Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Most már lassan Ti is ébredtek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Márk, Tomi! Akkor hétfőn este tartunk egy összegző megbeszélést? Javaslom a kora délutáni órákat. 18:30 körül talán mindenkinek jó, későbbre már légyszi ne tegyük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Márk, Tomi! Akkor hétfőn este tartunk egy összegző megbeszélést? Javaslom a kora délutáni órákat. 18:30 körül talán mindenkinek jó, későbbre már légyszi ne tegyük. Jókain? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Nem. De a részletekről majd később, telefon SMS, vagy msn. Stornó az egész, Dénesék nem lesznek a városban. Toljuk el máskorra. Többit priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Nem. De a részletekről majd később, telefon SMS, vagy msn. Stornó az egész, Dénesék nem lesznek a városban. Toljuk el máskorra. Többit priviben. Köv hét szombat este? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Akkor meg Kacsero nem lesz itthon. De egy szombati nap mindenképpen jobb, mint egy hétköznap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Akkor meg Kacsero nem lesz itthon. De egy szombati nap mindenképpen jobb, mint egy hétköznap. Csabi mikor jön haza legközelebb? Mert akkor a K.O.M.A. úgy szervezi le a dolgot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Akkor meg Kacsero nem lesz itthon. De egy szombati nap mindenképpen jobb, mint egy hétköznap. Jó a szombat, amikor legközelebb jön haza Csabi, csak akkor Dénesék is legyenek ott!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Jó a szombat, amikor legközelebb jön haza Csabi, csak akkor Dénesék is legyenek ott!!! Mondjatok egy datumot és akkor betervezem! csak ne Okt 19-20-21 legyen mert akkor levelező képzésen vagyok sopronba elvileg ez csüt péntek szombat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Akkor Kacserót kérdezzük meg mkor jön, és legyen mondjuk az a szombat. (szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Akkor Kacserót kérdezzük meg mkor jön, és legyen mondjuk az a szombat. (szerintem) Egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Sanyi hooool vagy? :lol: vagyis Csabiii hooool vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Ma jelentette be az uncsitesom hogy OKT 28. án lakodalma lesz! ugyhogy az a szombat nekem nem jo!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ma Aki él Hozzám! MOST! 19:00-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ma Aki él Hozzám! MOST! 19:00-ra Megyek! :lol: Jah...és úgy néz ki, hogy egész héten kecsón vagyok, csak vasárnap menek vissza! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Megyek! :lol: Jah...és úgy néz ki, hogy egész héten kecsón vagyok, csak vasárnap menek vissza! :D :D Akkor szombatra lehet tenni a dolgot nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Akkor szombatra lehet tenni a dolgot nem? :lol: Nem, mert Márk pénteken megy németbe. Szerda vagy csütörtök este lesz talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nem, mert Márk pénteken megy németbe. Szerda vagy csütörtök este lesz talán. És Diniék hogy jönnek akkor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 És Diniék hogy jönnek akkor? :lol: Jó kérdés. Azt beszélük bent ma Tominál, hogy mindenképpen még most melegen kellene a héten megtartani a talit, mert most még frissek az élmények és mindenki eltudja mondani az észrevételét. Viszont valószínű, hogy valaki nem tud majd ott lenni. Töbit msn-en. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szerda vagy csütörtök este lesz talán. Van már valami fejlemény, hogy mikor lesz akkor megtartva? :lol: Ha lehet sms-ben értesítsetek, mert nem valószínű, hogy tudok fórum közelben lenni! :lol: THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 HELLO! szerintem nekem a csüt nem adja ki! beléptetéssel van észrevételmmeg ötletem is de nem feljtem el! a többihez nem tudok hozzászolni mert nem vettem részt benne! péntek az meg kerdéses hogy benn leszek e kecson de majd kiderül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Akkor péntek este meet 19:30! CP vagy ELB? Speed nélkül ünnepelünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Valamelyik helyen csak összefutunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Én holnap melózok...Bácsvíznél.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Én holnap melózok...Bácsvíznél.. Akkor lehetne pinzát rendelni a La Verdében, és Pajánál, Pajával elfogyasztatni.Meg enni is. Vélemény? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts