Kacsero Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Akkor ma este Pajánál, vagy La Verde-ben? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Szerintem la verde, és majd onnét begurulunk Pajához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Akkor ma este Pajánál, vagy La Verde-ben? :( Elsődleges infóim szerint Pajánál, és La Verdés kaját eszünk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Szerintem la verde, és majd onnét begurulunk Pajához. Elsődleges infóim szerint Pajánál, és La Verdés kaját eszünk! :cry: Na most akkor HOL??!! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Szerintem la verde, és majd onnét begurulunk Pajához. Ezt javasolnám én is, valami értekezletet említettek.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Na most akkor HOL??!! :P :( Részemről Pajához mejek........mer' 20:00-ig melózom.....Elvileg....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ahogy tegnap este is beszéltük már néhány emberrel, a kecskeméti társaságnak December 30.-án, a Csalánosi csárdában (persze ez is változhat) tartanánk egy évzáró ebédet. Kérek mindenkit, hogy nézzen utána megfelel-e neki az időpont, és a helyszín. Ezen alkalmat megragadnánk arra is, hogy elkészítsük a Kecskeméti Opelclub alapító okiratát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ahogy tegnap este is beszéltük már néhány emberrel, a kecskeméti társaságnak December 30.-án, a Csalánosi csárdában (persze ez is változhat) tartanánk egy évzáró ebédet. Kérek mindenkit, hogy nézzen utána megfelel-e neki az időpont, és a helyszín. Ezen alkalmat megragadnánk arra is, hogy elkészítsük a Kecskeméti Opelclub alapító okiratát is. Szerintem nekünk OK az időpont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 December 30.-án, a Csalánosi csárdában Ezen alkalmat megragadnánk arra is, hogy elkészítsük a Kecskeméti Opelclub alapító okiratát is. Részünkről egyelőre OKÉS az időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 nekem jó az vasárnap úgy is kamionstop lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nekünk is OK az időpont, és a hely is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Részemről is OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 nekem jó az vasárnap úgy is kamionstop lesz :cry:az nem csak nyáron van??? :P A múltkor is tele volt vasárnap kamionnal az út... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 minden alól vannak kivételek :( http://web.kozut.hu/index.php?id=137 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Ahogy tegnap este is beszéltük már néhány emberrel, a kecskeméti társaságnak December 30.-án, a Csalánosi csárdában (persze ez is változhat) tartanánk egy évzáró ebédet. Kérek mindenkit, hogy nézzen utána megfelel-e neki az időpont, és a helyszín. Ezen alkalmat megragadnánk arra is, hogy elkészítsük a Kecskeméti Opelclub alapító okiratát is. jaj, szívesen ott lennék :cry: remélem eljutok oda. jó ötlet az okirat. és most olvastam a vasárnapi balesetről :P :( nekünk is veszélyes volt, mert az orromig sem láttam az autópályán hazáig, de azért szigorúan tartottam a 130-at, Sanyi kicsit be is volt mellettem rezelve.szegény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 .... egy évzáró ebédet. Nem vacsi lesz? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Nem vacsi lesz? :P Nem mert van aki másnap melózik. Mondjuk én értékelném, ha tudnánk utána bulizni, de nálam gyermek elhelyezési gondok lesznek. Az meg milyen, hogy asszonyt hazaviszem, és utána elhúzok bulizni? (Tomi ne válaszolj :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Nem mert van aki másnap melózik. Mondjuk én értékelném, ha tudnánk utána bulizni, de nálam gyermek elhelyezési gondok lesznek. Az meg milyen, hogy asszonyt hazaviszem, és utána elhúzok bulizni? (Tomi ne válaszolj :P ) OK, értem. :cry: De akkor miért nem tartjuk szombaton, mint tavaly? :( (Gepárd, miért írsz dupla hsz-eket?Már másik topikban is észrevettem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 (Gepárd, miért írsz dupla hsz-eket?Már másik topikban is észrevettem...) Off mester! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 De akkor miért nem tartjuk szombaton, mint tavaly? :(A szombat meg még erősen munkanap lesz. Vagy nem évvégi hajtás van olyankor? Mondjuk nekem a szombat is jó lenne. (Gepárd, miért írsz dupla hsz-eket?Már másik topikban is észrevettem...) Az csak véletlen lehet, ha ilyet látsz akkor szólj már légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Mondjuk nekem a szombat is jó lenne. Nekünk valszeg nem, de ha még most lefixáljuk akkor talán meg tudjuk oldani. Szilveszterre nem kéne valami bulit csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 A szombat meg még erősen munkanap lesz. Vagy nem évvégi hajtás van olyankor? Mondjuk nekem a szombat is jó lenne. Mondjuk ebben igazad van, hogy a 30.-át előtte szombaton kell ledolgozni! MUNKASZÜNETI NAPOK Akkor viszont mégiscsak a vasárnap lesz a nyerő!Mert hétfőn nem kell dógozni! :P Így akkor nem is :( Sorry Az csak véletlen lehet, ha ilyet látsz akkor szólj már légyszi. Szóltam.. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Syiasytok milyen volt a nov. 10. buli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 nekem jó az vasárnap úgy is kamionstop lesz :( szeva Tomi! milyen a kamionos elet? vagy csak ahoz hasonlo munkat csinalsz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Syiasytok milyen volt a nov. 10. buli? Angol bill. rulez. :( Jó volt a buli, katt az aláírásomra, és az utolsó hozzászólásban vannak képek is. Veled mi újság mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts