Gepard Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Majd eszünk helyetted tortillát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Majd eszünk helyetted tortillát. Amilyen gatyán voltam délután, most úgy tűnik, hogy normalizálódott a helyzetem, szal én is eszek abból a Bundi féle tortíjjábóó! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Szolgálati közlemény: Kérek minden a pályanapon rendezőségi tagként dolgozó kollégát, hogy a mai napon tisztelje meg jelenlétével a minimeetet! Köszönettel: Végel Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Szolgálati közlemény: Kérek minden a pályanapon rendezőségi tagként dolgozó kollégát, hogy a mai napon tisztelje meg jelenlétével a minimeetet! Köszönettel: Végel Tamás Parancs értettem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Én szerintem csak fél9-9 körül tudok odaérni... az baj? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Szolgálati közlemény: Kérek minden a pályanapon rendezőségi tagként dolgozó kollégát, hogy a mai napon tisztelje meg jelenlétével a minimeetet! Köszönettel: Végel Tamás Sajnos én nem tudok megjelenni! :unsure: ( igazolt a távollétem) :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 én mondjuk nem egyedül fogok menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 én mondjuk nem egyedül fogok menni... Én kocsival.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Holnap este meddig lesztek bent a CP-nél? :rolleyes: Mert ha minden jó az úton, akkor valszeg, olyan 10-fél 11 között odaérnék! :mellow: De majd ha magyarba érek, felhívok valakit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Elvileg olyankor még szokott bent lenni valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Holnap este meddig lesztek bent a CP-nél? :rolleyes: Mert ha minden jó az úton, akkor valszeg, olyan 10-fél 11 között odaérnék! :mellow: De majd ha magyarba érek, felhívok valakit... :unsure: hű vazze a szárny... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Mert ha minden jó az úton, akkor valszeg, olyan 10-fél 11 között odaérnék! :D Sajnos nem sikerült odaérnem... :unsure: 2 helyen kaptam STAU-t, és még a hegyesi határ is be volt állva... :rolleyes: Most értem haza, vagyis kb. háromnegyed órája kecsóra... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 A lényeg, hogy egyben hazaértél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Beszéltünk már róla, hogy aki szombaton megy a debreceni talira,hogy akkor együtt megyünk. :unsure: Nem tudom, hogy ha esetleg nem 7-kor, hanem 8-kor indulnánk az késői-e? :rolleyes: Kb. 2 óra alatt ott vagyunk. Kérném, hogy aki szombaton megy, az jelezze, hogy miként gondolja! THX :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Nekem 8. Ismerve a társaságot kb: akkor kelnek majd fel mire leérünk. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Nálunk még kérdéses a dolog, de én 7-ig melózom, ha megyünk mi is csak 8 körül indulunk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Részemről holnapi meet storno.Sajnos nem tudok lecsövelni a cégtől időnek előtt, mert szigorítások vannak, aztán most geny@ mindenki...... Szóval ha oda is érek, az max. 22:00 után lesz.....Annak meg nem sok értelme van/lenne...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 akkor kezdődik az illegális gyorsulás :rolleyes: ki ne hagyd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 holnap este én kecson leszek lesz este valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 holnap este én kecson leszek lesz este valami? Szerinted?Mindig van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Szerinted?Mindig van! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 úgy látszik, hogy én Tiszteletbeli tag lettem... mert már majdnem 1 hónapja kaptam egy mailt, hogy lejárt a tagságim! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 úgy látszik, hogy én Tiszteletbeli tag lettem... mert már majdnem 1 hónapja kaptam egy mailt, hogy lejárt a tagságim! :lol: :lol: ;) Érik a renitens tagsági neked is! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 úgy látszik, hogy én Tiszteletbeli tag lettem... mert már majdnem 1 hónapja kaptam egy mailt, hogy lejárt a tagságim! :mellow: :unsure: :D Na... valaki tegnap meglátta a "panaszom" :rolleyes: És ma már nem is vagyok tag! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Na... valaki tegnap meglátta a "panaszom" :rolleyes: És ma már nem is vagyok tag! :lol: :lol: ;) MEKKORA LOL BACKI! :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts