paja Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Szerintem, mindenki hozzon magával kaját-piát... :rolleyes: <_< ;) De komolyan, a létszám elég bizonytalan, előre nem akarunk bevásárolni... -kell sütnivaló -kell öblögetni való - amire felhúzod a sütnivalódat... :D Ha van... :P A helyet és a tüzelőt biztosítjuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Legfeljebb sütünk pénteken is meg szombaton is... :D De akkor a pénteki a CP-ben lesz... ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Legfeljebb sütünk pénteken is meg szombaton is... :P De akkor a pénteki a CP-ben lesz... :D :rolleyes: <_< Érdekesen festenénk ott nyársa húzott szalonnával, meg egy kis tábortűzzel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Én pénteken 20-ig suliban vagyok, utána jó. Szombat is jó. Van pár nyársam, azt tudom vinni. Közösen vásároljunk be vagy mindenki magának vegyen amit akar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Döntsétek el mikor legyen, péntek vagy szombat. Nekünk mind két nap jó... :rolleyes: Nekünk is, 4n mennénk, vinnénk lötyit+bepácolt pulya/csirkemellet is.Mittomén.....2-3kg-ot. Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Többiek? Sajna nekünk egyik nap sem jó.... <_< Talán majd legközelebb...vagy majd szeliden :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Sajna nekünk egyik nap sem jó.... ;) Talán majd legközelebb...vagy majd szeliden <_< Rövid a póráz csikánó? :rolleyes: Legyen inkább szombat és akkor 5-6 körül lehet gyülekezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Rövid a póráz csikánó? ;) Nem igazán! :P :D Inkább az a baj, hogy én most megint kint vagyok, és valahogy nem tudok hazamenni 870 km-t! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 nekem mindegy, de az a legjobb ha egyik nap nálam lesz akkor biztos ráérek tuskó van nálam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Na akkor ez a sütögetés mikor leszen? Kezdésnek a családosok miatt mindenképp a 17-18 óra körüli kezdést javaslom. Ahogy elnézem majdnem mindenkinek mindegy az időpont. Ez alapján én a szombatot javasolnám inkább. Ja és csatlakozom Pajához, nyársat (lehetőség szerint) inni, és sütnivalót mindenki hozzon amit szeret. Kenyeret veszek azt ne hozzatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Akkor Szombat 17 órátol várunk mindenkit szeretettel... :rolleyes: Aki nem talál ide kérhet telefonos segítséget...20/ 973-2128... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Aki nem talál ide kérhet telefonos segítséget...20/ 973-2128... ;) GPS koordináta? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Megadhatom , de nem sokra mennétek vele...ezek az alsórendű utak nincsenek feltüntetve... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 GPS koordináta? :rolleyes: <_< Azzal nem mennél sokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Megadhatom , de nem sokra mennétek vele...ezek az alsórendű utak nincsenek feltüntetve... :rolleyes: Kitáblázzuk? <_< Van itthon pár MOTE táblám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Akkor Szombat 17 órátol várunk mindenkit szeretettel... <_< Aki nem talál ide kérhet telefonos segítséget...20/ 973-2128... ;) Akkor ha a flekken szakasz is izgatva lesz, vinném a húsot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ott leszünk, valszeg ketten, nyársakkal, kajával, piával :rolleyes: Ha valaki kér felvezetést, a laverdetől vállalom de csak egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ha valaki kér felvezetést, a laverdetől vállalom de csak egyszer. Most már én is tudom az utat, úgyhogy a második kör felvezetését elvállalom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Én meg ismerem a járást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 én meg nem megyek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Akkor szombaton ki is jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 csumi! péntek este úgy tűnik, hogy lejön 2 srác Pestről. Sanyiqua az Irmscher Astra QP-val (2,0T) és Enzo egy OPC G Astra-val (2,0T). :rolleyes: Remélem szokás szerint kint leszünk jó páran! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Akkor ha a flekken szakasz is izgatva lesz, vinném a húsot! :rolleyes: Hozzad csak nyugodtan, majd csak kezdünk vele valamit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Akkor szombaton ki is jön? Tomiék Wolfiék Gepárdék Talán Dénesék is J0hnny És valószínűleg Pajáék is. Hirtelen most ennyi név ugrik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Tomiék Wolfiék Gepárdék Talán Dénesék is J0hnny És valószínűleg Pajáék is. Joee-ék is Hirtelen most ennyi név ugrik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts