Gepard Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Okééésss! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Yo 5let.........lepaktálunk a Calisokkal! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Egy ötlet: -van beton placc szlalomhoz -2 percre van a strand -tűzrakó helyek -faházak -sátorhelyek -stb :unsure: meg rengeteg szúnyog... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Beszéltem Sziszivel: Győr-i Opel Tali 2007 július 6-8. CALIBRA találkozó Mátrafüred 2007.08.10-12. Sástó XII. Nemzetközi Opel Találkozó, 2007 július 23-29, Zamárdi Ezekből az időpontokból, azt látom, hogy a július utolsó 7végéje nem jó... Tehát ha a calisokkal együtt terveznénk valamit,akár TŐS, akár SZELÍD, akkor marad az aug. első 7végéje...( aug. 3.-4.-5.) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 :mellow: Aki szombaton indul a debreceni talira, azoknak: Találkozzunk szombat reggel 8 órakor a széchényiben a TERMOSTAR parkolójában, az Akadémia Krt.-n! Vagy ha van jobb ötlet, akkor írjátok ide... Aki jön, az is itt jelezze, hogy tudjuk hogy hányan is megyünk... :rolleyes: THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Mi megyünk, a parkolóban okés a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Sajna mi nem tudunk menni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 De kár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Sajna mi nem tudunk menni... :rolleyes: ez nagy kár...sajnálom... pedig bíztam benne, hogy mégiscsak el tudtok jönni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Mi megyünk, a parkolóban okés a tali. Akkor úgy néz ki, hogy csak "2-en" megyünk, vagyis 2 autó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Sógorék felkértek keresztszülőnek, csak nem mondhattuk : bocsi, de Opel talin leszünk.... :mellow: :rolleyes: Jó utat és jó mulatást ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Sógorék felkértek keresztszülőnek, csak nem mondhattuk : bocsi, de Opel talin leszünk.... :mellow: :rolleyes: Igen, mondtad, de volt oly variáció, hogy lehet, hogy 1 napra le tudtok jönni... Tényleg sajnálom, hogy nem jöttök! Jó utat és jó mulatást ! :unsure: Köszi, Nektek meg jó "keresztelkedést" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Sógorék felkértek keresztszülőnek, csak nem mondhattuk : bocsi, de Opel talin leszünk.... :mellow: :rolleyes: Nekem iskellene valami jó időpontot találni erre. Mondjuk, mi öcsémékkel együtt tartjuk a két gyerkőcnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Mi megyünk, a parkolóban okés a tali. Corsarulezék nem jönnek? :rolleyes: mintha olvastam volna az Ő nevüket is a listán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Igen, mondtad, de volt oly variáció, hogy lehet, hogy 1 napra le tudtok jönni... Sajna úgy alakult, hogy mégsenem tudunk.... :rolleyes: :mellow: Ember tervez....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Haverskaccimboráliskartársak! Lösz ma vagy nem lösz ma gyüsz-mösz?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Haverskaccimboráliskartársak! Lösz ma vagy nem lösz ma gyüsz-mösz?? :rolleyes: Szerintem ma felejtős a buli. J0hnny, Tomi, már Debrecenben vannak. Wolfi a Bükkben. Csabi most ér haza. Én 10-ig melózom. Meló után arra kanyarodom egy kis időre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Szólhattatok vólna, hamarabb is, hogy senki nemlesz! Sziszi is ment be és sehol senki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 én is befigyeltem... nem baj... Sziszivel toltunk egy hambit... aztán meg dumáltam egyet az arcokkal a CP-ben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Hambit mi is toltunk, cask a hambicenterben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 10 után egy kicsivel voltam, addigra meg már mindenki elhúzott. A CS-s arcokkal egy kicsit dumáltam (Abádszalók érdekli őket), és utána húztam tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Szólhattatok vólna, hamarabb is, hogy senki nemlesz! Sziszi is ment be és sehol senki :rolleyes: Így jártál... :D Olyan ritkán jártok be, hogy sztem nem gondolta senki, hogy pont most sikerül elszabadulnotok otthonról... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Járjuk körbr kicsit a pályanap lehetőségeit! 31-én dönt a testület. Meg tudjuk szerezni a hivatalos álláspontokat? kié mikortól, addig kié, ki üzemelteti, kinek van döntési jogköre ... etc hogy egyáltalán kivel érdemes tárgyalni? THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 http://kecskemet.hu/?r=20104&c=5791 és a 16. pont Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 közvetlen link: http://kecskemet.hu/doc/070531-160_0.rtf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts