warwolf Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Harcostársak!Mi lenne, ha a szokásos pénteki tali időpontját előrébb hoznánk?Mondjuk úgy 18:30 környékére?Ha már az idő miatt bekényszerülünk a la Verdébe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Én akkor sem tudnék hamarabb menni, max 19:30-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Sajnos én sem mire Pestről leérek...(útépítés, sok kamion stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Értem én értem, csak egy 5let lett volna........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Értem én értem, csak egy 5let lett volna........ :lol: Nem lett volna rossz ütlet, csak hát mindenki elfoglalt úgylátom. 9 fele lesz még valaki? Mi nem igen tudunk hamarabb odaérni. Na majd rácsörgök valakire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Szerintem fél 8-kor a reptér előtt, a szeméttelep felé vezető lehajtónál. Akkor itt... A Pilótával szemben van a borbási lehajtó,a szeméttelep felé,az elég hosszú,ott elfér 4-5 autó!Ott jó lehet a meet! ...vagy itt? Jó lenne szerintem most már pontosabban megbeszélni! Szélmalomcsárda nem jó helyszín? ui:Nem bírtam összevonni,béna vagyok még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Akkor itt.. ...vagy itt? ui:Nem bírtam összevonni,béna vagyok még! :lol: Szerintem a két hely ugyanaz. Csak nem a borbási, hanem a kisfái lehajtó, de mindegy. Este megbeszéljük J0hnnyval, és majd beírjuk az eredményt. Én összevontam, ha már ez volt a célod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Szerintem a két hely ugyanaz. Csak nem a borbási, hanem a kisfái lehajtó, de mindegy. Este megbeszéljük J0hnnyval, és majd beírjuk az eredményt. Én összevontam, ha már ez volt a célod. Köszönöm Gepárd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Mindenesetre ha nem leszünk az egyik helyen sem, akkor itt a számom: 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Nem lett volna rossz ütlet, csak hát mindenki elfoglalt úgylátom. 9 fele lesz még valaki? Mi nem igen tudunk hamarabb odaérni. Na majd rácsörgök valakire :lol: Jah, oszt nem is sikerült odaérnetek... 22.00-ig a LaVerdében voltunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Jah, oszt nem is sikerült odaérnetek... 22.00-ig a LaVerdében voltunk! :lol: Fel10 fele jutottunk odag, hogy tudtunk volna menni, akkor mar nem ndultunk neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Fel10 fele jutottunk odag, hogy tudtunk volna menni, akkor mar nem ndultunk neki. Komoan mondom,mindjárt sírok! :lol: Holnap azért jösz ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Komoan mondom,mindjárt sírok! :lol: Holnap azért jösz ugye? Megyek, és jön velem egy kedves közös ismerős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Megyek, és jön velem egy kedves közös ismerős :lol: Kár lett volna otthon hagynod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Kár lett volna otthon hagynod... :lol: Jah!Neked is tetszett az új csaja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Jah!Neked is tetszett az új csaja? :lol: Hmmm. Nem is tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Mekkora kép b@zmeg!!! :lol: :lol: :lol: Le estem a székről! :P Toljál fel még képeket!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Mekkora kép b@zmeg!!! :lol: :lol: :lol: Le estem a székről! :P Toljál fel még képeket!!!!!!!! Már megy is a tar.hu-ra az accodon. Majd lokd be ide a linket ha nezheto lesz a dolog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Már megy is a tar.hu-ra az accodon. Majd lokd be ide a linket ha nezheto lesz a dolog :lol: várjuk a képeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 http://www.kepfeltoltes.hu/071023/P1170488...ltoltes.hu_.jpg De szép szoptatós anyuka! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 De szép szoptatós anyuka! :lol: :lol: :lol: :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Azért nem kell írigykedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Azért nem kell írigykedni. :lol: Mi lenne ha sziveskedne az elnök úr is feltölteni a képeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Tolnák fel én is pár képet, de nem tom, hova! :lol: Joee képeit hol lehet megnézni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Tolnák fel én is pár képet, de nem tom, hova! :lol: Joee képeit hol lehet megnézni? :lol: Már tolja fel,mert nekem a tar.hu-ra nem sikerült,ugyanis fos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts