Mulder78 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Angol bill. rulez. :( Jó volt a buli, katt az aláírásomra, és az utolsó hozzászólásban vannak képek is. Veled mi újság mostanában? Szya Velem semmi kulonos nincs azon kivul hogy vege let az angol palya futasnak egyelore es melegebb eghajlatra utaztam.itt is jol fizetnek ez a lenyeg. de majd egy kicsit kesobb boveben meselek most 30. milyen buli lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 most 30. milyen buli lesz? Dec.30.-án lesz. Kecskeméti opelclubnak évzáró, és alapítóülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 minden alól vannak kivételek :( http://web.kozut.hu/index.php?id=137olvassa el az, akinek 2 anyja van! :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 olvassa el az, akinek 2 anyja van! :P :cry: Ez csak annak fontos aki kamionozik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Ez csak annak fontos aki kamionozik! :( Mert van itt olyan? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Mert van itt olyan? :cry: mintha, talán...de nem 100% (kollega) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 mintha, talán...de nem 100% (kollega) :( :PA Csabi! a "többinek" meg csak a szája jár! :P :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Skacok! HUN ÜTKÖZÜNK MA? szokásos La Verde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Skacok! HUN ÜTKÖZÜNK MA? szokásos La Verde? Igen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Igen. :(Csak emberünk úgy felkapta a vizet a múlt héten, hogy azt hittem, hogy új hely után nézünk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 A Csabi! Mármint, Morgó Cartársra gondoltál, ugye? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Csak emberünk úgy felkapta a vizet a múlt héten, hogy azt hittem, hogy új hely után nézünk! :cry: Meg is volt ma a múltkorinak a hatása... a cincér elég gyorsan kiszolgált minket... :P Igaz, aki később jött és rendelt azokat már csak csigatempóban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Viszont szívattuk a figurát rendesen, kihozott egy italt, a másikunk kért egy újabbat. Azt is kihozta, megint rendeltünk, stb... És a végén én nem adtam csak 10 Ft borravalót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Viszont szívattuk a figurát rendesen, kihozott egy italt, a másikunk kért egy újabbat. Azt is kihozta, megint rendeltünk, stb... És a végén én nem adtam csak 10 Ft borravalót. Lassan megtanulja,hogy ki is adja neki a fizetést! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Pénteken nem vok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Pénteken nem vok. De faca! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ki visz majd haza... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ki visz majd haza... :( Majd én a trabival! :P Nálad mi újság a dezsővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Társalgóban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Viszont szívattuk a figurát rendesen, kihozott egy italt, a másikunk kért egy újabbat. Azt is kihozta, megint rendeltünk, stb... És a végén én nem adtam csak 10 Ft borravalót.Nem biztos, hogy ez a jó stratégia a korrekt és gyors kiszolgáláshoz! Ezek után még jobban be fog tartani... ráadásul esélyes, hogy bele is köpjön a kajába... (jó esetben csak köp) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 De faca! :( Péntek estig meló, aztán ünnepélyes levonulás Flórával anyumékhoz egy kis disznókodásra. Ki visz majd haza... :P Swifti? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Társalgóban..... Bólogatós szmájli!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Holnap este hol lesz a tali? La Verde, aztán majd meglátjuk, hogy kiszolgálnak-e? ;) Vagy valami más ötlet? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Holnap este hol lesz a tali? La Verde, aztán majd meglátjuk, hogy kiszolgálnak-e? ;) Vagy valami más ötlet? :( Én a csalánosira szavazok,enni akarok egy jót végre és nem akarok találgatni vajon jó kaja lesz-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Én a csalánosira szavazok,enni akarok egy jót végre és nem akarok találgatni vajon jó kaja lesz-e! Részemről, az nem nyerő... :( Maradok akkor inkább a La Verdénél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts