paja Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Szerintem talizhatunk a pályán... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Egyet értek! Legyen Pénteken 19:00-kor a Gokart Pálya előtt! OKS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Szerintem tök jó lett a matricázás az autókon! :P :P Én is szeretnék olyan matricát!!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 B) Én is szeretnék olyan matricát!!!! :P Én is, de nem értem oda tegnap időben sajnos. :wub: Egy képet azért szivesen megnéznék róla :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Azok VIP autók lesznek, csakúgy mint a klubos off autók is: BMW, FIAT, BLAZER, stb... Skoda.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Na kész az én matricám is :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Egyet értek! Legyen Pénteken 19:00-kor a Gokart Pálya előtt! OKS? Én akár a 18:00 elöl sem zárkóznék el, ha a többieknek is okés az időpont.Akkor még kellően világos is van, meg minden............ De ha a 19 lesz a befutó, akkor akkor mejek ém is.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Akkor legyen holnap 18:00 a gokartpálya, és utána átmegyünk a CP-be. Aki tud jönni az ott lesz, aki nem azzal meg CP-ben talizunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Akkor legyen holnap 18:00 a gokartpálya, és utána átmegyünk a CP-be. Aki tud jönni az ott lesz, aki nem azzal meg CP-ben talizunk. Remélhetőleg mindenkinek jó lesz az időpont............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Remélhetőleg mindenkinek jó lesz az időpont............ Remélem én is,mert elég húzós hetem volt hirtelen szabi után! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ehhez mit szóltok? Ez nagyon gáz? (vagy egyenlőre jó lesz?) Ez egy BANNER akar lenni... különböző site-okra. Kedves Barátaim! Örömmel jelentem, hogy megújult a www.palyanap.com! :wub: Remélem, hogy elfogadható lett a Mindenki számára! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ehhez mit szóltok? Ez nagyon gáz? (vagy egyenlőre jó lesz?) Ez egy BANNER akar lenni... különböző site-okra. http://www.freeweb.hu/myastra/images/Banner.gif Kedves Barátaim! Örömmel jelentem, hogy megújult a www.palyanap.com! :wub: Remélem, hogy elfogadható lett a Mindenki számára! :P Teljesen okés, de Sziszivel is le van egyeztetve?Tehát ezt m,ánn lehet nézegetni? A banner is bőven jó, szal innentől kezdve várhatjuk a népeket! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Már csak a jelentkezést kellene megint élővé tenni. Nem türelmetlenségből írom ám, biztos nem egyszerű a dolog. Majd ha mindenki úgy akarja akkor beszélünk kicsit a MOTE-t érintő változásokról is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Már csak a jelentkezést kellene megint élővé tenni. A Sziszi azt mondta, hogy ő azt beállítja 1-2 napon belül. :wub: Egyébként ma délután kimegyek a Tormásiékhoz. Beszélünk a kiállítandó autókról! (felmerült a D Corsa előzetesben :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Valaki beszélt a Gokartpályás Farkassal ? Kint lesz a pályán este ? A 18:00-ás tali lehet hogy korai nékem... :wub: Majd rátok csörgök , hogy ott vagytok -e még... Tomi elég sok megbeszélnivalót hagyott rám...és ezeket jó lenne a helyszinen megbeszélni... Majd igyekszem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Valaki beszélt a Gokartpályás Farkassal ? Kint lesz a pályán este ? A 18:00-ás tali lehet hogy korai nékem... :wub: Most beszéltem vele, elvileg este 6-ig van csak ott ma... max fél7-ig! Szóval oda kéne menni 17:30-ra!!! Ez már eléggé nagyon korai... de ha be akarunk menni, akkor ez a lehetőség. Vagy holnap... ja neeem. Akkor Drift nap lesz. Szóval akkor ma este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Most beszéltem vele, elvileg este 6-ig van csak ott ma... max fél7-ig! Szóval oda kéne menni 17:30-ra!!! Ez már eléggé nagyon korai... de ha be akarunk menni, akkor ez a lehetőség. Vagy holnap... ja neeem. Akkor Drift nap lesz. Szóval akkor ma este! OK, szerintem ott leszek. Valszeg Sziszi is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Kérte egy-két ember... az aláírásom... [url=http://www.palyanap.com]http://www.freeweb.hu/myastra/images/Banner.gif[/img)[/url) Csak a végén a két ) -jelet cseréljétek ki ]-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ha írtok még pár sort és gondoljátok, akkor kiteszem én is a GSi oldalra. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 "Üdvözlünk a rendezvényünk honlapján!" Ez :wub: így nem oké. Vagy: Üdvözlünk a rendezvény honlapján!, vagy Üdvözlünk rendezvényünk honlapján! Ha van rá mód javítani kellene. Tom! Pü megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ha írtok még pár sort és gondoljátok, akkor kiteszem én is a GSi oldalra. :wub:Köszi Tom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Kérte egy-két ember... az aláírásom... THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Srácok! Sajnálom, hogy nem tudok részt venni a szept. 30.-i rendezvény szervezésében,egy kicsit mérges is vagyok ez miatt! B) De valszeg jövöre, nem lesz ilyen gond! :P Szóval, nyugodtan oszthattok rám is arra a napra feladatot, mert az 100% hogy ott leszek! :lol: Tehát, ha bármi van, számíthattok rám! Azért ez ügyben, majd dobjatok, 1 pü-t, hogy azért tudjak is a dologról! :wub: Megértéseteket köszönöm! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Lehet, hogy 2x jelentkeztem, de először nem kerültem fel. Ez majd később iródik fel az oldalra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Srácok! Sajnálom, hogy nem tudok részt venni a szept. 30.-i rendezvény szervezésében,egy kicsit mérges is vagyok ez miatt! B) De valszeg jövöre, nem lesz ilyen gond! :P Szóval, nyugodtan oszthattok rám is arra a napra feladatot, mert az 100% hogy ott leszek! :D Tehát, ha bármi van, számíthattok rám! Azért ez ügyben, majd dobjatok, 1 pü-t, hogy azért tudjak is a dologról! :wub: Megértéseteket köszönöm! :P Majd kitalálunk v.mi okosat, mint pl. sörsátorfelvigyázó, vagy ilyesmi! :lol: Amúgy a tegnapi megbeszélésünk alapján, senki nem fog uncsizni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts