Gepard Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Talán hartai vagy? Igen, odavalósi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Talán hartai vagy? Igen hartai! néha néha járok kalocsán :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Igen hartai! néha néha járok kalocsán :unsure: Az jó.Ha erre jársz,szoktam dolgozni a pataji úti autóbontóban,hetente 3 napot,ha gondolod nézz be.Te mivel foglalkozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Az jó.Ha erre jársz,szoktam dolgozni a pataji úti autóbontóban,hetente 3 napot,ha gondolod nézz be.Te mivel foglalkozol? Faiparral... nam meg az ebay :unsure: szerintem meg kell említeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Faiparral... nam meg az ebay :) szerintem meg kell említeni Én autószerelőnek tanultam,de mással is foglalkozom.Lehet hogy hülyének nézel de mi az az ebay?Szép napot,aki útnak indul annak gumifákat és szivacsos árkokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 de mi az az ebay? ebay at ebay com Dini intézi a vásárlást/Ebay Master/..Kacsero meg elhozza haza. /Ebay hivatalos Szállítója/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Dini intézi a vásárlást/Ebay Master/..GSiCsabi meg elhozza haza. /K.O.M.A. hivatalos Szállítója/ Majdnem jól írtad... :unsure: Csak névváltozás törpént :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Majdnem jól írtad... :unsure: Csak névváltozás törpént :lol: Kösz a helpet! Ne küzdj a Kacsero ellen!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ... Ne küzdj a Kacsero ellen!! :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ebay at ebay com Dini intézi a vásárlást/Ebay Master/..Kacsero meg elhozza haza. /Ebay hivatalos Szállítója/ Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Tomi! Sasfészekkel mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 A kolbászfesztiválos dolognak nyitottam új témát itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Nem bírtam hozzászólni a kolbifesztihez.Beírhatjátok a 100%-ot.Tehát megyünk ezerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Nem bírtam hozzászólni a kolbifesztihez.Beírhatjátok a 100%-ot.Tehát megyünk ezerrel. Na igen,oda én sem utdok bekontárkodni,lehet jobb lett volna itt hagyni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Na igen,oda én sem utdok bekontárkodni,lehet jobb lett volna itt hagyni! :lol: Majd beleírja aki tudja!Remélem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Na igen,oda én sem utdok bekontárkodni,lehet jobb lett volna itt hagyni! :lol: Az lehet, mert eddig úgy látom, hogy nem igazán mozdult rá más... Ígyhát majd a KOMA képviselteti magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Majd beleírja aki tudja!Remélem! :lol: Átírom, és egyedül jössz, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Az lehet, mert eddig úgy látom, hogy nem igazán mozdult rá más... Ígyhát majd a KOMA képviselteti magát :lol: A szexció úgyis híres a nagy zabálásokról! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Átírom, és egyedül jössz, vagy nem? Köszi Csabesz,kettecskén mennénk asszonypajtással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Nem bírtam hozzászólni a kolbifesztihez.Beírhatjátok a 100%-ot.Tehát megyünk ezerrel. Kolbászos tarhonyás.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Kolbászos tarhonyás.... :P :lol: :lol: + sör + fogópálinka! :lol: Azt ugye tudjátok hogy elég koráén kell oda érekzni? 8-ra lent akarok lenni,tavaly későn értünk le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 + sör + fogópálinka! :lol: Azt ugye tudjátok hogy elég koráén kell oda érekzni? 8-ra lent akarok lenni,tavaly későn értünk le! vazzee.. mikor kellene akkor indulni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Kolbászos tarhonyás.... :P :lol: :lol: Az nem rossz,ha már tarhonyás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 vazzee.. mikor kellene akkor indulni? :lol: Szerintem 6-kor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Szerintem 6-kor! Hát, felőlem, csak nem tudom, hogy a többség fel tud-e ébredni... :lol: Nameg, ugye jó lenne 1ütt menni, szóval Tarhonyás Cartársnak Kalcsocsárol, már el kell akkor indulnia legkésőbb fél 5 körül,hogy ideérjen, persze velünk akar jönni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts