Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 De egyébkétn egyszerű!Nyárlőrinc táblánál befordulsz a 44-ről,az olympos felé Most Maspex Olympos a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Azért valaki említse Bazsinak is ,hogy holnap nála lesz meet.... :) ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Azért valaki említse Bazsinak is ,hogy holnap nála lesz meet.... :( :) :( Ő csak valamikor 7 után jön,de jön! ;) Anyukája otthon van vagy Ákos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ahogy Udi mondaná: megoldjuk! :( De egyébkétn egyszerű!Nyárlőrinc táblánál befordulsz a 44-ről,az olympos felé,aztán ahol a vasút után sok opelt látsz egy rakáson,na ott vagyunk! ;) akkor a repülőtér felé kell menni, csak tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 akkor a repülőtér felé kell menni, csak tovább... Az attól függ, hogy merről is jössz... :) Mert ha Lakitelek felől, akkor ha elérsz a reptérig, akkor már fordulhatsz vissza... ;) A lényeg, hogy NYÁRLŐRINC-re be kell menned! Részemről viszont sajnos nem tudok menni,más elfoglaltságom lesz este... :( Viszont, jó szerelgetést! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Részemről viszont sajnos nem tudok menni,más elfoglaltságom lesz este... :( Mindig az a munka.... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Most Maspex Olympos a neve. Mi vagyok én?Sárga oldalak?Vagy szaknévsor? :( Ívólégyár oszt jóva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Mindig az a munka.... ;) :( Nem munka... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Részemről viszont sajnos nem tudok menni,más elfoglaltságom lesz este... :( De most komolyan,nyomozatilag...vele is? ;) El ne ZSibbadjon a kezed! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Mi vagyok én?Sárga oldalak?Vagy szaknévsor? :( Ívólégyár oszt jóva! ;) Céges partner, oszt' azé' vágom'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 ... El ne ZSibbadjon a kezed! ;) Az enyém biztos nem fog... :( :( Amúgy meg szülinapi partira menek :) De benézek E.B-felé fél 8 körül, hátha lesz arra valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Az enyém biztos nem fog... :( ;) Amúgy meg szülinapi partira menek :( De benézek E.B-felé fél 8 körül, hátha lesz arra valaki. Mi biztos nem! ;) Megyünk zsinnyegtetni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 De benézek E.B-felé fél 8 körül, hátha lesz arra valaki. Ha Berlina és Pjoc is odatévedne arra az esetre én is odamegyek, legkésőbb 20:00-ig. Aztután a többiek nyomába eredek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 ok igyekszem ott lenni nyolcra, az mit is jelent? pestről el kell jönnöm legkésőbb f6kor. ok egy hónapja nem léptem le ilyen hamar Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Banyek, kések.Anyuka talizni megy.V.mikor 7 környékére érdek oda. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Skacok! Ti tényleg Nyárlőrincre készültök ma este ebben a zsuvás, jeges, csúszós, sz...ros időbe / úton? :( Mié nem holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Skacok! Ti tényleg Nyárlőrincre készültök ma este ebben a zsuvás, jeges, csúszós, sz...ros időbe / úton? :( Mié nem holnap? Mert ha minden jól megy, ma kész is lesz amiért mejünk. Így v. úgy........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Mert ha minden jól megy, ma kész is lesz amiért mejünk. Így v. úgy........ :( De lehet, hogy átcsúszik holnapra...és akkor már holnap is ott lesztek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 De lehet, hogy átcsúszik holnapra...és akkor már holnap is ott lesztek... :( Legyen inkább nekem igazam! ;) De majd Udi és Bazsi megmondja a frankót...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Legyen inkább nekem igazam! :( Úgy legyen.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 A hozzászólások nagy száma alapján úgy néz ki csak nem lett kész tegnap. Mondjuk én 22:00-kor (akkor még az ülések, és a műszerfal is kocsin kívül volt) jöttem el utána már biztosan jobban haladtak . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 A hozzászólások nagy száma alapján úgy néz ki csak nem lett kész tegnap. Mondjuk én 22:00-kor (akkor még az ülések, és a műszerfal is kocsin kívül volt) jöttem el utána már biztosan jobban haladtak . :( Hátha még Tomi is ott lett volna! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Következő héten pénteken vagy szombaton kinek van kedve moziba jönni? Macskafogó 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Következő héten pénteken vagy szombaton kinek van kedve moziba jönni? Macskafogó 2 Péntek az talán nekem jó... 75% ;) A szombat biztos nem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Péntek az talán nekem jó... 75% :) A szombat biztos nem... :( Nállunk pont ellenkezőleg lenne jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts