J0hnny Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Részemről, az nem nyerő... :( Maradok akkor inkább a La Verdénél! És miért nem? Semmivel nem drágább,jó hely és jó kaja és gyorsan kiszolgálnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 És miért nem? Semmivel nem drágább,jó hely és jó kaja és gyorsan kiszolgálnak! Elég sűrűn sikerült mostanság esti órákban arra járni, és baróóó sokan voltak szinte mindig.Szal sztem is inkább lóvéverde.V.ha ilyen villám meetre van szükség, akkor meg elbándi....Finom, cukormentes tea, udvarias kiszolgálás..... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Elég sűrűn sikerült mostanság esti órákban arra járni, és baróóó sokan voltak szinte mindig.Szal sztem is inkább lóvéverde.V.ha ilyen villám meetre van szükség, akkor meg elbándi....Finom, cukormentes tea, udvarias kiszolgálás..... :( ;) És herefonnyasztó hideg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Papa!Gyere értem este PLS! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Papa!Gyere értem este PLS! :( Szóselehetróla........ Okhaj! :) Csak aztán nehogy verdénél ugorjon be, hogy mit felejtettem el! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Szóselehetróla........ Okhaj! :) Csak aztán nehogy verdénél ugorjon be, hogy mit felejtettem el! :( vagy nehogy onnan kelljen nekem máshova menni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 vagy nehogy onnan kelljen nekem máshova menni! :( ;) Rugalmasak vajunk, tudod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Mivan, senki nem dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 én pl nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Mielőtt nagyon társalgás szagú lenne, én is a La Verdét javaslom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Nekem megfelel a multheti hely, nekem izlett, az arak is jok voltak. Csalanosi helyett amugy szerintem is inkabb la verde, bar ott meg enni nem kell, mert tojashej itthon is van :( J0hnny: 800 ft-ért adnak kajat a csalanosiba akkor mehetunk oda is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Nekem megfelel a multheti hely, nekem izlett, az arak is jok voltak. Csalanosi helyett amugy szerintem is inkabb la verde, bar ott meg enni nem kell, mert tojashej itthon is van :( J0hnny: 800 ft-ért adnak kajat a csalanosiba akkor mehetunk oda is ;) Akkor legyen verde,de a múltkori hely felejtős szerintem,van azért jobb hely is annál a városban. Engem nem izgat akkor már 400Ft különbség,de egyek olyan kaját,amit szeretek is,nem fintorogva és 10perceket várva arra,hogy hozzámszól valaki mit is akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Most beszéltem Tomival, ő is inkább csalánosi vagy sasfészek. Sasfészekben disznóhét van,hurka&sűtkóbász! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Részemről mind1, eddig úgy fest nem tudunk menni. Anyóka most szolt, hogy ő 9ig melózik, nekem meg addig úgy fest elhúzódik az irányított szabadidőm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Részemről mind1, eddig úgy fest nem tudunk menni. Anyóka most szolt, hogy ő 9ig melózik, nekem meg addig úgy fest elhúzódik az irányított szabadidőm :( Uno? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Akkor legyen verde,de a múltkori hely felejtős szerintem,van azért jobb hely is annál a városban. Engem nem izgat akkor már 400Ft különbség,de egyek olyan kaját,amit szeretek is,nem fintorogva és 10perceket várva arra,hogy hozzámszól valaki mit is akarok. Meglestem az oldalukat, es tenleg nem draga! Rosszul emlekeztem, pedig nem 1x ettem mar ott ;) Ha szavazni kell akkor inkabb csalanosi, mint la verde :( ;) :) Valtoznak a velemenyek gyorsan :( , bár mi fél10 fele tudunk érkezni ha még lesz valaki. Majd csörgök valakire, hogy hova tévedtetek be végülis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Uno? Sajna nincs még hír ;) pedig nagyon kéne már :( Földesutas dolgaim vannak (lennenek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Szerintem Laverde és ott eldöntjük, menjünk-é tovább (mint a multhéten... :( ) GsiCsabi is a Laverdéhez jön a cimbiével...(övé a Wolfi féle astra). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Udinak is laverdét mondtam,de ő inkább a csalánosiba menne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Udinak is laverdét mondtam,de ő inkább a csalánosiba menne! Inditani kellett volna egy szavast :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Valaki még bedobhatna egy lehetőséget :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Valaki még bedobhatna egy lehetőséget ;) Gyerünk valami jóóó kocsmáábaaaa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Gyerünk valami jóóó kocsmáábaaaa ;) Pistának nem adok sört,rögtön eldobja vazee! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Pistának nem adok sört,rögtön eldobja vazee! :( Adjá nekem, én nem dobálom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Pistának nem adok sört,rögtön eldobja vazee! ;) Nem azt mondtad kibiztosított kézigránát ? :( Ezt a két dolgot mindig keverem :( Ja amúgy az a disznóhét jól hangzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts