warwolf Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Lehet, hogy csak lemaradtam róla, de idén lesz-é Szelid, ill. lesz-e Pályanap? Csak úgy kíváncsiskodom......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Lehet, hogy csak lemaradtam róla, de idén lesz-é Szelid, ill. lesz-e Pályanap? Csak úgy kíváncsiskodom......... :blush: EZ 1 nagyon jó, kérdés volt, mert engem is érdekelne...és ha lesz, akkor a dátum is, hogy tudjam intézni már most a szabimat rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Naná, hogy lesz. Dátumot meg próbálunk egyztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Szelidre ha mondtok valamit a hetvegen le is foglalom a szobákat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Szelidre ha mondtok valamit a hetvegen le is foglalom a szobákat!!! Jó 5let! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Bele kellene nézni a klubos rendezvénynaptárba, hogy ne üssük másik tali időpontját. De nekem nem megy a (www.opelclub.hu) oldal. Meg aztán a Calisok időpontját sem kéne megint kereszteznünk, illetve a Mantásokkal is jó lenne egyeztetni. Tavaly sajnos mindenkinek egyszerre volt progija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Szelidre ha mondtok valamit a hetvegen le is foglalom a szobákat!!! Nem kellen most a fentebb levo kempinget megpalyazni? Tudod a kastely fele. Tavally meglestem, es jobbak a sutesi-fozesi lehetosegek. Kulon fahazak vannak. Focipalya stb. Arak sem voltak rosszabbak, csak mar hely nem volt sajna. Egy hatranya van, hogy nincs akkora placc, hogy slalont lehessen rendezni ott, de gondolom, ezt meg tudjuk oldani maskeppen is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Egy hatranya van, hogy nincs akkora placc, hogy slalont lehessen rendezni ott, de gondolom, ezt meg tudjuk oldani maskeppen is :D Van arra mező wzze! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Bele kellene nézni a klubos rendezvénynaptárba, hogy ne üssük másik tali időpontját. De nekem nem megy a (www.opelclub.hu) oldal. Meg aztán a Calisok időpontját sem kéne megint kereszteznünk, illetve a Mantásokkal is jó lenne egyeztetni. Tavaly sajnos mindenkinek egyszerre volt progija. Ezeket találtam a RENDEZVÉNYNAPTÁRBAN! (nekem bejött az oldal, igaz kicsit lassan) Veterán Opel Találkozó 2007--->Időpont: 2007. Június 16. Szombat III. Hungarian Blitz Weekend--->Időpont: 2007. Augusztus 30 - Szeptember 02. ig II. PÁLYANAP ---> Időpont: 2007. Szeptember 20. Csütörtök :D ez a csütörtöki nap kicsit érdekes lenne... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Na éa akkor mi mikor is szeretnénk a Szelidi talit! junius vége julius eleje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Hülyeség... nem tudom ki írta a Pályanap dátumát... Beszéltem a Tormási Úrral... kicsit rezeg a pályanap szeptemberi időpontja, ugyanis csak június végig van az ő gondozásában a pálya, de megpróbáljuk elintézni szeptember 8. vagy szeptember 15-ére a II. Opeles Pályanapot. OKKA? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Hülyeség... nem tudom ki írta a Pályanap dátumát... Beszéltem a Tormási Úrral... kicsit rezeg a pályanap szeptemberi időpontja, ugyanis csak június végig van az ő gondozásában a pálya, de megpróbáljuk elintézni szeptember 8. vagy szeptember 15-ére a II. Opeles Pályanapot. OKKA? Szept. 15. lenne a jobb időpont, mert az 2 hétre van a BW után, a 8.-a meg közvetlen utánna lenne.... Szerintem... :blush: Vagy esetleg június végén megtartani? az hüleség? :D Meg tényleg jó lenne tudni, hogy a calisok, és a mantások mikor tartanak talit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 A Pályanapot én is inkább a nyárra tenném. A Szelid meg úgy is csak nekünk szól. Más úgy sem jön el sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 A Pályanapot én is inkább a nyárra tenném. A Szelid meg úgy is csak nekünk szól. Más úgy sem jön el sajnos... Ezért családi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Ezért családi! :blush: Akkor jöttök mind a négyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Akkor jöttök mind a négyen? Ha minden jól megy......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 ... Más úgy sem jön el sajnos... mi kivételek vagyunk. :blush: idén is elmegyünk, ha nem zavarunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 mi kivételek vagyunk. :blush: idén is elmegyünk, ha nem zavarunk. :lol: Ááá dehoogy..........Naná!!! :D ;) :lol: Még szép, hogy nem zavartok......lüke...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Tiv-nek meg már gyűjtenek lámpára.... :blush: Én meg focit veszek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Én meg focit veszek.... én meg gipszet... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Tiv-nek meg már gyűjtenek lámpára.... :blush: De fejlámpára,mint ami a bányászoknak van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 én meg gipszet... :blush: :D ;) Én meg............én meg még előtte elmejek szabira........... :lol: :lol: :lol: Szóval akkor mikor legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Akkor találjátok már ki gyorsban, hogy mikor legyen a pályanap és lebeszélem a Tormási Úrral, hogy az jó lenne-e. Vagy beszéljünk róla pénteken? Megpróbálok majd elmenni. A nyárral az a baj, hogy nagyon-nagyon sok rendezvény van! Figyelni kell a gyorsulási versenyektől kezdve a tuning kiállításokon át Carsylingos rendezvényeket érintve a Drift versenyeket nem felejtve... az összes Opel közeli rendezvényre. És ráadásul jó eséllyel lesznek jó néhányan szabin pont akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A nyárral az a baj, hogy nagyon-nagyon sok rendezvény van! Figyelni kell a gyorsulási versenyektől kezdve a tuning kiállításokon át Carsylingos rendezvényeket érintve a Drift versenyeket nem felejtve... az összes Opel közeli rendezvényre. És ráadásul jó eséllyel lesznek jó néhányan szabin pont akkor. Teljesen igazad van, a nyárral kapcsolatosan, de viszont akkor jó lenne tudni, hogy ezek a rendezvények amiket felsoroltál, pontosan mikor is vannak! Meg azt is jó lenne tudni, hogyha mégis szeptemberben szeretnénk megrendezni, hogy lehetséges-e, mert ugye említetted, hogy júniusig van a Tormási úr "kezében" a pálya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ő azt mondta, hogy ezt bízzuk rá. Ő megpróbálja elintézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts