paja Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Nékem jó a KEDD... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ott leszek KEDDEN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Most szólt a Bogner: Jön az ő EVO 8-asa Jön a McAudio-s Mustang Jön a Sony Új Demo autója! (mindegyik HIFI Demo autó! :wub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Részemről meg holnap délelőtt megszületnek a zászlók, anyag+nyél megvan hozzá, beszéltem Kasza Ferivel is, onnan meg jön majd a Futó Gabi kereke is, mind a 4! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Részemről meg holnap délelőtt megszületnek a zászlók, anyag+nyél megvan hozzá, beszéltem Kasza Ferivel is, onnan meg jön majd a Futó Gabi kereke is, mind a 4! REMEK! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Sajnos én csak péntektől leszek kecsón! (csütörtök éjjel érkezem) :wub: Majd akkor megkeresek valakit, hogy infót kapjak a szombati dolgokról, vagy este a CP-ben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 szal a bölcsőben is rendeznek pályanapot: Racing Days Rüsselsheim 2006.09.09-10. A lényeg az, hogy a szervezés katasztrofális volt, a pályán (a gyár területén és a város utcáin) a versenyzők túlnyomórészt amatőrök voltak, csak egész kicsi vezetői hiba is elég lett volna, hogy a feketeCommot is kigördíthessék végre a csarnokból. Parkoló autók mindenhol, a lezárt pályán is, nézők mindenhol, a lezárt pályán is, szervező és biztonságiak csak kevesen, állítólag kevesebb vókitókijuk volt mint, amit Udi szatyrában találtunk. érdemes végigolvasni, lefordítani sajna nem tudok ilyen schilleri hokkdeutschot. tanulság h biztonságosabban kell szervezni is, résztvenni is de autók, na azok voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Sajnos nálunk ilyen autó az idén még nem lesz... Talán majd jövőre! :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 gyertek japperek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Részemről zászlók elkészültek, Dugárral pontosítottam így valsezg 8:00-ra ŐK is kint lesznek. Viszont kerekileg gondban vagyok kisit, mert Feri felnit tud biztosítani, de a gumesz problem.Szal ha v.ki óccsóé, vagy kölcsönbe tudna szerválni 195/50-15-ös használható gumit, az jelezze.Én is most még 2 szálon mozgatom a dolgot, de inkább több ajánlat legyen, mint esetleg 4db új gumi! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 175/71-es R13-as gumik nekem is vannak, ha valakinek kell, elviszem őket Kecsóra (2db) - téli gumi, felni nélkül. Itthon csak a helyet foglalja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 /71-es??? :wub: :P :P Hogy ezek a gumigyártók midig fejlesztenek valamit? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 /71-es??? :wub: :P B) Hogy ezek a gumigyártók midig fejlesztenek valamit? :lol: ÁÁÁ, dehogy, már annyira le van kopva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Srácok, holnap ha kimegyünk a gokartra, akkor ki kellene majd próbálni, hogy hogyan tud 1Xre 5 verda fent mozogni, mert kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.Lehet, hogy a 4 ideálisabb lenne, de mondom.Ki kellene majd próbálni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Srácok, holnap ha kimegyünk a gokartra, akkor ki kellene majd próbálni, hogy hogyan tud 1Xre 5 verda fent mozogni, mert kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.Lehet, hogy a 4 ideálisabb lenne, de mondom.Ki kellene majd próbálni!! Én már autóztam úgy a pályán (veterán tali) amikor 5 autó volt fent! nem volt gáz Ha akarod kipróbálhatjuk, de csak szombat reggel! Pénteken nincs jogunk felmenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 /71-es??? :wub: :P :lol: Hogy ezek a gumigyártók midig fejlesztenek valamit? :D Félreütöttem, na.... :P Mással is előfordul. :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ha akarod kipróbálhatjuk, de csak szombat reggel! Pénteken nincs jogunk felmenni! Nincs is rá lehetőségünk?V.milyen módon? Mert arra gondoltam, hogy elég sűrű lesz a forgalom.Előzni meg a pályán lehet, csak.............. szal hogy mindenki tudjon élmányautózni.Meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nincs is rá lehetőségünk?V.milyen módon? Mert arra gondoltam, hogy elég sűrű lesz a forgalom.Előzni meg a pályán lehet, csak.............. szal hogy mindenki tudjon élmányautózni.Meg minden. WOLFI! Én mentem már a pályán és szerintem lehet! De ezt már elmondtam. Pénteken megkérdezed, hogy lehet-e a fazont! Én nem szeretném feszegetni a húrt! Szerintem, ha szombat reggel 7-kor nézzük meg, az is elég! NEM? Egyébként, ha akarod, legyen csak 4 autó! De akkor ez - 8 autó óránként! ez 20%-kal növeli a szükséges időt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 WOLFI! Én mentem már a pályán és LEHET! De ezt már elmondtam párszor! Pénteken megkérdezed, hogy lehet-e a fazont! Én nem szeretném feszegetni a húrt! Szerintem, ha szombat reggel 7-kor nézzük meg, az is elég! NEM? Egyébként, ha akarod, legyen csak 4 autó! De akkor ez - 8 autó óránként! ez 20%-kal növeli a szükséges időt! Részemről ahogy gondolod, csak ne legyen majd tilitoli! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 WOLFI! Én mentem már a pályán és szerintem lehet! De ezt már elmondtam. azon a pályán elözni???? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Szóval mikor találkozunk holnap a Gokart pályán? (illetve én nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ott leszek) Szóval 4, fél5 vagy 5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Sztem minél korábban.De amúgy megvan a forgatókönyv, hogy mit és hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Sztem minél korábban.De amúgy megvan a forgatókönyv, hogy mit és hogyan? szombatra gondolsz? szóval akkor 4 órakkor a pályán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Holnap pesten leszek valaki hívjon 15-után hogy mikor lesz a tali kezdés szeretnék oda érni. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Vajon miért lehet, hogy nem tudok aludni? :lol: Eddig aludtam... de most felkeltem. Pedig csak fél 6-kor akartam. Na sebaj. Összeírok addig pár dolgot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts