Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Dzsóiii barátunk is elhozta kedvesét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Kacsero is hazaért és Tiv sem a szomszéd városból jött (őt viszont nem ismerem... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Pisti is családostól jött és Csabi is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Végül egy merengő ifjú... :) és Kacsero sátorállítási tornája B) Akik kimaradtak, azoktól elnézést kérek... nem a teljesség igényével készültek a képek, csak próbáltam néhány tekintetet elkapni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Nagyon jó képek!Ügyi vagyol! Én tegnap este jöttem el, nagyon jól éreztem magam, és nagyon finom volt a pöri/grilles dolog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Sziasztok! Hazaértem. Nagyon jó volt, örülök, hogy eljutottam. Ezúton is köszönöm Mackóéknak, hogy elvittek, és mindenkinek köszönöm az ajándék söröket, kávékat! :) Joee, légyszi, a számlaszámod küldd már el Pü-ben, mert nem tudtam kézpénzzel fizetni, és holnap szeretném utalni a pénzt. Jöszi, sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 itt vagyunk a rohadt életbe ... éésvej! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Sanyi : küldtem pü-t Speed : jók a képek nagyon, majd légyszi dobd át nagy méretben :) Tomi : gyerünk vissza B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Ebben a vissza dologban benne lennék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Ebben a vissza dologban benne lennék! :) Énisénisénis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feedoo Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Hi mindenkinek! Nagyon jó volt a hétvégi tali! Köszi mindenkinek! Gepárd neked is THX :) jó volt a verseny B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Nagyon jól éreztem magam , köszi a szervezést. Jó volt a társaság, és érdekes a szomszéd társaság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 és érdekes a szomszéd társaság :) Tetszettek mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Nem kínáltak meg a halászléből minket. B) Lehet hogy igy jártunk jol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Nem kínáltak meg a halászléből minket. B) Lehet hogy igy jártunk jol? :) Lehet attól indultak be tegnap este annyira! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Mi is hazaértünk. Sanyiéktól haza majdnem fogtunk egy őzpöri alapanyagyot, de sikerült ucsó pillanatban mindössze csak meglegyinteni. Szerencsére. Jól éreztük magunkat, fincsi volt a pöri, a szakács maradhat jövőre is! Ja, és Jövőre Veletek Ugyanitt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feedoo Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 A bikákra gondolsz? :) Nem volt semmi csak kár hogy kicsit kernel fordítók voltak:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Lehet attól indultak be tegnap este annyira! :) "Viszont látásra Uraim!" ha jól hallottam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Igen, ez így volt. :) A rendőr igy köszönt el a " hölgyek " től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tök jó volt kipróbálni a szlalomot nagy autóval is. (megírnátok a többi versenyeredményt is? pl. a teszteken ki mennyit ért el stb?,) Jó volt a társaság (ti), jó volt rég nem látott kedves ismerősökkel beszélgetni és újakat megismerni. az autóm egyadta csupa por meg sárcsepp!! finom volt a kaja is, kár, hogy a dájhárdot nem bírtam végignézni álmosság miatt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 külön jó volt, hogy volt még egy olyan autó, mint az enyém és össze tudtuk hasonlítani apró -cseprő astramizériáinkat. :) B) meg a reggelizőhely tulaja is jó fej volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 A tali jó volt, családommal együtt jól éreztük magunkat. Köszi mindenkinek aki szervezett, főzött, sütött, versenyzett, ott volt stb.... Jövőre az egész kempinget lefoglaljuk, és nagyobb hírverést csinálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 esetleg kérjétek meg a gondnok bácsit, hogy a fia a motorozás helyett segítsen nekik takarítani. :) mert ugyan nem volt zavaró, de picit el van burjánzva 1-2 helyen a dolog. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 esetleg kérjétek meg a gondnok bácsit, hogy a fia a motorozás helyett segítsen nekik takarítani. B) mert ugyan nem volt zavaró, de picit el van burjánzva 1-2 helyen a dolog. :) Majd jövőre Joee is jön szlalomozni, aztán jóól kiszántsuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 sziasztok:) minden szervezönek gratula nagyon jo volt minden.s fini volt a kaja:D mindent köszi szépen:) remélem jövöre is így lessz:) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts