ENDYKA Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 THX a szervezőknek! :) Jól éreztük magunkat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nagyon jó volt a tegnap esti kecskeméti szekciós évzáró! Jól éreztem magam...a kaja is nagyon jó volt...és bőséges :lol: :) Örülök, hogy mindenki el tudott jönni, és hogy ennyien voltunk! Remélem ebből hagyományt tudunk csinálni, és jövőre még többen (L)eszünk! :) Jók a képek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nagyon korrekt volt a vacsi! Köszönet a szervezőkenek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Ém a mai meetet kihagyom.Sorry....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 én nem hagyom ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Én meg még nemtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Én ott leszek... :) Jövő 7-től, már úgysem tudok részt venni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Ém a mai meetet kihagyom.Sorry....... Úgy alakult, hogy mégis leszek.De csak rövid ideig......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Fiúk Lányok ! nincs kedvetek korcsolyázni ? Tudom az időlyárás tavaszias kirándulásra adna okot, de mégis csak Január van... :lol: Ha jól tudom az élményfürdőben van műjégpálya... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Fiúk Lányok ! nincs kedvetek korcsolyázni ? Tudom az időlyárás tavaszias kirándulásra adna okot, de mégis csak Január van... :) Ha jól tudom az élményfürdőben van műjégpálya... :) Van ám, és működik is. Kedvem is lenne, csak nem nagyon tudok :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Én is csak max. csúszkálni tudok, korizni meg senem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Van ám, és működik is. Kedvem is lenne, csak nem nagyon tudok :lol: :) Én is mennék szívesen, főleg megnézni Joee-t! :) :) De csak február elején leszek megint otthon, esetleg majd akkor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Részemről én se nem tudok, de az is lehet, hogy igen. Még soha nem próbáltam, tehát nem állíthatom, hogy nem tudok. :lol: Más, aki jönne Squasholni (vagy csak dumálni) annak a most hétvégi időpont: Szombat 17 óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Akkor ma este 19:30 vacsis meet sajnos már nem az Imprezzaval hanem a családi kombival :lol: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Régóta beszéljük,hogy felkellene IDE menni! Én feb.11.-re gondoltam,akkor lesz Bödöcs és Badár is! Van ismerős ott is,helyfoglalást megpróbálok intézni! Szal ki jön? 1. J0hnny 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Nálam eléggé egyesélyes a dolog, mert akkor már erősen hajrázunk a szülés előtt. Szal én most kihagynám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Én mennék, de sajna 1 héttel előbb leszek otthon,akkor meg nem olyan jók az előadók... szóval, részemről is tárgytalan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Van már valami időpont, hogy a 7végén mikor lesz szerelés Bazsinál? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Kacsero! Erre én is kiváncsi lennék, közben megjöttek a kapcsolók és elvileg ma érkezik meg az ablakemelő szerkezet is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Kacsero! Erre én is kiváncsi lennék, közben megjöttek a kapcsolók és elvileg ma érkezik meg az ablakemelő szerkezet is. ;) Nekem is megjöttek az elektromos tükreim, szóval mostmár csak azt lenne jó tudni, hogy mikor is?! :blush: De úgy látom az "illetékesek" nem olvassák ezt a topikot... :D Írok Nekik pü-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 UDI! Most kaptam az infót, hogy szombaton, 9-kor indulunk ki Bazsihoz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Ok, rendben vettem az adást...:blush: Annyit kérnék, hogy küldjétek el nekem pü-ben Bazsi címét vagy a találkozó helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 No akkor ma CP. vagy Laverde , vagy holnap nálam ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 No akkor ma CP. vagy Laverde , vagy holnap nálam ? :D Erre ém is kivi lennék............... :blush: Bár úgy volt, hogy Cp ma........talán..........holnap meg nálad............meg ilyenek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Na akkor lezs ma valami vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts