mackosajt Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Na... valaki tegnap meglátta a "panaszom" :rolleyes: És ma már nem is vagyok tag! :mellow: :unsure: :D ... A tagsági lejárta után kb 2-3 hétig tudsz még fórumozni is. Addig nem szoktuk elvenni a jogot. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ez érdekes,nekem hónapokig úgy ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 kivételek is akadnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 kivételek is akadnak. :mellow: Mondjuk annyira nem hiányzik... :rolleyes: Amúgy sincs nagy mozgás vagy élet mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Úgy látom, hogy a II. Opeles pályanap 2007-ben elmarad... Miért? --> ÍME Na majd még ezt meglátjuk egyébként. Birizdóéknak nem akarták korábban eladni a pályát, ugyanis köztudott volt, hogy ingatlanspekulációs céllal vennék meg. --> most megveszik 150mio-ért. A cég, ami megveszi, ca. 1 év múlva csődöt jelent, majd onnantól kezdve szabadon eladják --> 4-500 mio HUF-ért (ugyanis ipari területként annyit ér legalább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Ezek szerint ha ki is adják, az igen sokba fog kerülni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Úgy látom, hogy a II. Opeles pályanap 2007-ben elmarad... Miért? --> ÍME Hátt ez gáz......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Hát ez eléggé kellemetlen ebben a formában! De majd csak lesz valami! De most kicsit el vagyok kenődve! Ilyankor nincs valami B terv? Mert ilyenkor szokták azt előhuzni a zsebből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Úgy látom, hogy a II. Opeles pályanap 2007-ben elmarad... De nem úgy volt, hogyha el is kel majd a pálya, akkor is meg fogjuk tudni tartani a pályanapot? :rolleyes: Mert én valami olyasmire emléxem, hogy ezért is kellett már most tavasszal lefixálni az időpontot... De azért nagyon nem lenne jó, ha mégsem lenne pályanap... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Azért én még bízom a KOMA kapcsolataiban, hisz május 31-én dönt a testület, addig még nem biztos(csak nagyon valószínű). Különban meg a Pályanap olyan jó volt, hogy az megismételhetetlen :rolleyes: Majd lesz Szelid...meg... Sajnálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Még eldől, hogy a közgyűlés hogyan dönt... De úgy tűnik, hogy jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy valóban sportcélra adják el. Ha a közgyűlés elfogadja, akkor - szerintem - kizárt, hogy szeptemberben pályanap legyen. (ugyanis akkor szerintem kb. június-júliustól használatba is vehetné az új tulaj). A pálya kibérelésére pedig nincs pénzünk, s feltehetően nem is kapnánk rá pénzt. B terv? homokrally a pusztában? :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Még eldől, hogy a közgyűlés hogyan dönt... De úgy tűnik, hogy jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy valóban sportcélra adják el. Ha a közgyűlés elfogadja, akkor - szerintem - kizárt, hogy szeptemberben pályanap legyen. (ugyanis akkor szerintem kb. június-júliustól használatba is vehetné az új tulaj). Akkor ez esélytelen sajnos.Mert a közgyűlés, ilyen pénzinséges időszakban.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 és a polgári engedetlenség ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Én igen erősen töröm a fejem 1 B terven! A tereprally nem olyan jó ötlet, szerintem, de C tervnek elmegy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Én igen erősen töröm a fejem 1 B terven! A tereprally nem olyan jó ötlet, szerintem, de C tervnek elmegy :DMiért? a helyi rallycross (roncsderbi) pályán rendeznénk! (a Nyomásnál kint) Nevezési feltétel lenne a minimum 40mm-es ültetés és a minimum 16"-os alufelni! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Miért? a helyi rallycross (roncsderbi) pályán rendeznénk! (a Nyomásnál kint) Nevezési feltétel lenne a minimum 40mm-es ültetés és a minimum 16"-os alufelni! :rolleyes: :mellow: :unsure: OK, te mész először a pályán.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 OK, te mész először a pályán.... :mellow: :rolleyes:Ááááá... a szervezők az esélyegyenlőség miatt nem vehetnek részt a versenyben! :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Nekem meg 16"-os felnim sincs. B tervként a repülőtéren kellene kifutó(pályanapot) rendezni.... :rolleyes: A tescot nem lenne érdemes megkérdezni? Tudom nem gokartpálya, de egy alternatíva lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Kalocsai repülőtér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 És ha inkább csinálnánk Szelidet azt kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Kalocsai repülőtér? Oda asszem Demónak van kapcsolata....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Nekem meg 16"-os felnim sincs. B tervként a repülőtéren kellene kifutó(pályanapot) rendezni.... :mellow: A tescot nem lenne érdemes megkérdezni? Tudom nem gokartpálya, de egy alternatíva lehetne. Tescp pakolóra gondoltam én is! Ott szoktak lenni autós rendezvények. Más most nem jut eszembe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Ma este , rövid időre benézek(zünk), a CP-be! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Ma én is ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Ma este , rövid időre benézek(zünk), a CP-be! :rolleyes: mekkora arc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts