J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 :) :lol: na vazze... :) :) Tartsuk meg 30--án a szivacspartyt és 31.-én meg alszunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Tartsuk meg 30--án a szivacspartyt és 31.-én meg alszunk! :) Az sem rossz ötlet... :) :) vagy elkezdjük 30.-án, és folytajuk 31.-én is... :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Az sem rossz ötlet... :) :) vagy elkezdjük 30.-án, és folytajuk 31.-én is... :lol: :) :) Húú de csunyán fogunk kinézni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Húú de csunyán fogunk kinézni! :) éésss? kit érdekel már akkor.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Calibrások sem nagyon tolonganak, mivel nem nagyon tudják megoldani a hazautazást. Szóval tanácstalanok vagyunk. Meg ugye 1.-e ha nem hétfő lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát eddig akkol a kecskeméti szkeción belül 4 helyen van igény. Calibrások sem nagyon tolonganak, mivel nem nagyon tudják megoldani a hazautazást. Szóval tanácstalanok vagyunk. Zsóci meg Én is benne vagyunk! Adunk az érzésnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Zsóci meg Én is benne vagyunk! Adunk az érzésnek :lol: Nah szóval: Ahogy msn-en is beszeltük, nincs annyi jelentkező, hogy helységet tudjunk bérelni. Eddig úgy fest, hogy nállunk lesz egy kis evés-ivás-táncolás. Akik eddig itt lesznek: 01. Joee & Reni 02. Sziszi & Hajni 03. Dénes & Zsófi 04. J0hnny 05. Kacsero (J0hnny szerint :)) 06. Niki (egy barátunk) 07. Red Bull és asszonykája (ha minden igaz) (A listát lehet folytatni :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 05. Kacsero (J0hnny szerint :)) Mi az hogy JOhnny szerint? :lol: vazze... olvass visszább 1 oldalt!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mi az hogy JOhnny szerint? :lol: vazze... olvass visszább 1 oldalt!!! :) :) Együtt megyünk Cucus!Öltözz a barátnőmnek! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Együtt megyünk Cucus!Öltözz a barátnőmnek! :lol: :) :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mi az hogy JOhnny szerint? :lol: vazze... olvass visszább 1 oldalt!!! :) :) Akkor mikor meg mondtad, hogy jösz, akkor még nem nállunk volt tervezve a dolog. Most lett eldöntve hétvégén, és azóta ha jól emlékszem nem beszéltem veled a dologról. Na de a lényeg az, hogy itt leszel, ezek szerint "Cucus" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akkor mikor meg mondtad, hogy jösz, akkor még nem nállunk volt tervezve a dolog. Most lett eldöntve hétvégén, és azóta ha jól emlékszem nem beszéltem veled a dologról. Na de a lényeg az, hogy itt leszel, ezek szerint "Cucus" :D Na szóval... Először is, k@p.. tok be, nem vok cucus! :lol: :) Másodszor, mondtam, hogy 31.-ike részemről oké, és mind1, hogy hol lesz,:D Harmadszor, most jól emléxel,(kivételesen) :) , tényleg nem beszéltünk azóta... :D Negyedszer, JOhnny sem mondta, hogy nálatok lesz! Így Ő duplán ka... be! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Na szóval... Először is, k@p.. tok be, nem vok cucus! :lol: :) Másodszor, mondtam, hogy 31.-ike részemről oké, és mind1, hogy hol lesz,:D Harmadszor, most jól emléxel,(kivételesen) :) , tényleg nem beszéltünk azóta... :D Negyedszer, JOhnny sem mondta, hogy nálatok lesz! Így Ő duplán ka... be! :) :) Kapja be neked a fogatlan grizlimedve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kapja be neked a fogatlan grizlimedve! :lol: Vagy a vacogós cápa :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kapja be neked a fogatlan grizlimedve! :) :lol: hát akkor Te már nem kapol söröt... :) :) Te sem Joee :) De a lényeg, hogy BULI lesz!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 :lol: hát akkor Te már nem kapol söröt... :) :) Te sem Joee :) De a lényeg, hogy BULI lesz!! :D Majdcsak iszok valamit. Másnem főzök teát :) :D :D De a lényeg ténleg az, hogy BULI lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Majdcsak iszok valamit. Másnem főzök teát :lol: :) :) De a lényeg ténleg az, hogy BULI lesz! :D Szilveszterkor Te-ázol?! kívül-belül... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Szilveszterkor Te-ázol?! kívül-belül... :lol: :) Nem picit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Húú de csunyán fogunk kinézni! :lol: csak idézni tudom, JOhnny-t! :) :) :) jah...és mintha olvastam volna, Tomi is jelezte a részvételét.... Igény itt is van ám! Benne vagyok! Nah szóval: 01. Joee & Reni 02. Sziszi & Hajni 03. Dénes & Zsófi 04. J0hnny 05. Kacsero 06. Niki (egy barátunk) 07. Red Bull és asszonykája (ha minden igaz) 08. Tomi (A listát lehet folytatni :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Viszont van egy kis gáz. A házban cipőstop-van :) Szóval ezt még át kell hidaljuk :) Mindenki hoz papucsot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mindenki hoz papucsot? :lol: Én Tomit viszem,az jó? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Én Tomit viszem,az jó? :lol: :) :) Marhaaaaaaa :) :) :D :D Majdnem leestem a székről. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ez most 30. vagy 31. ? valahol elvesztewm a sorok közt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nekem kacsero hoz nagy erősítőt ugyhogy lehet partit csinalni mar csak nagy hangfal kell! Keverőm is van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ez most 30. vagy 31. ? valahol elvesztewm a sorok közt... Ez a 31-e. A 30.-a az más. J0hnnytól a papucs várható volt. :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts