Joee Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Így jártál... :D Olyan ritkán jártok be, hogy sztem nem gondolta senki, hogy pont most sikerül elszabadulnotok otthonról... :rolleyes: :mellow: MSN-en volt szó róla, de hát ez legyen a legnagyobb gondunk az életben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Olvasta valaki amit linkeltem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Olvasta valaki amit linkeltem? Hát persze... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Így jártál... :D Olyan ritkán jártok be, hogy sztem nem gondolta senki, hogy pont most sikerül elszabadulnotok otthonról... :mellow: :unsure: Éppen ívtak a halak,meg a fodrász is zárva volt,tudod hogy van ez! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Éppen ívtak a halak,meg a fodrász is zárva volt..... :mellow: mekkora duma... :unsure::rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Olvasta valaki amit linkeltem? Én néztem de nem értek hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Járjuk körbr kicsit a pályanap lehetőségeit! 31-én dönt a testület. Meg tudjuk szerezni a hivatalos álláspontokat? kié mikortól, addig kié, ki üzemelteti, kinek van döntési jogköre ... etc hogy egyáltalán kivel érdemes tárgyalni? THXA döntés szinte 100% Tormási Úr, amint lehet szeretné átadni a pályát, hogy mihamarabb munkába foghasson az új tulaj. Miről szeretnél tárgyalni? A pályanap lehetőségéről? Ebben én maradnék egyenlőre Tormási Úrnál. Ő megígérte, hogy beszél a fazonnal. De ha akarod, megkeresheted Birizdó Imrét is. De szerintem erről inkább személyesen beszéljünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 A döntés szinte 100% Tormási Úr, amint lehet szeretné átadni a pályát, hogy mihamarabb munkába foghasson az új tulaj. Miről szeretnél tárgyalni? A pályanap lehetőségéről? Ebben én maradnék egyenlőre Tormási Úrnál. Ő megígérte, hogy beszél a fazonnal. De ha akarod, megkeresheted Birizdó Imrét is. De szerintem erről inkább személyesen beszéljünk. Köszönöm a választ! Nem kívánok senkivel megbeszéléseket folytatni, a szekcióvezetés és Speed kolléga jóváhagyása nélkül! majd személyesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Egyetértek Márkkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 :unsure: :D :lol: Meglepődtél mi, hogy igazat adnak? :lol: :rolleyes: Remélem este sokan lesztek, mert hál Istennek abszolváltam vizsgáim 90%-át, szal ott leszek!! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Most akkor a szeliddel van valami? vagy tős? :unsure: Mert a múltkor abban maradtunk, hogy a 7végén utánna járnak páran.... :mellow: Ha aug. első 7végéjén lenne, akkor 99%, hogy el tudunk menni! (3fő) :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Ha aug. első 7végéjén lenne, akkor 99%, hogy el tudunk menni! (3fő) :mellow: :rolleyes: De ha 1 kicsit később van, akkor én is le tudnék nézni hozzátok!! Nyaralok Júl.27-től 2 hétig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 De ha 1 kicsit később van, akkor én is le tudnék nézni hozzátok!! Nyaralok Júl.27-től 2 hétig... Ha visszább olvasol 2 oldalt,akkor láthatod, hogy a később meg márt azért nem jó, mert akkor : CALIBRA találkozó Mátrafüred 2007.08.10-12. Sástó, utánna meg : Augusztus 25-27.-e a III. Blitz-Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Most akkor a szeliddel van valami? vagy tős? :unsure: Mert a múltkor abban maradtunk, hogy a 7végén utánna járnak páran.... :mellow: Ha aug. első 7végéjén lenne, akkor 99%, hogy el tudunk menni! (3fő) :lol: :rolleyes: Múlt hét péntekre beszéltük meg, hogy cp-ben beszélünk erről, de mivel senki nem volt így nem sokra jutottunk. Legalább Szizi és Márk jól lakott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Ha visszább olvasol 2 oldalt,akkor láthatod, hogy a később meg márt azért nem jó, mert akkor : CALIBRA találkozó Mátrafüred 2007.08.10-12. Sástó, utánna meg : Augusztus 25-27.-e a III. Blitz-Weekend Értem nagy fehér Martens!! Písz bí vid jú! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Most akkor a szeliddel van valami? vagy tős? :rolleyes: Mivel konkrét időpontot nehéz egyeztetni ennyi embernek, tegnap azt mondtam Dénesnek, hogy érdeklődjön utána Aug. első hétvégéjének. Csabinak elvileg oké, mi többiek meg majd igazodunk hozzá ha sikerül. Más időpont pedig a fent írtak miatt nehezen jön szóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Mivel konkrét időpontot nehéz egyeztetni ennyi embernek, tegnap azt mondtam Dénesnek, hogy érdeklődjön utána Aug. első hétvégéjének. Csabinak elvileg oké, mi többiek meg majd igazodunk hozzá ha sikerül. Más időpont pedig a fent írtak miatt nehezen jön szóba. Akkor én is úgy intézem a dolgaimat majd! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Akkor én is úgy intézem a dolgaimat majd! :rolleyes: A lendületbrigád meg majd melózik helyettünk. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 A lendületbrigád meg majd melózik helyettünk. :D 1000rel....... :unsure: S, most remélhetőleg senki nem fog elmenni szabira............ :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Arra gontoltam,hogy mi lenne,ha júni 15.-én tartanánk egy nagy közös szexció szalonnasütést Pajánál,ha az időjárás is úgy akarja. Gyerekestül,családostúl,sörözős,zabálós,kertbehányós! :mellow: Szal? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 A péntek az tökéletes nekünk! :rolleyes: Szombat-vasárnap már nem faca :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 A péntek az tökéletes nekünk! :rolleyes: Szombat-vasárnap már nem faca :unsure: De ha nem leszel ott péntek este,a hajad kitépem! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Meg próbálunk mi is ott lenni... :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Meg próbálunk mi is ott lenni... :lol: :mellow: :unsure: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts