Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ha a többieknek is ok, akkor talizzunk ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ha a többieknek is ok, akkor talizzunk ott. A Pilótával szemben van a borbási lehajtó,a szeméttelep felé,az elég hosszú,ott elfér 4-5 autó!Ott jó lehet a meet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 A Pilótával szemben van a borbási lehajtó,a szeméttelep felé,az elég hosszú,ott elfér 4-5 autó!Ott jó lehet a meet! Ha nem megyünk már le szmbaton, akkor OK nekem is... :lol: De addig majd beszélünk még jöv7 pénteken! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Ma CP vagy CP+Laverde ? :lol: Eléggé legatyásodtam......Laverdéig elbotorkálok valahogy..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Ma CP vagy CP+Laverde ? :lol: Eléggé legatyásodtam......Laverdéig elbotorkálok valahogy..... :P :lol: CP volt, de igen csak dideregtünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 CP volt, de igen csak dideregtünk! :lol: Meg úgy látom, hogy nem is tartott ma oly sokáig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Meg úgy látom, hogy nem is tartott ma oly sokáig... :lol: Páran tovább bírták azért mint mi, de asszonka már igencsak hozzáfagyott a coca-cola-jához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Elhúztam aludni!Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Páran tovább bírták azért mint mi, de asszonka már igencsak hozzáfagyott a coca-cola-jához :lol: Lassan átnyergelhetünk a La Verdébe......Én is fáztam.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Lassan átnyergelhetünk a La Verdébe......Én is fáztam.... :lol: Ha ilyen idők lesznek akkor tuti, hogy áthelyezkedünk a téli szállásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Ha ilyen idők lesznek akkor tuti, hogy áthelyezkedünk a téli szállásra. én is most értem haza, csak én vegyesautó találkozón képviseltem a márkát. mi is fagyoskodtunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Akkor még jó, hogy nem kezdtem el botorkálni a Laverde felé.... :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Szerintem innentől LaVerde azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Akkor még jó, hogy nem kezdtem el botorkálni a Laverde felé.... :P :lol: :lol: :lol: Mondjuk csöröghettél is volna. De megértjük azt is, hogy inkább gyógyulhatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Ha ilyen idők lesznek akkor tuti, hogy áthelyezkedünk a téli szállásra. Ha ilyen idő lesz akkor megyek a kolbifeszt-re, de ha jó idő lesz köv. hétvégén akkor maradok, és nyomhatjuk fel a nemesvakolatot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Ha ilyen idő lesz akkor megyek a kolbifeszt-re, de ha jó idő lesz köv. hétvégén akkor maradok, és nyomhatjuk fel a nemesvakolatot :lol: Ha jól néztem, akkor nem kell lemaradnotok a kolbifesztről: ELŐREJELZÉS OKT.21-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Ha jól néztem, akkor nem kell lemaradnotok a kolbifesztről: ELŐREJELZÉS OKT.21-re Reninek sajna le kell maradni, mert neki csak a hétfő és a kedd szabad! Ha ténleg szar idő lesz, akkor megúszom a nemes vakolatot, de valszeg így fog csunyálkodni a kéró egész télen. Mind, tavasszal friss erővel megint nekifogok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tisztázni kellene ki alszik lent Gyulán a hétvégén. Most úgy fest, én megyek le szombaton és jövök kedden. Az 3 éjszaka. Csabi Ti hogyan jöttök? És a maradék helyre ki pályázik? Johnny Anyud? Kell pótágy? én az egész házat lefoglaltam egész hétvégére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Azt még nem tom, hogy mi mikor megyünk le,(ez még képlékeny dolog) lehet, hogy csak vasárnap reggel a többiekkel, de az biztos, hogy akkor már ott alszunk...meg valszeg hétfőn is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Halihó!Ha nem gond akkor mi 4-en m1ünk,mert csatlakozik hozzánk az asszonykám öccse+barinője.Nem probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Szerintem nem lehet probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Lehet hozzam is csatlakozik egyik munkatarsam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Lehet hozzam is csatlakozik egyik munkatarsam. Lecserézted asszonyt? ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Lecserézted asszonyt? ... :lol: Na ne személyeskedjünk!!! :lol: Sajna ő dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts