Joee Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Tolnák fel én is pár képet, de nem tom, hova! :lol: Joee képeit hol lehet megnézni? :lol: Nyomjad nekem emailbe vagy msn-en vagy ilyesmi. Aztan majd feltolom valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Nyomjad nekem emailbe vagy msn-en vagy ilyesmi. Aztan majd feltolom valahova. OKÉ! Mindjárt elkezdem átküldeni emailben :lol: (aztán nem cenzúrázni ám) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Ha már senki nem teszi meg majd én linkelek! Dááá szééééppp! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ha már senki nem teszi meg majd én linkelek! Gondltam majd ha vegez akkor linkelek, de elaludtam kozben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Sikerült nekem is feltölteni a képeket :lol: KÉPEIM! Elnök Úr képei mikor lesznek láthatóak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Holnap este La Verde? Maradt a fel8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Sziasztok! Én is megpróbáltam feltenni a képeimet,de a rendszer nem engedte!Megpróbálom holnap.Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Holnap este La Verde? Maradt a fel8? Tőlem mehet! Csak nem megéheztél a sok kolbász után? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tőlem mehet! Csak nem megéheztél a sok kolbász után? :lol: Ennék már egy jó pizzát :lol: Meg valamilyen csoda folytán Reni sem melózik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Holnap este La Verde? Maradt a fel8? Mi is megyünk, de lehet, hogy csak 8 felé érünk oda! De egyből La Verde, vagy elötte E.B. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Dááá szééééppp! :lol: De azért ez sem semmi, főleg a hasonlóság... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Mi is megyünk, de lehet, hogy csak 8 felé érünk oda! De egyből La Verde, vagy elötte E.B. ? Szerintem egyből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Szerintem egyből! Rendben,de azért lehet, hogy teszek 1 kanyart az EB felé is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Hali mindenkinek! Felteszem én is a képeket, de mostanság mindig a család garázdálkodik a gépen, engem pedig csak 22:00 felé engednek a közelébe. Olyankor, meg valahogy már nincs kedvem netezni. Holnap nem melózom, ha előbb nem akkor majd felöltöm a képeket. Akkor ma este La Verde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ma este laverde én megyek fél nyolcra Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Kiváncsi leszek hányan lesznek pontosak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Kiváncsi leszek hányan lesznek pontosak! :lol: Én valszeg nem.Délutános műszak Rlz........Jó, ha 21:00 után le tudok lépni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Én valszeg nem.Délutános műszak Rlz........Jó, ha 21:00 után le tudok lépni... :lol: Írt a cabrios fazon vissza.Nem szedi szét,így adja és 500 a vége. Akkor rajta marad! :lol: Viszont ez ha közelebb lenne megnézném milyen állapotban van. Kadétt Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Írt a cabrios fazon vissza.Nem szedi szét,így adja és 500 a vége. Akkor rajta marad! :lol: Viszont ez ha közelebb lenne megnézném milyen állapotban van. Kadétt na ezt linkeltem be neked a múltkor. és valaki azt is mondta hogy elég korrekt a verda. a fényezés meg mifelénk olcsóság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 A fényezés meg mifelénk olcsóság :lol: Ezt fejben tartom! :lol: Én csak a fogyitól félek,mert tudom,ha lesz ilyenem,még télen sem teszem majd le!Munkába kell valamivel járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ma este laverde én megyek fél nyolcra Mi is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Sajna én már jó rég óta nem tudtam menni... de szinte minden pénteken este volt valami egyéb. Sokszor itthon sem voltam. Na majd talán jövő pénteken eljutok már végre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Sajna én már jó rég óta nem tudtam menni... de szinte minden pénteken este volt valami egyéb. Sokszor itthon sem voltam. Na majd talán jövő pénteken eljutok már végre! :lol: Hát jó volna már! Évzáróra jöttök ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Az egyik legjobb kép. No comment. Merre vagy Tomikám, kabátot veszel? Képeim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Hát jó volna már! Évzáróra jöttök ugye? Nem vagyok klubtag. Igazából azt sem tudtam, hogy most lesz... Tomi mesélte ma. Szóval nem akarok kívülállóként ellenszenvet kelteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts