoldás..... :( De lehet ,hogy mi csak 3-óra körül tudunk menni. 5. Udi 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Csalán-tál)és Astra (de ő csak benzint eszik) 11. 12. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Itt az étlap, KOMA ÉVZÁRÓ DECEMBER 30. 14.00 CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Csalánosi tál) 11. 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Mi van ? maga a cenzúra.... : ;) :( :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Mi van ? maga a cenzúra.... : ;) :( :( :) Nem, csak jobban át szeretném látni a kajarendelést... :D :D Meg amúgy is a "vezér" már ránkszólt, hogy ne itt offoljunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Tominak írjál be egy pácolt hideg hal tál előétlet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Tominak írjál be egy pácolt hideg hal tál előétlet! :) :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 szeretnénk ott lenni de sajna még nem tudjuk biztosra, úgyhogy: 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Csalánosi tál) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. 13. 14. 15. 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Tegnap MkPistával beszélgettünk a szilveszterről.Pesten ők szerveznek bulit,ha van kedvünk mehetnénk esetleg. 4000Ft,aztán eszem iszom,ami belédfér. Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 mivel Karácsony van a marketinges sem dolgozik Ha J akar telefonáljon, én legközelebb 27-én leszek elérhető. Ha kell akkor nagyon szívesen beszállok a szervezésbe de ezt a Főszervezővel (Csabi) kellene egyeztetnem és nem a " Lokális- és klub-szintű Shitmixer"-rel. szerintem, úgyhogy "ne szójjá be" na megyek vissza a bejglimhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 mivel Karácsony van a marketinges sem dolgozik Ha J akar telefonáljon, én legközelebb 27-én leszek elérhető. Ha kell akkor nagyon szívesen beszállok a szervezésbe de ezt a Főszervezővel (Csabi) kellene egyeztetnem és nem a " Lokális- és klub-szintű Shitmixer"-rel. szerintem, úgyhogy "ne szójjá be" na megyek vissza a bejglimhez. Na ácsi! ;) Nem vagyok semmiféle főszervező!!! Én csak annyit vállaltam, hogy intézem a helyet, és ezzel egyidejűleg a kaját is lebeszélem! Sajnos a többire nincs kapacításom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 mivel Karácsony van a marketinges sem dolgozik Ha J akar telefonáljon, én legközelebb 27-én leszek elérhető. Ha kell akkor nagyon szívesen beszállok a szervezésbe de ezt a Főszervezővel (Csabi) kellene egyeztetnem és nem a " Lokális- és klub-szintű Shitmixer"-rel. szerintem, úgyhogy "ne szójjá be" na megyek vissza a bejglimhez. A lustaságodnál már csak a nagyképűséged és a sértődötséged a nagyobb.Mondhatnám tipikus... Na akkor majd beszélek Csabival,mert úgylátom a kedves "vezetőség" megint lusta megemelni a seggét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 A lustaságodnál már csak a nagyképűséged és a sértődötséged a nagyobb.Mondhatnám tipikus... Na akkor majd beszélek Csabival,mert úgylátom a kedves "vezetőség" megint lusta megemelni a seggét. De szépen mondtad... :( Megyek msn-re, oszt beszéljünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 De szépen mondtad... :( Megyek msn-re, oszt beszéljünk... Na jah,csináljuk,mert ha rajtuk múlik jövőre se lesz semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Tegnap MkPistával beszélgettünk a szilveszterről.Pesten ők szerveznek bulit,ha van kedvünk mehetnénk esetleg. 4000Ft,aztán eszem iszom,ami belédfér. Na? Várjááá a pia az nincs benne. Tekintve pár ember ilyen jellegű befogadóképességét, gyorsan lepörögne 4000 :( Ellenben lesz korhelyleves, lencse, virsli, tatárbeefsteak, malacsült burgonyával, párolt káposzta, karokidoki, dj akitől lehet "rendelni", sőt még saját zenét is lehet hozni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Várjááá a pia az nincs benne. Tekintve pár ember ilyen jellegű befogadóképességét, gyorsan lepörögne 4000 :( Ellenben lesz korhelyleves, lencse, virsli, tatárbeefsteak, malacsült burgonyával, párolt káposzta, karokidoki, dj akitől lehet "rendelni", sőt még saját zenét is lehet hozni :) Üsse kavics!Majd megint felszentelünk pár embert töménnyel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 A market-ingesnek meg üzenem, hogy ez nem munkahely! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Csalánosi tál) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka (még nem biztos,majd visszaigazol) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) 17. Dénes + Zsóci (még nem biztos,majd visszaigazol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi (Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Csalánosi tál) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka (még nem biztos,majd visszaigazol) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi(Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Csalánosi tál) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka (még nem biztos,majd visszaigazol) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) 17. Dénes + Zsóci (2 Hagymas rostélyos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 A market-ingesnek meg üzenem, hogy ez nem munkahely! :( de jó nektek, hogy semmi dolgotok nincsen. én most teszem fel a hóláncot és indulok haza most még messzebb vagyok. Este már beszélhetünk személyesen is. Johnny ha szóltok úgy is segítek. Kaptáautóvagynemkaptáautót? Ez nem megsértődés, úgy sem fogok ;) Csak szarul esik, tudod a mozi azért megviselt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 de jó nektek, hogy semmi dolgotok nincsen. én most teszem fel a hóláncot és indulok haza most még messzebb vagyok. Este már beszélhetünk személyesen is. Johnny ha szóltok úgy is segítek. Kaptáautóvagynemkaptáautót? Ez nem megsértődés, úgy sem fogok :( Csak szarul esik, tudod a mozi azért megviselt ;) Nem érdekel,hogy szarul esik. Téged sem érdekel sosem,hogy másnak mi gondja vagy baja van éppen. A mozi nem volt kötelező,arról nem én tehetek,hogy neked nem tetszett. Mindegy mostmár,leszerveztük nélküled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Úgy néz ki ott leszünk az Évadzárón Kedvesemmel Évivel. 100%ra holnap megírom ide a fórumra. Addig is Kellemes halevést nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Tegnap MkPistával beszélgettünk a szilveszterről.Pesten ők szerveznek bulit,ha van kedvünk mehetnénk esetleg. 4000Ft,aztán eszem iszom,ami belédfér. Na? Részegen ki visz majd haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Részegen ki visz majd haza? Ezért lenne jó,ha többen jönnének! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Nem érdekel,hogy szarul esik. Téged érdekel? Téged sem érdekel sosem,hogy másnak mi gondja vagy baja van éppen. Ezt Te is tudod, hogy nem igaz, akkor miért írsz ilyet? Te is sokat segítettél nekem, de ez így van rendjén, azmeg, hogy számonkérsz, nem megy. Ha én kellek ne a fórumon kezdjetek b@szogatni, hanem csörgess meg és mond a fülembe, Tomi segíts, hívd fel a többieket. És felhívom pont ne két bejgli között keljen már ezeket olvasnom, a barátaimtól. Légyszives. A gyermekosztályra csüt vagy pént ha a sajtó is ráér. ezt még egyeztetni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts