mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 most jutott eszembe srácok, hogy idén ha megyünk szelidre, akkor a srácaim nem fognak tudni kárt tenni a szlalom pályában, mert most már fák vannak ott, ha jól olvastam. :) Igyekszünk eljutni, de sajna még most is csak 49%-on állunk valószínüség terén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 most jutott eszembe srácok, hogy idén ha megyünk szelidre, akkor a srácaim nem fognak tudni kárt tenni a szlalom pályában, mert most már fák vannak ott, ha jól olvastam. :) Igyekszünk eljutni, de sajna még most is csak 49%-on állunk valószínüség terén. Reméljük sikerül eljönni! Annyit szeretnék kérni hogy amint 100% aonnal szoljatok hogy helyet tudjak intézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Ha 100%, akkor szólok, de mi szinte 100%, hogy megyünk-jövünk stílusúak leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Tivnek is kellene szólni, nem? Küldött neki valaki pü-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 JOhnny! Te mind sörszakértő B) Bitburger sört vigyek Szelídre? 5Les, hordós... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 JOhnny! Te mind sörszakértő :) Bitburger sört vigyek Szelídre? 5Les, hordós... :) Hát én nem komálom,de tavaly is nehezen fogyott el!Inkább dobozos vagy üveges! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő biggrin.gif (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) 4. Tomi023 Szoba ( J0hnnyval 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny(p-sz-v) (Tomi023mal 2 ágyas) 7. Speedy Gonzalesz - sajna még nem tudos, hogy mikor menős... szóval szállást még mindig nem kérős... egyenlőre. Ja igen, kutyát hozhatós? 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 JOhnny! Te mind sörszakértő B) Bitburger sört vigyek Szelídre? 5Les, hordós... :) Bár nem lettem megkérdezve, de osztom a kolléga szakvéleményét. Valahogy ezek a kishordósok nem olyan igaziak. Ráadásul szerintem nagyjából a felbontás után fél órával szinte ihatatlan. Üveges vagy dobozos az igazi. Nomeg a literes pasztőrözetlen házifőzésű! (Régebben a Szilcoopban lehetett is kapni ilyesmit.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Bár nem lettem megkérdezve, de osztom a kolléga szakvéleményét. Tesóóóó!Esküszöm váltok nicket! Sörös Jani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Asszem le kell védetnem a nickemet a szabadalmi hivatalban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály Miért 8 ágyasban?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Miért 8 ágyasban?? :) Ilyen sikerült intézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Ilyen sikerült intézni! Zsír!!! (Akkor nálunk lesz az esőhelyszín? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Srácok!Nem kellene inkább a szokásos hely helyett v.mi vízszerűséghez menni meetelni?Semmi kedvem a 40 fokos parkolóban aszalódni........ Próbáltam hívni a helyi élményfürdőt, hátha lesz éjszakai, de nem vette fel senki.ha v.ki arra járna, esetleg megkérdezhetné.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Kedd-szerda magasságában úgy néz ki, kiderül, hogy megyünk-e Szelidre 100 vagy 0. Ha 100, akkor lehet gyerekek nélkül megyünk, és lehet befurakodunk ha nem gond a Skodás házaspár 8 ágyas lakosztályába, ha gyereket is viszünk, akkor csak megyünk jövünk. B) Persze ha Edit és Peti elfogad minket lakótársnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 JOhnny! Te mind sörszakértő :) Bitburger sört vigyek Szelídre? 5Les, hordós... :) Jó sör ám a Bitburger! Voltam ott is a sörfözde elött, megnézni hogy mekkora. Hát, elég nagy üzem. Bitte ein Bit! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Srácok!Nem kellene inkább a szokásos hely helyett v.mi vízszerűséghez menni meetelni?Semmi kedvem a 40 fokos parkolóban aszalódni........ Próbáltam hívni a helyi élményfürdőt, hátha lesz éjszakai, de nem vette fel senki.ha v.ki arra járna, esetleg megkérdezhetné.... Mi a meet után megyünk amúgy is Ballószögre. Ha van kedvetek mehetnénk rögtön oda is. Már nem bírjuk a meleget tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Srácok!Nem kellene inkább a szokásos hely helyett v.mi vízszerűséghez menni meetelni?Semmi kedvem a 40 fokos parkolóban aszalódni........ Próbáltam hívni a helyi élményfürdőt, hátha lesz éjszakai, de nem vette fel senki.ha v.ki arra járna, esetleg megkérdezhetné.... Gepárd megnézte, a helyi strandon nem lesz ma semmi, de holnap pl. lesz éjszakai, meg kövi pénteken ish...... Én a mai meetre olyan 21:00 körül fogok érkezni kb.Kiscsaládot össze kell még szedni Petőfiből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Kedd-szerda magasságában úgy néz ki, kiderül, hogy megyünk-e Szelidre 100 vagy 0. Ha 100, akkor lehet gyerekek nélkül megyünk, és lehet befurakodunk ha nem gond a Skodás házaspár 8 ágyas lakosztályába, ha gyereket is viszünk, akkor csak megyünk jövünk. :omg: Persze ha Edit és Peti elfogad minket lakótársnak. :) De csak ha Skodával jöttök. B) Ilyen kérdésekben nálunk Edit dönt, majd ő nyilatkozik. Nem tudom nálatok hogy működik, de én jelentéktelen kérdésekben mindíg hagyom dönteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Hát én nem komálom,de tavaly is nehezen fogyott el!Inkább dobozos vagy üveges! B) Jóvanakkó! Olyat lehet otthon is kapni... :) Nem kaptok semmilyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Jó sör ám a Bitburger! Voltam ott is a sörfözde elött, megnézni hogy mekkora. Hát, elég nagy üzem. Bitte ein Bit! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Gepárd megnézte, a helyi strandon nem lesz ma semmi, de holnap pl. lesz éjszakai, meg kövi pénteken ish..... Jövő pénteken pedig 700 pénz lesz a belépő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Jóvanakkó! Olyat lehet otthon is kapni... :) Nem kaptok semmilyet :) Szakértői véleményt kértél!Megkaptad! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Szakértői véleményt kértél!Megkaptad! :) Ok, ezzel nincs is baj, de akkor sem kapol sört B) dobozost otthon lehet kapni, itt már nem, üvegest meg nem cipelek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Kedd-szerda magasságában úgy néz ki, kiderül, hogy megyünk-e Szelidre 100 vagy 0. Ha 100, akkor lehet gyerekek nélkül megyünk, és lehet befurakodunk ha nem gond a Skodás házaspár 8 ágyas lakosztályába, ha gyereket is viszünk, akkor csak megyünk jövünk. :) Persze ha Edit és Peti elfogad minket lakótársnak. :) természetesen, elfogadunk, gyertek nyugodtan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts