corsarulez Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 "Kültagok" is jöhetnek? (pl. mi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 "Kültagok" is jöhetnek? (pl. mi) Természetesen nem zárt körü, örülönk minden résztvevőnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 "Kültagok" is jöhetnek? (pl. mi) Ezt a kérdést nem nagyon értettem: te mióta érzed magad kültagnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ezt a kérdést nem nagyon értettem: te mióta érzed magad kültagnak? A kérdés gondolom arra irányul hogy sajnos ritkánt tudnak résztvenni a pénteki meeteken és ezért érzik esetleg ugy hogyy kültagok holott itt mindenki beltag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 holott itt mindenki beltag :) Jól beszélsz tásvír! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 "Kültagok" is jöhetnek? (pl. mi) Az avatarod alatt azt látni, hogy: KECSKEMÉT klub... Szerintem akkor nem vagytok "kültagok" B) De gondolom, hogy akár másik "klubból"(értem itt a MOTE-n belül) is jönne valaki, az sem lenne gond... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 egyelőre én is szeretném jelezni, hogy lehet elugrunk, mint tavaly, csak ennek a valószínüsége még 49% mindössze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 egyelőre én is szeretném jelezni, hogy lehet elugrunk, mint tavaly, csak ennek a valószínüsége még 49% mindössze. Gyertek csak... B) De az idén nem viszek Neked lámpát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Gyertek csak... B) De az idén nem viszek Neked lámpát :) sose lehet tudni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 sose lehet tudni... de én tudom... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! Árakról lehet tudni valamit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 81 oldal lap alja!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 81 oldal lap alja!!! :) B) köcce, én azt nem is láttam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 és akkor javítottam is :) Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci (Sátor) 2. Warwolf+3nő B) (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja (Ottalvós, szobás/faházas a kicsi miatt) 4. Tomi023 (ottalvós, házas) 5. Kacsero (szo-v) (ottalvós, sátor) és nem Házas :) 6.J0hnny(p-sz-v)ahol összesik alvós házban ha eljut odaáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ez a lista alapján foglalok szobákat! J0hnnya Tomi ti egy két ágyasban ellesztek? Fő szám annyit jelent hogy hágy ember fog ott aludni ezért wolfinál a nulla! 2fő 1. Dini+ Zsóci (Sátor) 0fő 2. Warwolf+3nő B) (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 4fő 3. Gepárd+családja (Ottalvós, szobás/faházas a kicsi miatt) 1fő 4. Tomi023 (ottalvós, házas) 1fő 5. Kacsero (szo-v) (ottalvós, sátor) és nem Házas :) 1fő 6.J0hnny(p-sz-v)ahol összesik alvós házban ha eljut odaáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 J0hnnya Tomi ti egy két ágyasban ellesztek? Ha a csikánó nem hoz magával nőszemélyt részemről ok!Majd a fal felé fordítom a hátsóm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci (Sátor) 2. Warwolf+3nő B) (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja (Ottalvós, szobás/faházas a kicsi miatt) 4. Tomi023 (ottalvós, házas) 5. Kacsero (szo-v) (ottalvós, sátor) és nem Házas :) 6. J0hnny(p-sz-v)ahol összesik alvós házban ha eljut odaáig 7. Speedy Gonzalesz... péntekes... esetleg szombatos... hogy ott-alvós-e azt nem-tudos... ja... s valszeg barátnős... 8. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci (Sátor) 2. Warwolf+3nő B) (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja (Ottalvós, szobás/faházas a kicsi miatt) 4. Tomi023 (ottalvós, házas) 5. Kacsero (szo-v) (ottalvós, sátor) és nem Házas :) 6. J0hnny(p-sz-v)ahol összesik alvós házban ha eljut odaáig 7. Speedy Gonzalesz... péntekes... esetleg szombatos... hogy ott-alvós-e azt nem-tudos... ja... s valszeg barátnős... 8.Corsarulez és Peti (szo-vas, faházas ha lehet) . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci (Sátor) 2. Warwolf+3nő biggrin.gif (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja (Ottalvós, szobás/faházas a kicsi miatt) 4. Tomi023 (ottalvós, házas) 5. Kacsero (szo-v) (ottalvós, sátor) és nem Házas laugh.gif 6. J0hnny(p-sz-v)ahol összesik alvós házban ha eljut odaáig 7. Speedy Gonzalesz... péntekes... esetleg szombatos... hogy ott-alvós-e azt nem-tudos... ja... s valszeg barátnős... 8.Corsarulez és Peti (szo-vas, faházas ha lehet) . . Hétfőn fogom a végleges listát intézni addig lehet iratkozni! Remélem lesz ennyi Ház/szoba ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mi is megyunk ha minden igaz, de idén a saját szállást vállasztjuk. Még Reni beosztása is kérdéses, de valszeg szombat-vasarnap lentleszunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Blitzre ki megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő biggrin.gif (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) 4. Tomi023 Szoba ( J0hnnyval 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny(p-sz-v) (Tomi023mal 2 ágyas) 7. Speedy Gonzalesz Na ez jó lenne tudni még van 1 szoba neked ha kell meg barátnődnek :) 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály :) 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas Amit sajnos most mondott a bácsi hogy aki 1 napra jön annka sajnos 560ft felárat számolnak/ fő de majd neki nem kell kocsi dijat fizetni ami 300ft lenne! Helyke lefoglalva! Mindenki azt kapot amit kért! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Csak 1 kérdés, a buli ott lesz ahol tavaly? Mi részvételünk erössen kérdéses, sajna.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Csak 1 kérdés, a buli ott lesz ahol tavaly? Mi részvételünk erössen kérdéses, sajna.... :) ??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Makarska projekt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts