Gepard Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 A szomszédok lassan megszokják,hogy péntek éjjel is opel szervíz müködik az udvarban! :unsure: Azóta is szépen fütyül a kütyü. Feritől hoztam vákuumcsövet, ez egy mérettel nagyobb, és szinte simán ráhekkeltem a cuccra. Nem kellett annyit melegíteni. A bográcsozás jó ötlet, kérdés, hogy hol? Más, ha esetleg úgy alakul a hónap vége felé akkor a Balcsinál lenne fateromnál néhány fa amit ki kellene vágni. Van olyan aki el tud jönni segíteni? (szombat vasárnap kellene) Este sütögetnénk, meg borozgatnánk egy jót. Néhány kép az egyik facsoportról.(kb:20-25 méter magasak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Ha nem 22.-23.-án lesz, akkor meg tudom oldani a dolgot.De sem a 22.-e előtti 7vége sem jó, mert jó eséllyel akkor szüretelünk. 22-23.-án pedig rallye van Kiskőrösön! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Még én sem tudok pontos dátumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Még én sem tudok pontos dátumot. Szólj, ha tudsz és megmondom, hogy tudok-e menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Szólj, ha tudsz és megmondom, hogy tudok-e menni! Szintén! :unsure: Majd jól kirángatjuk a traktorral a tuskót! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Srácok! Ehhez mit szólnátok? Kolbászfesztivál Benvezeheztnénk!Jó buli lenne! :unsure: Minden eszközünk megvan a kolbásztöltéshez! Ha nem is nevezünk,de lemehetnénk együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 imádom a sült kolbit ! :unsure: hol szokott ez lenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 imádom a sült kolbit ! :unsure: hol szokott ez lenni ? Békéscsabán a helyi városi sportcsarnokban! Én voltam tavaly,nagyon jó volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ez október 20-23-án lesz, 23-án pedig gárdatali lesz pesten :unsure: de inkább a kolbászfeszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 A KOLBÁSZKÉSZÍTŐ versenyre jelentkezéseket már nem áll módunkban elfogadni! Persze ettől még elmehetünk nyálat csorgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 A KOLBÁSZKÉSZÍTŐ versenyre jelentkezéseket már nem áll módunkban elfogadni! Persze ettől még elmehetünk nyálat csorgatni. Akkor kapják be! :unsure: Attól még lemehetünk egy nagy konvojban enni egy jót! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Szevasztok,látom szerettek bulizni,ezért vetem fel nektek hogy szeptember 22.-én(szombaton) Kalocsán ismét lesz Paprikanapok,lesz főzőverseny,koncertek,kirakodóvásár.Jó szokott lenni a buli.Akinek van kedve jöjjön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Szevasztok,látom szerettek bulizni,ezért vetem fel nektek hogy szeptember 22.-én(szombaton)... Nekem pont akkor lesz a gimis osztálytalálkozóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Szevasztok,látom szerettek bulizni,ezért vetem fel nektek hogy szeptember 22.-én(szombaton) Kalocsán ismét lesz Paprikanapok,lesz főzőverseny,koncertek,kirakodóvásár.Jó szokott lenni a buli.Akinek van kedve jöjjön! Nekem még utba is eshet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Nekem még utba is eshet :unsure: Hali,ha erre jársz csörögj rám.A telszámom az adatlapomon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Nekem pont akkor lesz a gimis osztálytalálkozóm. Csaó,remélem ott is jó lesz a buli,jó szórakozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 .... ha esetleg úgy alakul a hónap vége felé akkor a Balcsinál lenne fateromnál néhány fa amit ki kellene vágni. Van olyan aki el tud jönni segíteni? (szombat vasárnap kellene) Este sütögetnénk, meg borozgatnánk egy jót. Annyit már beszéltem Apuval, hogy csak levélhullás után fogunk hozzá. Nagyjából a Süllőszezon kezdetén. Szal, én lehet pecabotot is viszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Szal, én lehet pecabotot is viszek. Azzal nehéz lesz fát vágni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Azzal nehéz lesz fát vágni... :unsure: Ki mondta,hogy ő akar? :wacko: Ő elnök vazee,nem dolgozik! :lol: Tudod: Tomi is campingszékből szerel kocsit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ki mondta,hogy ő akar? :unsure: Ő elnök vazee,nem dolgozik! :wacko: Tudod: Tomi is campingszékből szerel kocsit! :lol: Na de milyen jól szereli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ki mondta,hogy ő akar? :wacko: Ő elnök vazee,nem dolgozik! :lol: Tudod: Tomi is campingszékből szerel kocsit! :lol: Tééééllleeeg.. :) Ez ki is ment a fejemből! :unsure: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Hali,ha erre jársz csörögj rám.A telszámom az adatlapomon. Na majd meglatjuk Hartáról nem olyan nagy távolság :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Hali! Holnap remélem időben oda tudok érni az EB-hez, sztem, kb. olyan 10 felé... :unsure: De majd úgyis odacsörgök valakinek, hogy mikorra is érek... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Hali! Holnap remélem időben oda tudok érni az EB-hez, sztem, kb. olyan 10 felé... :unsure: De majd úgyis odacsörgök valakinek, hogy mikorra is érek... :lol:Most csak dinamikusabban tudsz majd haladni, mint eddig? :wacko: Valami azt súgja... jó lesz az este 8-nak is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Na majd meglatjuk Hartáról nem olyan nagy távolság :unsure: Talán hartai vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts