Gepard Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Akkor kell még plusz egy-egy kocsi fedezéknek vokitoki-val, és szól ha veszély van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Lehet hogy inkább akkor az itinert kéne erőltetni. Nem biztos hogy jó lenne, ha a kecskeméti vezetőség a yardon ünnepelné az évadnyitót. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Akkor kell még plusz egy-egy kocsi fedezéknek vokitoki-val, és szól ha veszély van. Figyeljetek és walky-talky-t tudok szerezni. Tesóméknak van. szerintem kb. 4 db-ot tudok hozni... Lehet hogy inkább akkor az itinert kéne erőltetni. Nem biztos hogy jó lenne, ha a kecskeméti vezetőség a yardon ünnepelné az évadnyitót. :blink: Egyetértek abban a részében, hogy az AUTÓPÁLYA szakaszt felesleges kitáblázni! Egyszerűen elmondjuk, hogy a 3. kecskeméti lejárónál kell lejönni, ami KECSKEMÉT DÉL és ennyi! Utána már táblázhatunk mindent, de az AUTÓPÁLYÁN elég meleg dolog táblázni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Bocsánat, ha közbeszólok...de az Itiner lehet szerencsésebb...ha már ennyire necces a yard. Vagy esetleg meg kellene őket kérdezni, hogy mit lehetne tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Megkérdezzük. Egyébként volt már illetékes helyen kérdezve, igaz más oldalról, onnét van "egyféle" elvi engedély. A lényeg, hogy másnap le kell szedni. A pályát vállalom én, ha más parázik egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Legyen már igy ha kérhetem: 1.csapat: Gepárd+Warwolf 2.csapat: Speed+Tomi 3.csapat: Joee+J0hnny Útvonalat meg majd eldöntjük! :) Nekem8 Van rendőr ismerős, holnap felcsörgöm, hogy kell-e félnünk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Speed én megyek veled, vagy bárkivel ha kell... Vagy jön velem..( diesel occsó üzem, meg hely is van ugyi...) A jardokat meg betesszük a csomiba mint a -Szállító- című filmben..... :blink: " A dolgozó nőket szolgálom..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 (J0hnny Mnemonic @ 2006 Jan 8, 12:08 AM) Legyen már igy ha kérhetem: 1.csapat: Gepárd+Warwolf 2.csapat: Speed+Tomi 3.csapat: Joee+J0hnny Útvonalat meg majd eldöntjük! Akkor legyen így de ne legyen sértődés ok?! :blink: A Pálya szakasz nem nagy ügy. megoldjuk... Pénteken pontosítjuk a csapatok útvonalaikat. Az itinert meg mindenképpen fel kellene tenni... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Itinert csinálok délután, és majd itt megbeszéljük, utána mehet az évnyitó topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Beszéltem haverral, és elvileg engedélyeztetni kellene a tálákat, de inkább a plakátozókra harapnak. Nem lesz semmi gond szerinte, de ha konfliktus nélkül akarjuk lebonyolítani, akkor engedélyeztessük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Paja, ha van kedved gyere velem és Wolfival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Paja, ha van kedved gyere velem és Wolfival. .............és jó lesz nekünk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 :blink: Paja... De ha akarsz jöhetsz velünk is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 :blink: Nem is tudom......... :) Csak viccőtem... Szivesen segítek, ha tudok...gondolom a részleteket egy jó pizza mellett megbeszéljük pénteken... (ha minden okés ma már lessz netem othon is...mikrohullám vagy mifene...ugye mert Tanyán lakom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nem is tudom......... (ha minden okés ma már lessz netem othon is... Szurkolunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 És működik.... :blink: :) :) :lol: :D Mármint a net itthon is... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 És működik.... :blink: :) :) :lol: :D Mármint a net itthon is... B) Akkor tessen már válaszolni a p.ü.-mre bitte! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Azért azt figyelem, hogy leszünk ám szép számmal az évadnyitón!!! :) Kíváncsi leszek a végső számra... de elég szépen alakul! :lol: Viszont én holnap valszeg nem megyek a La Verdebe... Ma is vizsgáztam meg szombaton is vizsgázok, így aztán nem valószínű, hogy el tudok menni. :) Sorry! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Szorítok neked! :blink: , tudom nem sokat segítettem.... De azért mindent bele :) Ha nem jön közbe semmi, holnap itt leszek :CP 19:30- körül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Úgy tűnik, hogy lehet, hogy mégis benézek / benézünk egy kis időre. :blink: Most a CP-ben vagy a La Verde-ben van a tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 indíthatuk CP 19:30 aztán LaVerde! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Én ma nem leszek.Taliilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 indíthatuk CP 19:30 aztán LaVerde!Felőlem is lehet a CP 19:30 utána meg majd átmegyünk úgy 20:00-20:30 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Felőlem is lehet a CP 19:30 utána meg majd átmegyünk úgy 20:00-20:30 körül. Lehet, hogy 20:00-ra ott legyünk a La Verde-be? Mert én / mi csak 21:00-ig érünk rá. Meg amúgyis eléggé guma hídeg van... szóval... de ha akarjátok a CP-t... ám legyen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Lehet, hogy 20:00-ra ott legyünk a La Verde-be? Mert én / mi csak 21:00-ig érünk rá. Én biztosan a La Verde-be megyek....szerintem 20 - 21 óra között fogok odaérni Pestről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts