Joee Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) mi csak délután érünk le. 4. Tomi023 Szoba ( 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny ---------------- bocs,de idén nem 7. Speedy Gonzalesz - sajna még nem tudos, hogy mikor menős... 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet 11. Mackósajt+Ildi (szoba) 12. Tiv (szoba) 13. Joee + Reni (csak étkezést kérnénk) 14. Joee munkatársa egy G astra-val (szintén csak étkezést kérne) 90% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Asszem stipi stopi B Vectra Caravan hátsóülés szállás gyanánt (vagy ahol Johnny komámmal épp összeesünk. :)) Gondolom, én már szállásra hiába jelentkezem, nomeg péntekig ráadásul bizonytalan is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Lesz nálunk egy teljesen új sátor Sanyi! :) Csak hálózsákot hozz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) mi csak délután érünk le. 4. Tomi023 Szoba ( 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny (p-v)mégiscsak 7. Speedy Gonzalesz - sajna még nem tudos, hogy mikor menős... 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet 11. Mackósajt+Ildi (szoba) 12. Tiv (szoba) 13. Joee + Reni (csak étkezést kérnénk) 14. Joee munkatársa egy G astra-val (szintén csak étkezést kérne) 90% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Szombaton reggel/délelött ki indul Szelídre? :) Mert én csak akkor tudok menni, szvl, ha van valaki, akkor mehetnénk együtt is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Gondolom, én már szállásra hiába jelentkezem, nomeg péntekig ráadásul bizonytalan is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Remélem, nem horkoltam hangosan, kedves szomszéd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Küldök hamarosan! Elküldtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Olvastad a linket,amit benyomtam tegnap?Az igazság, hogy nem olvasom ezt a fórumot... B) Szóval nem. :) csak gondoltam szólok Nektek... De ha nem volt új info... akkor bocsi az ismétlésért! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Üdv emebrek! Beszéltem egy-két emberkével és a következők vannak: -péntek vacsorára hozni kellene mindenkinek saját részre nyársalnivalót -szombat reggelire ugyancsak hozni kellene sajátrészre kajcsit (van 20km-re tesco, stb) -szombat ebédre lesz maharpöri bográcsban -szombat vacsorára lesz tarja, és filézett csirkecomb grillezve Evőeszközt, tányért, poharat mindenki hozzon magának! Persze így valamivel olcsóbb lesz a a hétvége, majd kiszámoljuk ott! (szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 bátorkodtam ma Gubacsi Tibit is meghívni egy szombati pörire. majd visszajelez ha el tud jönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 bátorkodtam ma Gubacsi Tibit is meghívni egy szombati pörire. majd visszajelez ha el tud jönni :) Jól tetted...sztem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 bátorkodtam ma Gubacsi Tibit is meghívni egy szombati pörire. majd visszajelez ha el tud jönni A kis piaggo-val jön? :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 mi mennyi grilleznivalót vigyünk? hány emberre kell számítani? mit hozzunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 mi mennyi grilleznivalót vigyünk? hány emberre kell számítani? mit hozzunk? A grilleznivalot intezzuk mi, holnap hozzak a hust es bepacolom! A marhahust intezi J0hnny a proihez. Szoval amit hozzni kell az a nyarsalni valo pentek estere, meg reggeli szombatra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A grilleznivalot intezzuk mi, holnap hozzak a hust es bepacolom! A marhahust intezi J0hnny a proihez. Szoval amit hozzni kell az a nyarsalni valo pentek estere, meg reggeli szombatra! Vazze nagyon tutti' a szervezés. :) Amúgy csak jelzem, hogy Mulder is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Vazze nagyon tutti' a szervezés. Amúgy csak jelzem, hogy Mulder is jön. Scully is jön? B) A szervezést meg nem leszólni...elnökúr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A szervezést meg nem leszólni...elnökúr! :) Ha nem jött volna le akkor elárulom dícsérni akartam. Scullyt nem tudom, majd holnap egyeztetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ha nem jött volna le akkor elárulom dícsérni akartam. Na azé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A mi jelenlétünk még kérdéses, de csak szombat reggeltől délután 4-5-ig tudunk ott lenni, sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A mi jelenlétünk még kérdéses, de csak szombat reggeltől délután 4-5-ig tudunk ott lenni, sajna... Nem baj,gyertek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 volt szó valamilyen itineres versenyről ha lesz, mikor kezdődik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szombaton lesz a délelőtti órákban. Elvileg úgy kell készülni, hogy GPS is kell hozzá. Tehát akinek van ilyen ketyeréje az hozza magával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szombaton lesz a délelőtti órákban. Elvileg úgy kell készülni, hogy GPS is kell hozzá. Tehát akinek van ilyen ketyeréje az hozza magával! Én egyt tudok kölcsönözni! + ha valaki tud hozni egy blutotthos gps vevőt akkor még 1 et tudok valakinek adni :) És igen tökéletesek az infok GPS szel kell az itinert teljesíteni továbbá kell 1 fényképező is ami lehet mobilon vagy akármi nem a minőség számít B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Jelentem a hús megvan 7,8Kg marhalábszár fagyasztva,egy kis közbenjárással 1000Ft/kg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts