Dini Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Na kész az én matricám is :P :P B) Matrinyárol valaki képet tud felrakni? Én is palyazok egy ilyenre jov hetvegen biztos megyek kecskemétre és akkor felkerülhet az autora! Legalabb nyugatmagyarországon is népszerüsítem a dolgot! Ja Tomm opelklubos matrica is kell majd!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Voltam kint egy kicsit a driftnapon,hogy ötleteket "lopjunk"! :wub: Lőttem pár képet mi és hova lett rakva! Driftnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Matrinyárol valaki képet tud felrakni? Én is palyazok egy ilyenre jov hetvegen biztos megyek kecskemétre és akkor felkerülhet az autora! Legalabb nyugatmagyarországon is népszerüsítem a dolgot! Ja Tomm opelklubos matrica is kell majd!!! :wub: 18.-ig nyaral. De ha gondolod beszélünk a hugával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 18.-ig nyaral. De ha gondolod beszélünk a hugával. Hat hamegoldható! Csak azert hogy minél toben lásák! Jöv hetvegen leszek arra! remélem meg lehet valamnit oldani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nekem is Tomi huga rakta fel a matricákat, szerintem neked is megcsinálja. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Az szuper! Akkor tud valaki szolni esetleg neki hogy jöv hetvegen mondjuk szombaton szhámitson rám ha meg tudja oldani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 18.-ig nyaral. De ha gondolod beszélünk a hugával. Beszéltem Tomival még pénteken - indulás után. Mert mind a Lajkó, mind a Dávid (tigra) felrakná az autójára a matrinyát. Tomi azt mondta, hogy szóljunk a faterjának és ők felrakják. Szóval hétfőn-kedden a srácokat is felmatricázzuk! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Kitaláltam, hogy hogyan tudjuk az ügyességi versenyt előre megtervezni, a pályát előre megrajzolni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Öcsémmel beszéltem, és szabin lesz 30.-án. Jön segíteni. (VIP matrica rulez) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Megcsináltam a BANNER-t nagyban, ha valakinek úgy kellene. 3120x400 pixeles. :wub: Innen letölthetitek! Ha kellene valakinek, megvan PSD-ben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Emberek! Én holnap Pesten járok. Ha valamit le kell hozni a talira vagy ilyesmi, akkor szóljatok. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 - MOTE, MVOK zászlók - láthatósági mellények - RENDEZŐ feliratos - esetleg rádiók (CB) - - - Más! - - - Kérem, hogy Mindenki - aki beszélt kiállítóval - írja be, hogy milyen választ kapott, milyen kiállítóink lesznek és mit hoznak, mit kérnek, stb. (gondolok itt: felnis, kipufogós, tuning, stb.) Fontos lenne, hogy e hét végére ezt véglegesíteni tudjuk!!! köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ha akarjátok jöhetnek PÜ-ben is a kiállítók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 - MOTE, MVOK zászlók - láthatósági mellények - RENDEZŐ feliratos - esetleg rádiók (CB) köszönöm Mondjátok, hogy hova menjek és elhozom :wub: KB 11-13 közt leszek Pesten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Skacok! Holnap, kedden este 19:30-kor a VÍZMŰ-nél megbeszélés. téma: szeptember 30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Lnézést, hogy nem volta MSN, de anyuka lenyúlta a PC-t.Szal ahogy ígértem, beszélek Dugárral holnap, de az esti vízmű kisit necces 19:30-kor, lévén brinyóval leszek, de azért igyexem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Kitaláltam, hogy hogy tudunk szélvédőre ragaszható matricát csináltatni... nem nagy pénz! (az anyagi oldalát én elintézem) Ilyen találkozós cucc... emlék! :wub: Az tök zsíír lenne, nem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ilyen találkozós cucc... emlék! :P Az tök zsíír lenne, nem? :P nekem tetszik az ötlet! :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Én holnap délután Balassagyarmaton leszek, így CP kimarad... :wub: De mindezt az ÓTÓM érdekében teszem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 A talis honlapra kellene valami térképet, és egy itinert feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 A talis honlapra kellene valami térképet, és egy itinert feltenni. Fent van már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Akkor oké. Más: Most hívott az Opelbolt, hogy kijönnének 30.-án. Elvileg a Károly lesz majd kint, vele meg úgyis tudunk beszélni estére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Most pedig Udi hívott, hogy a tűzoltókat is érdekli a dolog, mert nekik is egy plusz gyakorlatot jelent. De majd beszélünk erről is pár szót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Akkor oké. Más: Most hívott az Opelbolt, hogy kijönnének 30.-án. Elvileg a Károly lesz majd kint, vele meg úgyis tudunk beszélni estére. Én minjá beszézek vele, mert kell vennem ezt+azt az olajcseréhez! :wub: Aztán lefixálom vele az estét is.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Felhívom a Kedves Szervező Szekciótársakat, hogy mindössze fél négyzetkilométernyi területünk van! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts