paja Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 1 kérdés : Vacsi helye? Még 1 : Családos rendezvény lesz? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 1 kérdés : Vacsi helye? Még 1 : Családos rendezvény lesz? ;) :P Nálatok lesz!Így mindkét kérdést megválaszoltam! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Kaját - piát remélem hoztok... :lol: :unsure: :blink: ;) A kerthelység még szabad... ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Úgy látom nem nagyon tetszik az ötletem... :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Részemről dec. 30 OK! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Úgy látom nem nagyon tetszik az ötletem... :unsure: :blink: ;) ;) Sztem bármilyen problémát át tudunk hidalni! ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Hej gyerekek, visszaolvastam de nem igazán tiszta mi lesz dec.30.-án. valaki világosítson már fel , legyszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 A pályanap szervezői, és lebonyolítói szeretnének összeülni, és átbeszélni a nevezett napon történteket. Legalábbis ez a terv. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Beszéltem Dénessel, és Kacseróval. Elvileg Dec. 30.-án ők is ráérnek. (szombati nap) Ha mindenkinek jó, azon a napon megtarthatnánk a vacsorát. Részemről, nem csak "elvileg", gyakorlatilag is --->100% :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Felvetődött Sziszivel a fejünkben egy ötlet. SZILVESZTERI BULI! Tavaly ők nagyot buliztak pesten, de az idén nem találtak helyet. Felvetették, hogy legyen kecskeméten buli. Jelenleg tart egy szavazas, hogy kb ki jönne stb. Úgy gondoltuk, hogy batyus bál elven működne a dolog, és csak a hely bérleti díjját osztanánk szét. Persze mondjuk virsli, megy egy pohár pezsgő bele lenne kalkulálva az árba. Mit szóltok? Érdekelne valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Felvetődött Sziszivel a fejünkben egy ötlet. SZILVESZTERI BULI! Tavaly ők nagyot buliztak pesten, de az idén nem találtak helyet. Felvetették, hogy legyen kecskeméten buli. Jelenleg tart egy szavazas, hogy kb ki jönne stb. Úgy gondoltuk, hogy batyus bál elven működne a dolog, és csak a hely bérleti díjját osztanánk szét. Persze mondjuk virsli, megy egy pohár pezsgő bele lenne kalkulálva az árba. Mit szóltok? Érdekelne valakit? lehet... :) :) de majd meglátjuk, mi lesz még addig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 lehet... :) :) de majd meglátjuk, mi lesz még addig... :lol: ÁÁÁÁÁÁ! Gondoltam, hogy ez lesz :) Az emberek 90%-a nem tudja még, hogy mit csinál szilveszterkor. A bibi, az, hogy szombaton tervezzük, hogy helység után kutatunk Sziszivel, ha lesz rá igénym szóval addig legyen már egyértelmű a társaság véleménye! (Ha szabad ilyet kérjek :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 ÁÁÁÁÁÁ! Gondoltam, hogy ez lesz :) Az emberek 90%-a nem tudja még, hogy mit csinál szilveszterkor. A bibi, az, hogy szombaton tervezzük, hogy helység után kutatunk Sziszivel, ha lesz rá igénym szóval addig legyen már egyértelmű a társaság véleménye! (Ha szabad ilyet kérjek :lol: ) :) Na, akkor aztat mondom, hogy engem érdekel a dolog, mert nincs még programom... szóval részemről, LENNE RÁ ÍGÉNY! :) (így jó?) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 :) Na, akkor aztat mondom, hogy engem érdekel a dolog, mert nincs még programom... szóval részemről, LENNE RÁ ÍGÉNY! :) (így jó?) :lol: Ez a beszéd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én/mi nem tudunk most ilyesmin részt venni...........De talán jövőre esetleg........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ha jönnek a azok a calisok,akik ott voltak tősben mehet a buli!Én ott leszek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Szilvesztert én nem tudom. Egyébként mire gondoltatok? Zene, pia, stb. mint egy standard szilveszteri buli, vagy egyéb terv van? Holnap - ismét nem tudok menni. Céges vacsin / bulin leszek Szegeden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Szilvesztert én nem tudom. Egyébként mire gondoltatok? Zene, pia, stb. mint egy standard szilveszteri buli, vagy egyéb terv van? Holnap - ismét nem tudok menni. Céges vacsin / bulin leszek Szegeden. Olyasmire gondoltunk, hogy kerítünk egy helyet (ha tudunk) és a bérleti díjjat szétdobjuk. Lenne egy kis virsli, meg egy pohár pezsgő. A többit meg hozná a vendég. Persze a kérdés az, hogy ilyen helyet talál-e az ember. Zene nélkül meg nem buli a buli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nekem a 30.-a még oké, de a szilveszter idén tollasbál lesz. Pedig úgy mennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Mi már eligérkeztünk szilveszterezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 pudingok.... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Olvastam, hogy a 30.ai bulit a pályanaposoknak szervezitek, de elhajtanátok minket, ha jönnénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 :) Na, akkor aztat mondom, hogy engem érdekel a dolog, mert nincs még programom... szóval részemről, LENNE RÁ ÍGÉNY! :) (így jó?) :lol: Igény itt is van ám! Benne vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Hát eddig akkol a kecskeméti szkeción belül 4 helyen van igény. Calibrások sem nagyon tolonganak, mivel nem nagyon tudják megoldani a hazautazást. Szóval tanácstalanok vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Hát eddig akkol a kecskeméti szkeción belül 4 helyen van igény. Calibrások sem nagyon tolonganak, mivel nem nagyon tudják megoldani a hazautazást. Szóval tanácstalanok vagyunk. :) :lol: na vazze... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts