Kacsero Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Akkor lehetne pinzát rendelni a La Verdében, és Pajánál, Pajával elfogyasztatni.Meg enni is. Vélemény? :lol: Részemről mind1, hol és mikor, csak szóljatok időben, hogy hova kell menni! :lol: :D (telón ha lehet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Linkelejetek be ide mindent ami a plyanappal kapcsolatos kep vagy video es felrakom a www.palyanap.com -ra ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Akkor péntek este meet 19:30! CP vagy ELB? Speed nélkül ünnepelünk! :lol: Végülis csak én voltam az ötletgazda és a ... nem mondom... tudjátok... remélem, jót buliztatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Végülis csak én voltam az ötletgazda és a ... nem mondom... tudjátok... remélem, jót buliztatok! :lol: Eheheh,semmilyen buli nem volt kiscsávó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Jaja, nélküled nem lenne olyan. :lol: :lol: Meg mások is hiányoztak, tehát elnapolva. Majd megtartjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Lesz SZOMBATI tali ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Lefújva,mert nem érnek rá egyesek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Lefújva,mert nem érnek rá egyesek! :unsure: :blink: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mint utólag kiderült, én mégis ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mint utólag kiderült, én mégis ráérek. És akkor most mi van? ki nem ér rá? :unsure: lesz egyáltalán valami? (pls! telón értesíteni, ha lesz, mert nem leszek netközelben) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Ha szombatra teszük egyedül Diniék nem jönnének,mert pesten alszanak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 én sem leszek pénteken elutazom3 napra SORRY Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Ma este lesz meet? Hol és mikor? Már teljesen infótlan vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Ma este lesz meet? Hol és mikor? Már teljesen infótlan vagyok :unsure: Ahogy olvastam, Wolfi hsz-ét, akkor naon hedeg van otthon, és akkor biztos,hogy PIZZÉRIA! Szerintem....de én most kihagyom, ;) majd csak 2 hét múlva tudok Hozzátok csatlakozni :P :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 A héten (ami hétfőn kezdődik), mikor lesz találka? Mert mi is szeretnénk jönni. hacsak nem lesznek hóakadályok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 A héten (ami hétfőn kezdődik), mikor lesz találka? Mert mi is szeretnénk jönni. hacsak nem lesznek hóakadályok. elméletileg péntek 19:30 LaVerde Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 elméletileg péntek 19:30 LaVerde Nem kellene kutatni egy másik helyet, ahol a kaja hasonló színvonalú, de a kiszolgálás kicsit jobb? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Nem kellene kutatni egy másik helyet, ahol a kaja hasonló színvonalú, de a kiszolgálás kicsit jobb? :P Jó a kiszolgálás, csak az időzítés rossz! :blink: Mi lenne, ha a tali mondjuk du. 15:00-kor lenne? ;) Akkor tutira nincs ott senki! :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Jó a kiszolgálás, csak az időzítés rossz! :blink: Mi lenne, ha a tali mondjuk du. 15:00-kor lenne? ;) Akkor tutira nincs ott senki! :unsure: ;) Végülis igazad van. Régebben amikor nem volt ilyen nagy a "tömeg", akkor még mindenki azt kapta amit kért és akkor amikor kérte :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Végülis igazad van. Régebben amikor nem volt ilyen nagy a "tömeg", akkor még mindenki azt kapta amit kért és akkor amikor kérte :blink: nekem jó délután :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Én előreláthatólag holnap nem megyek talizni.Nem vagyok itthon családilag.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 ....majd csak 2 hét múlva tudok Hozzátok csatlakozni ;) ;) ;) Sajnos, megint kitolt velünk a főnök... :unsure: :blink: Nem tudok ott lenni 2 hét múlva sem, mert csak Dec. 2.-án(szombat) reggel érek haza... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Én előreláthatólag holnap nem megyek talizni.Nem vagyok itthon családilag.......... Ha minden igaz mi sem leszunk ott. Zuhanykabint szerelunk anyameknal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Ma 19:30 LaVerde én megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Én is ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts