Speed Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jól van... ha nincs érdeklődés, akkor fújjuk le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jól van... ha nincs érdeklődés, akkor fújjuk le! Nyugi már,pénteken beszéljük meg! De egyébként van telefon,összehívhatod a brigádot valahova egyik este,ha nagyon sürgős,sőt van már msn is a világon! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jól van... ha nincs érdeklődés, akkor fújjuk le! Szerintem ezt senki sem szeretné... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jól van... ha nincs érdeklődés, akkor fújjuk le! ezt ugye most nem komolyan gondoltad!!! :D Gondolom, a személyes megbeszélésre vár mindenki, mint ahogy említetted: Vagy beszéljünk róla pénteken? Megpróbálok majd elmenni. Valszeg, hogy ezt a dolgot, nem 1 nyilvános topikban kellene megbeszélni... :blush: Szerintem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 jól van... ha nincs érdeklődés, akkor fújjuk le! Ne fújjá' semmit sehová lüke....... :D pénteken megdumáljuk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Ne fújjá' semmit sehová lüke....... ;) pénteken megdumáljuk. :blush: Tessék belefújni a gömbe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Senki nem reagált - Csabit kivéve - még annyit sem, hogy akkor pénteken beszéljünk... vagy akármi... szóval gondoltam akkor nem érdekel senkit! ;) De egyből milyen nagy lett az érdeklődés! :D (talán csak ez volt a célom!) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 De egyből milyen nagy lett az érdeklődés! ;) (talán csak ez volt a célom!) :blush: Ez a "meghúzom a hajad,ha nem figyelsz rám?" és a "nem vagyok többet a barátod" között helyezkedik el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Ez a "meghúzom a hajad,ha nem figyelsz rám?" és a "nem vagyok többet a barátod" között helyezkedik el? :blush:Az irány nem rossz! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Vagy beszéljünk róla pénteken? Megpróbálok majd elmenni. Nos én péntekig összehozom (legalábbis rajta vagyok) egy naptárban kinek, mikor, milyen talija van, és az alapján próbáljuk belőni az időpontot. És a fenti idézet miatt nem válaszoltunk szerintem. Meg hát régen láttunk már, tényleg eltolhatnád felénk a talicskát. Csabi nem tud pénteken jönni, ezért ő itt fejtette ki a véleményét. ("gondolom én barom...." by Hofi :blush: ) Dénes is jön pénteken, Skype-on beszéltünk. Megnézzük a szelidi tali lehetséges időpontját is, utána ő majd érdeklődik azzal kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 ("gondolom én barom...." by Hofi :blush: ) "Te hogy gondolod?...Könnyű neked,Te normális vagy!" ®Hofi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Csabi nem tud pénteken jönni, ezért ő itt fejtette ki a véleményét. Igy van, jól látod... de ha van felejlemény, kérnék pü-ben értesítést :blush: BITTEDANKE Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 holnap esöálló taligával megyek, pontosabban hova is? majd jelezzétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Szerintem a CP-t kellene most megtámadnunk, ha rossz idő lesz akkor majd átmegyünk valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Tőlem lehet cp de úgy is hideg lesz... meg éhes is leszek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Részemről is O.K. a CP. de majd messzebb állok meg! :D Nem rontom az öszképet! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Meg hát régen láttunk már, tényleg eltolhatnád felénk a talicskát. Ő az oka mindennek... :D :blush: de igyekszem ott lenni... fél8 vagy 8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 A múltkor amelyiket sétáltattátok az nem nagyobb volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 A múltkor amelyiket sétáltattátok az nem nagyobb volt?Az nem az enyém volt! :blush: Csak megláttam a kutyát és megálltam beszélni a gazdájával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Akkor oké, kezdtem félni, hogy a mosástól ment össze. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Magyarországi Drift versenyek 2007 Kecskemét (gokart stadion) - Bajnoki futam / április 14 Jön valaki? Én tuti kinézek,tavaly is jó volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Magyarországi Drift versenyek 2007 Kecskemét (gokart stadion) - Bajnoki futam / április 14 Jön valaki? Én tuti kinézek,tavaly is jó volt! Nem akkor van az évnyitó? Igaz csak a rendezvénynaptárban olvastam még róla. Meg tegnap feltettem a kérdést a Budapest totyikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Nem akkor van az évnyitó? Igaz csak a rendezvénynaptárban olvastam még róla. Meg tegnap feltettem a kérdést a Budapest totyikban. Érdekel? :blush: Tavaly is jó buli volt,érdekes arcok voltak kint,Bazsó Gabiék tuti jönnek megint! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Érdekel? :blush: Tavaly is jó buli volt,érdekes arcok voltak kint,Bazsó Gabiék tuti jönnek megint! :D Énis ittohn leszek, és mejek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Énis ittohn leszek, és mejek! :D Okinava! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts