MOR16V Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Majd megoldjátok valahogy,max telefonon elmondom mit mikor és hogyan.Csak meglesztek nélkülem is. :) és akkor kinek viszi Moncsi a Hanutát??? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Faccccooom! Egyszerübb lenne ha megmondodt hogy nem tudsz velünk kibirni 3 napot meg hogy bunkók vagyunk meg népmüvészeti agyag edények és akkor nem történk magunkat. :) De tényleg akkor hogy lesz marha pörink ? Senki nem mondott ilyet soha,megvan az ok,de kár ezt ragozni,zárjuk le. A pörit meg nem olyan bonyolult megfőzni,majd elmondom péntek este valakinek hogy kell és megoldjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 és akkor kinek viszi Moncsi a Hanutát??? :) :) Mondjuk nekem! de biztos el fog fogyni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Senki nem mondott ilyet soha,megvan az ok,de kár ezt ragozni,zárjuk le. A pörit meg nem olyan bonyolult megfőzni,majd elmondom péntek este valakinek hogy kell és megoldjátok. tudunk olyan cs@jt hozni amiért lejönnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Sajnos nekem sem jön össze a dolog, igaz akkor is csak 1 napra tudtam volna menni. :) Szerintem a jelenlévők között biztosan lesz olyan aki csinált már életében többször is marhapörit, ha nem akkor itt a kiváló alkalom egy csoportos főzésre. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Sajnos nekem sem jön össze a dolog, igaz akkor is csak 1 napra tudtam volna menni. :) Sajnálom, hogy Te sem jössz... .... ha nem akkor itt a kiváló alkalom egy csoportos főzésre. :omg: Az tényleg jó lehet, de ki fog belőle enni? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Szerintem a jelenlévők között biztosan lesz olyan aki csinált már életében többször is marhapörit, ha nem akkor itt a kiváló alkalom egy csoportos főzésre. B) Én már párszor főztem itthon, de mégiscsak J0hnny a bevált marhapöri-mester :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 .... de mégiscsak J0hnny a bevált marhapöri-mester :D Na igen... B) Szerintem, Srácok, vagytok páran.... :) Elmentek érte, megfogjátok, és elhozzátok Szelídre... :) (sok lúd, disznót győz!) :omg: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na igen... B) Szerintem, Srácok, vagytok páran.... :) Elmentek érte, megfogjátok, és elhozzátok Szelídre... :) (sok lúd, disznót győz!) :omg: :o Majd hozok neki egy kis Dormicum-ot, aztán már le sem kell fogni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Majd hozok neki egy kis Dormicum-ot, aztán már le sem kell fogni :) :omg: :o :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Majdnem elfelejtettem szólni, hogy a részvételünk 100%, gyerekek nélkül! mármint Szeliden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Majdnem elfelejtettem szólni, hogy a részvételünk 100%, gyerekek nélkül! mármint Szeliden. Meg hozzátok A Sanyit! B) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Meg hozzátok A Sanyit! B) :) :) Ez erősen függ attól, hogy mit mondanak a dokik Debrecenben pénteken... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Az már nem rajtunk múlik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mekkora hatalmas buli lesz... megyünk a vízbe, a discoba, meg kávézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mekkora hatalmas buli lesz... megyünk a vízbe, a discoba, meg kávézni B) Lövés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Lövés? :) A múltkori pancsi közben éberen figyeltem, és nagyon komoly kis zsákmányok mászkáltak mindenfelé......... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mekkora hatalmas buli lesz... megyünk a vízbe, a discoba, meg kávézni :) Szombat esténként szokott lenni utabál ha jó idő van. Azt megleshetnénk! Sok ott a "zsákmány" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Szombat esténként szokott lenni utabál ha jó idő van. Azt megleshetnénk! Sok ott a "zsákmány" :) na meg disco is van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 na meg disco is van B) Van, de erdemes meglesni azt az utcabalt Tominak (szerintem) :) Persze nem a zene miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Egyre valószínűbb hogy sikerül mennem. De a listában szoba van irva hozzám. Azért annyira még nem tuti a részvételem. Elalszok én sátorban, vagy autóban. Ma este gyakorlom Zamárdiban az autós alvást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Van, de erdemes meglesni azt az utcabalt Tominak (szerintem) :omg: Persze nem a zene miatt B) Abba én is benevezek, Tomi mellett... :o :) Remélem szombaton lesz, nem pénteken... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Abba én is benevezek, Tomi mellett... :omg: :) Remélem szombaton lesz, nem pénteken... :) Az tuti, hogy szombatonként van, de nem tudom, hogy minden szombaton van-e B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 de nem tudom, hogy minden szombaton van-e :) Csinálunk.......... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Csinálunk.......... :) Ez tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts