warwolf Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nem tudom mennyire lenne gáz, ha esetleg korábban mennénk?A kicsik miatt.Mert őket 20:00 körül ágyba kellene dugni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 A kicsik miatt.Mert őket 20:00 körül ágyba kellene dugni....... Beszéltél a nejemmel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Beszéltél a nejemmel? :rolleyes: Beszélni is szoktak?Én csak a sexről tudok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Jó sütögetést, szép időt,és egyebeket kívánok a szekciónak a mai déluáni kerti-partyhoz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Jó sütögetést, szép időt,és egyebeket kívánok a szekciónak a mai déluáni kerti-partyhoz! <_< Én is ezt kívánom nektek!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Köszönjük a vendéglátást Paja és Maja!!!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Köszönjük a vendéglátást Paja és Maja!!!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat! <_< Mi is csatlakoznánk az előttünk szólóhoz, tényleg nagyon jó volt a kerti party, a gyerkőcök is nagyon jól érezték magukat, és kellőképpen elfáradtak végre a friss levegőn! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Köszönjük a vendéglátást Paja és Maja!!!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat! :D Szerintem ezzel mind így vagyunk. Mi is jól éreztük magunkat. Beszélni is szoktak?Én csak a sexről tudok! :rolleyes: Na én arról nem beszélni szoktam.. ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Na én arról nem beszélni szoktam.. :lol: :lol: Jjaaaaajjjaaaaaaa ;) :rolleyes: <_< :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 KÖSZÖNÜK A VENDÉGLATAST! Dini & Zsóci Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat..... <_< Gyertek máskor is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Látom jó volt a party... :rolleyes: Sajnálom, hogy nem lehettünk ott <_< Talán majd legközelebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Az utolsó kép nagyon ott van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Na HI! Tegnap leültünk ismét beszélgeti Tormási Úrral. Beszéltünk többek között a Pályanapról is. A jó hír az, hogy úgy gondolja, hogy lesz lehetőségünk még rendezni ott - az ő támogatásával - Pályanapot. A rossz az, hogy az leghamarabb jövőre lehet. Ő a pályát most átadta az új tulajdonosnak. Ők rövidesen egy újra aszfaltozással kezdik a felújítást. A teljes aszfaltcsíkot újra húzzák. Utána jön a kiszolgáló épületek és a lelátók újjáépítése. A tervek szerint a lelátók tetejére végig éttermet építenek. Szóval egy tuti jó kis pályát hoznak össze itt Kecskeméten! :rolleyes: Annyi, hogy az idén a felújítások után már nem nagyon férnénk bele az időrendbe... De jövőre - jó eséllyel - megkaphatjuk mi is majd a pályát egy napra! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Annyi, hogy az idén a felújítások után már nem nagyon férnénk bele az időrendbe... De jövőre - jó eséllyel - megkaphatjuk mi is majd a pályát egy napra! <_< ;) Ígéretesen hangzik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Na ez teljesen jó hír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Akkor a vezetőségnek máris jelezni kellene, jegyezze a rendezvénynaptárba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Akkor én hetvegen lemegyek körbe kérdezőskösök mi mennyi, hol van hely, aztán egyeztetünk! <_< Szeliddel mi a helyzet? :rolleyes: Lesz egyáltalán valami? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Szeliddel mi a helyzet? :rolleyes: Lesz egyáltalán valami? ;) Sajnos nekem nem volt időm lemenni! holnap megyek el 1 hétre, szerintem joee bacsinak se volt lehetősége kérdezösködni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Sajnos nekem nem volt időm lemenni! holnap megyek el 1 hétre, szerintem joee bacsinak se volt lehetősége kérdezösködni! :rolleyes: Lassan kifutunk az időből... <_< Sztem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Akkor majd sütögetünk Pajánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Akkor majd sütögetünk Pajánál és majd ott csinázunk szlalomot is :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Hát, mire ki találsz hozzánk van 1-2 kanyar..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts