warwolf Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 19:30 CP ...... Okéééé. Hárman már bizti leszünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Remélem tudok, majd mutatni újdonságot az odaérkezőknek.(nem nagy durranás lesz, max nekem) Wolfi, pszt!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Wolfinak a múltkor is eljárt a szája! ;) Gondolod, most nem fog? :) De megyek én is 19:30-ra a CP-be! ;) Csak nem új autót vettél Te is Gepárd? :D @Tényleg Wolfi! Te eladtad a Corsádat? Mert ma láttam egy fickót a ugyan olyan piros corsával mint a Tiéd! Hm... Ja nem! Tegnap volt! De a lényeg, hogy tökre ugyan olyan corsa volt, telibefújt lökhárítókkal, stb. hM? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Nem atta el mert ma szembe jött vele és nem integetett! CP 19:30 igyekszem de anyafuggó:) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Nem atta el mert ma szembe jött vele és nem integetett! CP 19:30 igyekszem de anyafuggó:) :D Na téged nem láttalak, de Joeet igen, és ő sem integetett.Pedig én igen.MEg próbáltam dudilni is, de ez a fránya kormánykapcs nem akarta az igazságot! ;) Remélem tudok, majd mutatni újdonságot az odaérkezőknek.(nem nagy durranás lesz, max nekem) Wolfi, pszt!!!!!!!!!!! Miva' ? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Remélem tudok, majd mutatni újdonságot az odaérkezőknek.(nem nagy durranás lesz, max nekem) Wolfi, pszt!!!!!!!!!!! Na mi volt a meglepi, na mi volt a meglepi???? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Majd az illetékes elmeséli.... :D Amúgy kafa lett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2006 Majd az illetékes elmeséli.... ;) Amúgy kafa lett... ;) teeeeee ! nem azt kértem hogy tünted el az aláirásodból az ényitós cuccot, hamen hogy csökkentsd egy picit a méretét!!! :D lécci!lécci! csináld vissza!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2006 Kösziii :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Na mi volt a meglepi, na mi volt a meglepi???? :D ;)Majd ha végre átküldtem neki a képeket, akkor meg tudja mutatni! :) Mert még az én digitemben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Majd ha végre átküldtem neki a képeket, akkor meg tudja mutatni! :) Mert még az én digitemben van. Jellemző! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Várok egy levelet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Várok egy levelet.... Hát ha csak ezen múlik, akkor én szívesen írok egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Hát ha csak ezen múlik, akkor én szívesen írok egyet... Már túl vajunk rajta.Délután ellőttem a maileket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Heeeeeeej! Akkor most elmondjátok végre ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Én is kiváncsi vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...98entry157598 Első hozzászólás az oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Na téged nem láttalak, de Joeet igen, és ő sem integetett.Pedig én igen.MEg próbáltam dudilni is, de ez a fránya kormánykapcs nem akarta az igazságot! :D Miva' ? ;) ;) Integettem, csak már kcisit későn szólalt meg a duda, és akkor kezdtem neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ma este meet?Vagy már nem is kell mondani,annyira evidens? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Kicsit taknyossan de megyek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ma este meet?Vagy már nem is kell mondani,annyira evidens? ;) Szerintem ez már hagyomány marad. Az is hogy megyünk, és az is, hogy valaki mindig megkérdi. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Szerintem így kell szexciózni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Hát ha még mindenki ott lett volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viktorbacsi Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Nekem tetszett :) , ha tudok, megyek jövő héten is, persze csak ha lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Nekem tetszett :) , ha tudok, megyek jövő héten is, persze csak ha lesz. Az időpont állandó, szal ha belefér, akkor gyertek bátran! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts