Kacsero Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 asztalfoglalási létszámot sikerült módosítani, 20 főről, 25-re! :) :) A pincér kicsit ki volt akadva,mert kérdezte, hogy biztos nem akarunk előre rendelni kaját, mert valószínű, hogy sokat kell majd várni, hogy elkészüljön...mondtam Neki, hogy mi ráérünk :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Csillával jövünk mi is. Majd átsétálok a Beretvás közön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Szerintem azért nem lenne rossz előre megrendelni! Nem? :lol: Most ülünk majd 2 órát az asztal körül kaját várva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem ráérünk? szerintem nem csak a kaja miatt megyünk, hanem hogy beszélgessünk... :lol: de ha gond, akkor ott az étlap, és a telefonszámuk, és rendelj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 nem ráérünk? szerintem nem csak a kaja miatt megyünk, hanem hogy beszélgessünk... :lol: de ha gond, akkor ott az étlap, és a telefonszámuk, és rendelj... Amennyiben csak mi mennénk nem lenne gáz szerintem. De mivel legtöbbünk viszi a párját is... ... valamint, ha fél8-ra megyünk, nagy valószínűséggel enni kell otthon előtte valamit még délután, mert 9 előtt nem lesz kaja előttünk. (szintén főleg a nők miatt karcos... szerintem) Egyébként nem vágom, hogy miért kell egyből besértődni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Szerintem azért nem lenne rossz előre megrendelni! Nem? :lol: Most ülünk majd 2 órát az asztal körül kaját várva? Nem kell sokat várni a kajára.Mi akárhányszor is voltunk kint anno, mindig gyorsan, max. 30 perc alatt asztalon volt az étel................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Nem kell sokat várni a kajára.Mi akárhányszor is voltunk kint anno, mindig gyorsan, max. 30 perc alatt asztalon volt az étel................ Csak az nem mindegy Wolfi, hogy 4 embernek kell elkészíteni egyszerre a kaját, vagy 25nek! Na mindegy. Majd lesz valahogy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Csak az nem mindegy Wolfi, hogy 4 embernek kell elkészíteni egyszerre a kaját, vagy 25nek! Na mindegy. Majd lesz valahogy. :lol: Márk!Amikor mi voltunk, tele volt álltalában az étterem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Nem sértődött itt meg senki Márk!Ha neketek sürgös lenne ez az este és nem akartok sokáig maradni,akkor felhivod őket és kettőtöknek megrendeled előre!Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Megyünk a barátnőmmel mi is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Hozok szaloncukrot és amig nem jön a kaja, nassolunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Hozok szaloncukrot és amig nem jön a kaja, nassolunk. :) :lol: Ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Amennyiben csak mi mennénk nem lenne gáz szerintem. De mivel legtöbbünk viszi a párját is... ... valamint, ha fél8-ra megyünk, nagy valószínűséggel enni kell otthon előtte valamit még délután, mert 9 előtt nem lesz kaja előttünk. (szintén főleg a nők miatt karcos... szerintem) Egyébként nem vágom, hogy miért kell egyből besértődni. :) Márk! Nem volt itt megsértődés...csak a véleményem írtam le! :) Csak tudod, mindenkinek, nem lehet eleget tenni...a többség elfogadta, hogy akkor rendelünk,ha valakinek ez nem tetszik, akkor ott a lehetőség, hogy rendeljen előre, ezért is írtam, amit... meg még mindíg képlékeny, hogy pontosan hányan leszünk, és így előre megrendelni, nem hiszem, hogy lehet... Azt pedig, hogy ki mikor eszik előtte, az megint olyan hogy ki milyen... :) És még egyszer hangsúlyozom, hogy itt nincs sértődés... :lol: ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Én nem kritizáltam én megkérdeztem, hogy miért nem? És elmondtam azt is, hogy miért lett volna jó! Mint a pincér reakciójából Te is levetted... ez szokatlan. De ez van. Elfogadom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Részünkről csak én, és öcsém megyünk. Timi mostanában inkább pihizik, meg a gyereket sem tudjuk így hirtelen hova tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Mi is ketten megyünk, 7 re reméllem odaérünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Na akkor számoljunk kb hányan is jönnek ma: 1. Gepárd + Öcse 2. Wolfi 3. Kacsero 4. Tomi + nem tom ki biggrin.gif 5. Joee + Reni 6. Dini + Zsóci 7. Márk + Kriszti 8. Morgo + Móni 9. Paja + Márti 10. Sziszi + Hajni 11. Udi 12. Berlina 13. Pjoc + Móni(ha jól emléxem :lol: ) 14. Edit + Peti 15. Endyka + barinője 16. Feri + barinője 28fő Kit hagytam ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Kezdés mikortól van? 7-től vagy fél8? Nekem úgy rémlik, hogy először fél8-ról volt szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Kezdés mikortól van? 7-től vagy fél8? Nekem úgy rémlik, hogy először fél8-ról volt szó... :lol: Láss,ne csak nézz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Láss,ne csak nézz! :lol: u.i.: csak, hogy ne moderáljanak ki... leírom ezt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Jó volt a ma esti tali. Örülök, hogy ennyien voltunk, és remélem, hogy tudunk ebből majd rendszert is csinálni. Mégegyszer köszi a részvételt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Jó képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Köszi a képeket J0hnny! Elvileg én is elvittem a fotómasinámat :lol: Gyakorlatileg itthon volt kikészítve az asztalon :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Mi is köszönjük a szervezést és hogy ott lehettünk! :lol: nagyon jól éreztük magunkat, a vacsora finom volt és bőséges! (de a becsomagoltatott kaját otthagytuk... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts