aXXon Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 A dátummal vannak ellenérzéseim, ahogy már jeleztem, de ott leszek :rolleyes: (igen, regisztráltam végre :mellow: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Részemről oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Szerintem mégis csak jobb lenne a szombat, pénteken legtöbben melózunk és fél 8-kor neki állni sütögetni...hát elég késői. 5 óra körül neki foghatnánk szerintem... <_< Na majd kiderül, ez csak 1 ötlet volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Szerintem mégis csak jobb lenne a szombat, pénteken legtöbben melózunk és fél 8-kor neki állni sütögetni...hát elég késői. 5 óra körül neki foghatnánk szerintem... <_< Na majd kiderül, ez csak 1 ötlet volt... :rolleyes: Nekem a szombat is jó, elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Azért lenne jó a péntek inkább,mert akkor még mindenki itthon van,nem megy el hétvégézni és talán akik meetre jönnének,azok is benéznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Azért lenne jó a péntek inkább,mert akkor még mindenki itthon van,nem megy el hétvégézni és talán akik meetre jönnének,azok is benéznek! Szombat nekünk nem jó, de csak miattunk ne rakjátok péntekre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 .......hogy érdeklődjön utána Aug. első hétvégéjének. Csabinak elvileg oké, mi többiek meg majd igazodunk hozzá ha sikerül. Más időpont pedig a fent írtak miatt nehezen jön szóba. Királyság... ;) Arra gontoltam,hogy mi lenne,ha júni 15.-én tartanánk egy nagy közös szexció szalonnasütést Pajánál,ha az időjárás is úgy akarja. Gyerekestül,családostúl,sörözős,zabálós,kertbehányós! :P Szal? :rolleyes: Részemről, sajnos biztos nem jó, mert ha minden igaz, akkor nem leszek itthon... <_< na de ez még változhat, ha mégis, akkor meg megyek(ünk) ;) De ha nem leszel ott péntek este,a hajad kitépem! :D :omg: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Akkor én hetvegen lemegyek körbe kérdezőskösök mi mennyi, hol van hely, aztán egyeztetünk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Ezen a 7en kihagyom a pénteki meetet, mert szülinapi buliba vagyok hivatalos... :rolleyes: <_< Berlina, és Pjoc csomagjai leszállítva, Tominak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Ezen a 7en kihagyom a pénteki meetet, mert szülinapi buliba vagyok hivatalos... <_< ;) Berlina, és Pjoc csomagjai leszállítva, Tominak! :D Nekem nem jött véletlenül? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 ezermilliótrillióbilliótrilliárd köszönet !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Berlina, és Pjoc csomagjai leszállítva, Tominak! <_< Köszönöm szépen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 MOST LÁTOM, HOGY SZISZI BEÍRTA MÁR A CHATBE! NA MIND1! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Részemről én ma nem vok meeten.Dógom vagyon....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Részemről én ma nem vok meeten.Dógom vagyon....... Szintén zenész! Zsolti cimbi segítséégével, váltócsere volt az unon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 MOST LÁTOM, HOGY SZISZI BEÍRTA MÁR A CHATBE! NA MIND1! :rolleyes: Tőserdő! Nem mentegetni szeretném magam, de hagylak benneteket alkotni. Mostanában újra az iskolapadban ülök, így elég húzós az élet. Egy találkozó leszervezése kemény dolog és elismerérs érdemel. Nagyon örülök annak, hogy ide a közelbe szerveztetek egy talit, ahol ráadásul a Calibra tulajdonosok is képviseltetik magukat. Ez egy jó irány első vagy talán már inkább a második lépése. Köszönettel tartozunk Joee és Sziszi kollégáknak, hogy a Calis és az egyéb Opeles szíveket ilyen találkozók keretében próbálják közelebb hozni egymáshoz. Magam részéről sajnálom a tavalyi mulasztásomat, nagy visszhangja volt a találkozónak, de idén biztosan kilátogatok igaz csak egy napra. Köszönettel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Tőserdő! Nem mentegetni szeretném magam, de hagylak benneteket alkotni. Mostanában újra az iskolapadban ülök, így elég húzós az élet. Egy találkozó leszervezése kemény dolog és elismerérs érdemel. Nagyon örülök annak, hogy ide a közelbe szerveztetek egy talit, ahol ráadásul a Calibra tulajdonosok is képviseltetik magukat. Ez egy jó irány első vagy talán már inkább a második lépése. Köszönettel tartozunk Joee és Sziszi kollégáknak, hogy a Calis és az egyéb Opeles szíveket ilyen találkozók keretében próbálják közelebb hozni egymáshoz. Magam részéről sajnálom a tavalyi mulasztásomat, nagy visszhangja volt a találkozónak, de idén biztosan kilátogatok igaz csak egy napra. Köszönettel: Te mit ittál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Tőserdő! Köszönettel tartozunk Joee és Sziszi kollégáknak, hogy a Calis és az egyéb Opeles szíveket ilyen találkozók keretében próbálják közelebb hozni egymáshoz. Most nekem semmi érdemem nincs a tali szervezésében! Sziszi és barátai keresték fel a campinget és a strandot! Más: Nemtudom, hgoy szelíd hogy áll, Dánes intézett-e már valamit, de hétvégén megint lent leszek. Ha kellek szóljatok! Pénteki szalonnasütéssel mi a helyzet? Hivatalosan dolgoznék, de gyakorlatban más fog helyettem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nemtudom, hgoy szelíd hogy áll, Dánes intézett-e már valamit, de hétvégén megint lent leszek. Ha kellek szóljatok! Akkor én szolok hogy elvileg én is a hetvegen le szerettem volna menni de ha össze beszélünk mehetunk egyutt is meg nekem még kplékeny a dolog hogy lejutok e! De dolgozom rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Akkor én szolok hogy elvileg én is a hetvegen le szerettem volna menni de ha össze beszélünk mehetunk egyutt is meg nekem még kplékeny a dolog hogy lejutok e! De dolgozom rajta! Eddig nekünk úgy fest, hogy 90%, hogy lent leszünk. Majd összecsörgünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Pénteki szalonnasütéssel mi a helyzet? Hivatalosan dolgoznék, de gyakorlatban más fog helyettem :rolleyes: Döntsétek el mikor legyen, péntek vagy szombat. Nekünk mind két nap jó... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Döntsétek el mikor legyen, péntek vagy szombat. Nekünk mind két nap jó... <_< Tudtok jönni tutira? :rolleyes: Szerintem legyen szombat este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Péntek JÓ Szombat NEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Péntek JÓ Szombat NEM Nem tudok mit tenni,tényleg időben kellene kezdeni,mindenkinek a szombat jobb. Bár a péntek meg azért lenne jó,mert aki vidéki meetre jön,az jöhet sütögetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem tudok mit tenni,tényleg időben kellene kezdeni,mindenkinek a szombat jobb. Bár a péntek meg azért lenne jó,mert aki vidéki meetre jön,az jöhet sütögetni. OK! Kibírjuk, ha kimaradunk, csak írtam hogy mi mikor tudnánk menni! Többség dönt!!!! Szombat reggel megyünk haverokkal szelídre és majd max este ott fogunk sütögetni. Ne aggódj, inni fogok egy sört az egészségedre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts