Kacsero Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 14:00 OKÉ! Viszont, ez a létszám, még elég kevés: KOMA ÉVZÁRÓ: 1. GSiCsabi 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi 4. Márti+Paja 5. Udi 6. Gepard + Timi Vagy foglaltassak kb. 30 főre, aztán majd meglátjuk leszünk-e annyian? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 OKÉ! Viszont, ez a létszám, még elég kevés: Vagy foglaltassak kb. 30 főre, aztán majd meglátjuk leszünk-e annyian? Szerintem a 30 fő az oké, és a létszámot meg majd még feltornázzuk. Aki tud értesítsen olyanokat aki nem nagyon van fórumközelben(Morgó, Bazsi, stb..) és utána beírhatja a nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon jól bevacsoráztam tegnap este :( Ez a vaddisznó pörkölt helyre tette a bifidus eszenziszt :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Szabad tudni melyik napra tervezitek a KOMA Évzárót? Bár az utóbbi időben, sajnos nem tudtam menni talira, erről nem szeretnék lemaradni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Szabad tudni melyik napra tervezitek a KOMA Évzárót? Bár az utóbbi időben, sajnos nem tudtam menni talira, erről nem szeretnék lemaradni.. December 30.-a 14:00. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Tomi&Csabi&Joee! Macskafogóra a jegyek megvannak, negyed 7-re legyetek a malom mozijában. Előre szólok!!! Aki késik nem fizetem neki ki előre a jegyet,lemarad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Tomi&Csabi&Joee! Macskafogóra a jegyek megvannak, negyed 7-re legyetek a malom mozijában. Előre szólok!!! Aki késik nem fizetem neki ki előre a jegyet,lemarad! OKÉ! :( én ott leszek, 18.00-kor a malom -P3 szintjén... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 OKÉ! :( én ott leszek, 18.00-kor a malom -P3 szintjén... ;) Ok! Főleg Tomira gondolok a későknél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Szabad tudni melyik napra tervezitek a KOMA Évzárót? Bár az utóbbi időben, sajnos nem tudtam menni talira, erről nem szeretnék lemaradni.. KOMA ÉVZÁRÓ DECEMBER 30. 14.00 CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi 4. Márti+Paja 5. Udi 6. Gepard + Timi 7. 8. 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Főleg Tomira gondolok a későknél! ;) Ezen miért nem lepődök meg megint... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ezen miért nem lepődök meg megint... ;) :( Azért,mert te is és én is tudjuk,hogy soha sehova nem ér oda pontosan,ha neki nem fontos. Tudom,hogy ezért most megölne,de ez az igazság! Kb annyiszor szóltam már ezért is,mint Dininek a helyesírás miatt,de kb annyira vett erőt magán,hogy meghallgassa,mit is ugatok. Na mindegy! 15-en megyünk,középre két sor van lefoglalva! Holnap 6-kor a P3-on! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Azért,mert te is és én is tudjuk,hogy soha sehova nem ér oda pontosan,ha neki nem fontos. Tudom,hogy ezért most megölne,de ez az igazság! Kb annyiszor szóltam már ezért is,mint Dininek a helyesírás miatt,de kb annyira vett erőt magán,hogy meghallgassa,mit is ugatok. Ezt én sem tudtam volna szebben leírni! :) :( Na mindegy! 15-en megyünk,középre két sor van lefoglalva! Holnap 6-kor a P3-on! ;) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 igyekezni fogok... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 igyekezni fogok... :( ;) :) Hogy ezt hányszor hallottam már! :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Tomi&Csabi&Joee! Macskafogóra a jegyek megvannak, negyed 7-re legyetek a malom mozijában. Előre szólok!!! Aki késik nem fizetem neki ki előre a jegyet,lemarad! Ott leszünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 KOMA ÉVZÁRÓ DECEMBER 30. 14.00 CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi 4. Márti+Paja 5. Udi 6. Gepard + Timi 7. Joee + Reni 8. 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 KOMA ÉVZÁRÓ DECEMBER 30. 14.00 CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi 4. Márti+Paja 5. Udi 6. Gepard + Timi 7. Joee + Reni 8. Pjoc + Móni 9. 10. 11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Az ebéd szerintem 12:00...vagy estebéd 17:00.... :( ? Utána meg vacsora... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Az ebéd szerintem 12:00...vagy estebéd 17:00.... :( ? Utána meg vacsora... :) Úri ebéd! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Most voltam kint a Csalánosiban! ;) A hely lefoglalva, ca. 30 főre, viszont azt nem beszéltük meg, hogy mit is ennénk, mert sajnos az: A la carte, nem műxik ilyen esetben! Mondtam a csajnak, hogy valszeg csalánosi tálak lesznek, de még jöv7 csütörtökig ki kell menni, egyeztetni Velük :( Ha 1-2 külön rendelés lesz,az belefér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Most voltam kint a Csalánosiban! :) A hely lefoglalva, ca. 30 főre, viszont azt nem beszéltük meg, hogy mit is ennénk, mert sajnos az: A la carte, nem műxik ilyen esetben! Mondtam a csajnak, hogy valszeg csalánosi tálak lesznek, de még jöv7 csütörtökig ki kell menni, egyeztetni Velük :( Ha 1-2 külön rendelés lesz,az belefér... :( Saláta is van?Nekem vigyáznom kell a vonalaimra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Saláta is van?Nekem vigyáznom kell a vonalaimra! :( Cézár? ;) De a tálban biztos van valami zöldség, ha az Neked elég... de nem hinném, hogy beérnéd ennyival... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Cézár? :( De a tálban biztos van valami zöldség, ha az Neked elég... de nem hinném, hogy beérnéd ennyival... ;) :D Kikötjük legelni, aztán rághatja a fagyos füvet............ :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Cézár? :( De a tálban biztos van valami zöldség, ha az Neked elég... de nem hinném, hogy beérnéd ennyival... ;) :) Zőcség?Abból már eleget hallottam,nem kell több! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ropigós fagyos fű :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts