Kacsero Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Igen, Kicsit máshogy nézett ki a verda a talin, de így sem rossz :) Láttál valahol? Csak mert én nem emléxem... :) De igazad van, a talin még másképp nézett ki a gép, azóta vissza lett "építve" gyári állapotra, mert ugye a tuningos autót nem igazán akarják megvenni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Láttál valahol? Csak mert én nem emléxem... :) Mondjuk a kérdés jogos, mert az itineren végig mögöttünk jöttetek. :) Én láttalak csak....a tükörből.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Márk képei is megtalalhatóak már: Kiszolgáló neve: szabojoe0.myftp.org Usernév: mote Pass: mote Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Mondjuk a kérdés jogos, mert az itineren végig mögöttünk jöttetek. :) Én láttalak csak....a tükörből.... :) NA azért ez nem igazán fedi a valóságot, :omg: mert voltatok Ti is mögöttünk, nem is egyszer... B) De itt a kérdés az volt, hogy a tali óta láttot-e valahol... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Bocs, lehet hogy gáz, de hol lehet megnézni a képeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Bocs, lehet hogy gáz, de hol lehet megnézni a képeket? Letölteni tudod ftp-ről! Irtam pü-t az msn-címemről ha nem menne a letöltés egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Koszi Gepard, latom feltoltad a kepeidet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Én meg most szedem a képeket, kivi vagyok, mennyi időbe telik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Sztem, ma este a El Bandinál kezdjünk gyűlni, mert valszeg tele lesz a CP... :) Elég sok rendezvény van a központban...na meg a BOR-utca is megnyílt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Sajna most nem leszunk ott, de sebaj majd legközelebb!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feedoo Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Láttál valahol? Csak mert én nem emléxem... :) De igazad van, a talin még másképp nézett ki a gép, azóta vissza lett "építve" gyári állapotra, mert ugye a tuningos autót nem igazán akarják megvenni... B) A tali óta nem láttalak sehol de láttam az autót a használtautó.hu oldalán:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 A tali óta nem láttalak sehol de láttam az autót a használtautó.hu oldalán:) Jah, már értem... Szóval, az ami ott volt fent képek, az az eredeti helyzete volt a gépnek... de most hogy eladásra került, szintén vissza lett gyáriasítva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Koszi Gepard, latom feltoltad a kepeidet. :)Jah, aránylag gyorsan ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Remélem ma sokan lesztek az El Bandinál!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Sokan voltunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Sokan voltunk... :lol: NA igen... elég sokan... ( Udi, Gepárd, Wolfi, JOhnny, Tomi, Demó & Barátja[sajnos a nevét nem tom], Speed, Mulder, Pé & Móni, Endyka, Paja, Berlina, Morgó, jah, meg én...:lol:) asszem ennyien, ha valakit kihagytam, akkor BOCSI :unsure: én most jöttem el, de Pé, még most kezdett el szerelni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 NA igen... elég sokan... ( Udi, Gepárd, Wolfi, JOhnny, Tomi, Demó & Barátja[sajnos a nevét nem tom], Speed, Mulder, Pé & Móni, Endyka, Paja, Morgó, jah, meg én...:lol:) asszem ennyien, ha valakit kihagytam, akkor BOCSI :unsure: én most jöttem el, de Pé, még most kezdett el szerelni... :wacko: Most mentek el az előbb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Szevasztok skacok!Ma találtam rá erre az oldalra,be is regisztráltam,remélem bevesztek a csapatba.Hol lesz legközelebb találkozótok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Szevasztok skacok!Ma találtam rá erre az oldalra,be is regisztráltam,remélem bevesztek a csapatba.Hol lesz legközelebb találkozótok? Helló! Minden pénteken este Kecskeméten, a régi Centrum parkolóban szoktunk találkozni, vagyis mostanában már inkább a piacnál, az El Bandi büfénél. :unsure: Látom kalocsai vagy, de azért néha csak el tudsz jönni errefelé is :wacko: Másik nagyobb OPEL Találkozó jövő7 végén lesz Abádszalókon... Lásd fent az oldal tetején a bannert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Helló! Minden pénteken este Kecskeméten, a régi Centrum parkolóban szoktunk találkozni, vagyis mostanában már inkább a piacnál, az El Bandi büfénél. :unsure: Látom kalocsai vagy, de azért néha csak el tudsz jönni errefelé is :wacko: Másik nagyobb OPEL Találkozó jövő7 végén lesz Abádszalókon... Lásd fent az oldal tetején a bannert :lol: Köszi az infót,szoktam járni Kecsón,vannak ott rokonok is.Utoljára a lőtérnél voltam egy autós ügyességin,de épphogycsak lemaradtam a dobogóról.Szeretnék majd eljutni hozzátok,előtte majd még dumálunk.Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Kellene egy lkista, ki mikor megy a Blitzre: 1. Tomi péntek reggel 2. 3. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. . . . Attól függ, hogy milyen stádiumban lesz az autóm eladása. Szombaton a srác azt mondta, hogy kell neki, így holnap indítjuk a folyamatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 paja: Skacok , péntek este sütögetünk valamit Abádszalókon ? Tárcsa vagy grill legyen? Hátha megint meg szólnak..... persze kellene a tárcsa, a palack nálam van és viszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. Paja péntek reggel vagy délelőtt- szombat délelőttig. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 paja: Skacok , péntek este sütögetünk valamit Abádszalókon ? Tárcsa vagy grill legyen? Hátha megint meg szólnak..... persze kellene a tárcsa, a palack nálam van és viszemLátom az idézés nem az erősséged! :unsure: :wacko: :lol: Pedig nagyon nem bonyolult! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts