paja Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Én sajna ma kimaradok...Most végeztem tüzkarika cserével a Suziban...reggel meg irány Szabadka... :unsure: ;) Na majd a jövőhéten... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Én sajna ma kimaradok...Most végeztem tüzkarika cserével a Suziban...reggel meg irány Szabadka... :unsure: ;) Na majd a jövőhéten... :blink: Én vasárnap vonulok Szabadkára ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 mi lesz Szabadkán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 mi lesz Szabadkán? Én piacra megyek. Nemtudom Paja milyen ügyben ment :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Biznyák volt a piacon... ;) egy kis őszi/téli átállás... ;) De sajna a szabadkai piac sem a régi már... :blink: Nem engednek, és ha kitartóan alkudozol még meg is sértődnek, ja és a forintot nagyon sz@rul váltják... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 eccer leménnek veletek szétnézni, ha van hely a verdába, ha rendszeres ez a progi a zsibpiac része érdekelne (veteráncuccok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Biznyák volt a piacon... ;) egy kis őszi/téli átállás... ;) De sajna a szabadkai piac sem a régi már... :blink: Nem engednek, és ha kitartóan alkudozol még meg is sértődnek, ja és a forintot nagyon sz@rul váltják... :unsure: Hát én sem voltam már 2 éve, de lehet nem is megyek mostanában. Jól mondod, hogy nem a régi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Már megest elkúszom a pénteki mítet.Mejek disznólkodni Kiskőrösre! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Én pedig a Lánchídba, mert a fiam osztálya a Grease-ből ad elő egy táncot, és fel kell vennem videóra. Mivel lesz több iskolából is előadás, ezért nem tudom mikor lesz vége. Ez olyan Tátika szerű műsor lesz. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Én pedig a Lánchídba, mert a fiam osztálya a Grease-ből ad elő egy táncot, és fel kell vennem videóra. Mivel lesz több iskolából is előadás, ezért nem tudom mikor lesz vége. Ez olyan Tátika szerű műsor lesz. :unsure: :blink: Ministar? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Én meg lehet ügyelek pénteken, de még dolgozom a munka elkerülésén :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 én megyek ma 19:30-laverde de megyek is tovább mert lesz az öregdiák bál Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Egy gyors megbeszélésre én is elugrok Laverdébe 19:30-ra.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én ma a Bácsvízhez kérem a pizzát... ;) :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én ma a Bácsvízhez kérem a pizzát... ;) :unsure: :blink: ;) ...........aztán nehogy a szavadon fogjunk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 én megyek ma 19:30-laverde de megyek is tovább mert lesz az öregdiák bál Nem mondosd hogy Kandóban ma lesz az Öregdiák bál! lehet meg jegyet venni lehet elmegyek én is! hátha ö9ssze futok egy két ismerősel!! La Verdebe elvileg tudok menni gyakorlatilag fogalmam sincs mikor érek kecskemétre!!! ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Nem mondosd hogy Kandóban ma lesz az Öregdiák bál! lehet meg jegyet venni lehet elmegyek én is! hátha ö9ssze futok egy két ismerősel!! La Verdebe elvileg tudok menni gyakorlatilag fogalmam sincs mikor érek kecskemétre!!! ÜDV Ez múlthéten volt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Öregdiák minden évben november utolsó pénteke. Ma Laverde? 19:30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én nem tudok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én nem tudok :blink: De miért nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 De miért nem? :unsure: Küldtem pü-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Beszéltem Dénessel, és Kacseróval. Elvileg Dec. 30.-án ők is ráérnek. (szombati nap) Ha mindenkinek jó, azon a napon megtarthatnánk a vacsorát. Szerintem ennél jobb időpontot mostanában nehéz lesz találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 OK! Dec 30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Nekünk is megfelel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts