J0hnny Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. Paja péntek reggel vagy délelőtt- szombat délelőttig. 4. J0hnny szombat reggel - vasárnap délután,sátorban alvós . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. Paja péntek reggel vagy délelőtt- szombat délelőttig. 4. J0hnny szombat reggel - vasárnap délután,sátorban alvós 5. Udi szombat reggel (bizonytalan) . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. Paja péntek reggel vagy délelőtt- szombat délelőttig. 4. J0hnny szombat reggel - vasárnap délután,sátorban alvós 5. Udi szombat reggel (bizonytalan) 6. Gepard - péntek reggel . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 paja: Skacok , péntek este sütögetünk valamit Abádszalókon ? Tárcsa vagy grill legyen? Hátha megint meg szólnak..... persze kellene a tárcsa, a palack nálam van és viszem Most beszéltem a kempinggel. Lehet sütögetni, vannak kijelölt tűzgyújtó helyeik. Én viszem a grillem, a tárcsám most a Balcsinál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ma este a Malomban 19:30 Badár - Szőke http://www.amalom.hu/fileadmin/user_upload...A1_szulinap.jpg Én megyek és a P3-ra parkolok. legkésőbb 19:15-kor ott tali. Aki jön legalább csörgessen meg, hogy tudjam kit kell megvárnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Fiúk! Holnap reggel indulás, mikor? 8 körül jó lenne elindulni, de én tuti bemegyek még Tiszakürtre a családot letenni. Ezek alapján, én Martfű, Törökszentmiklós irányából közelítem meg a helyszínt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ma este a Malomban 19:30 Badár - Szőke Én megyek és a P3-ra parkolok. legkésőbb 19:15-kor ott tali. Aki jön legalább csörgessen meg, hogy tudjam kit kell megvárnom. Igen,ezt már tegnap említettem a Chat topikban, :wacko: és úgy tudom, hogy JOhnny akar még menni...:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 majd visít ha kell valami. Gepárdal holnap később indulunk, mert ma nem műszakizott persze nem a fólia miatt :unsure: szilent elöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Gepárdal holnap később indulunk, mert ma nem műszakizott persze nem a fólia miatt :unsure: szilent elöl. Tőlem mehettek, nem muszáj várni. Remélem időben el tudok majd indulni, elvileg ma 17:00-tól szereljük a gépet. Azt, hogy holnap mikor végzek a műszakin, az meg kérdéses. Legfeljebb csörgök ha tudom mikor indulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Halihó! Csak 3-an megyünk szombaton reggel? És csak 6-an megyünk összesen Kecskemétről??? III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel 3. Paja péntek reggel vagy délelőtt- szombat délelőttig. 4. J0hnny szombat reggel - vasárnap délután,sátorban alvós 5. Udi szombat reggel (bizonytalan) 6. Gepard - péntek reggel . Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Srácok, úgy alakult, hogy én is csak később tudok indulni. Kb. 10-óra körül, ha minden jól megy....(közbejött egy pesti út).. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Srácok, úgy alakult, hogy én is csak később tudok indulni. Kb. 10-óra körül, ha minden jól megy....(közbejött egy pesti út).. :unsure: de lesz nalad 4db motorola walkie talkie :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Sziasztok,kb 9-10 óra körül tudnék elindulni,remélem nem maradok le sok mindenről.Könnyen odatalálok majd esetleg ki lesz táblázva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Sziasztok,kb 9-10 óra körül tudnék elindulni,remélem nem maradok le sok mindenről.Könnyen odatalálok majd esetleg ki lesz táblázva? Ha megvan a Camping, meglesz a rendezvény is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Na én eről megint lemaradtam. Éljen a munka :unsure: fialjon a pénz !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Én már itthon is vagyok.....Dini ne búslakodj ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Szevasztok opelesek,hát erről sikerült lemaradnom szépen.Még jó hogy az embernek vannak rokonai aztán beosztják az idejét.Főleg ha az anyósáról van szó.Dehát az ember csak a barátait tudja megválogatni.Remélem jó volt a buli és aki ott volt jól érezte magát.Csákány.Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Én már itthon is vagyok..... Elég hamar hazaértél... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Én már itthon is vagyok.....Dini ne búslakodj ! :wacko: taliztam feleség 1.0-val a zsibpiacon.Mondta, hogy elég hamar haza értél..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzabiCs79 Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hali mindenkinek. Még új vagyok itt és remélem nem zavarok. Ha befogadnátok a csapatba annak örülnék. Mikor lessz a Kecsól legközelebb tali? most hétvégen gondolom hogy sokan a BLITZ-en lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hali mindenkinek. Még új vagyok itt és remélem nem zavarok. Ha befogadnátok a csapatba annak örülnék. Mikor lessz a Kecsól legközelebb tali? most hétvégen gondolom hogy sokan a BLITZ-en lesznek. Minden pénteken van kecskeméti mini tali,a régi Centrum áruháznál vagy a parkolóban,vagy a nagy piac bejárata előtti parkolóban.Megfogsz minket ismerni,sok opel fog állni egy helyen! :unsure: Gyere át,ha van kedved,szivesen látunk! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Hali mindenkinek. Még új vagyok itt és remélem nem zavarok. Ha befogadnátok a csapatba annak örülnék. Mikor lessz a Kecsól legközelebb tali? Helló! Üdv a fórumon, és majd a csapatban is! :unsure: most hétvégen gondolom hogy sokan a BLITZ-en lesznek. Voltak... :lol: az elmúlt 7végén volt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Szép kis csapat jött össze megint tegnap este/éjjel nálam! :unsure: 6 autós konvoj robogott végig a városon,jól nézett ki a tükörben,amikor mentem elöl! A szomszédok lassan megszokják,hogy péntek éjjel is opel szervíz müködik az udvarban! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Mi lenne ha kipróbálnánk az új bográcsot? még mielőtt beköszönt a tél. Valamielyik hétvégén lehetne egy vacsora vagy akár közös ebéd is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Szép kis csapat jött össze megint tegnap este/éjjel nálam! :wacko: 6 autós konvoj robogott végig a városon,jól nézett ki a tükörben,amikor mentem elöl! A szomszédok lassan megszokják,hogy péntek éjjel is opel szervíz müködik az udvarban! :lol: de most semmi közöm nem volt ehhez :) géjesít csak egyszer kell szerelni aztán müxik egy életen át :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts