Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Egy gonddal kevesebb.méghozzá nem is kicsivel! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 akkor este 7 ma nálam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Sorry, hogy ma nem tudtam menni. Holnap igyekezni fogok. 2 kor indulunk Szaszaval és Sziszivel corsat venni Salgótarjánba. Remélem 7-re hazaérek. A palyanap.com-on megy most mar vegre mindenhonnan az online jelentkezes. Eddig csak firefox-al ment egy hiba miatt. SORRY... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ma sajna lemaradtam, de holnap leszek, ha leszünk... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Én valami ilyesmi web oldalra gondoltam. I. Opel-es pályanap, Kecskeméti Gokart pálya Ez még nagyon alap, a design-on és a tartalmon is szeretnék változtatni, fejleszteni. Az ONLINE jelentkezés "Know-How"-ja pedig Sziszinél van. Mit gondoltok róla? Valami ilyesmi jó lesz? Tudom, hogy nem egetverő a különbség... de szerintem jobb. :wub: Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 imho besser :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 imho besser :P Jaaaaa, Jaaaaa :wub: Szal sztem ez is jó....................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Még szépítek rajta mindenképpen... Csak tegnap este ez fért bele az időmbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Még szépítek rajta mindenképpen... Csak tegnap este ez fért bele az időmbe. Mi lesz, ha még időt is szánsz rá? :wub: Nekem tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Szerintem üljetek össze Sziszivel, és beszéljétek meg, jó lesz ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Szerintem üljetek össze Sziszivel, és beszéljétek meg, jó lesz ez. Este megpróbálom elvinni Sziszit a meet-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 FRISSÍTETTEM a weboldalt! Szerintem jobb lett! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Bocsi! Többször kihangsúlyozod a "csak Opel" dolgot, aztán a sorok között meg ott van a "Barátaink off" autói rész is... Szóval... most akkor mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 a sorok között meg ott van a "Barátaink off" autói rész is... Szóval... most akkor mi van? Az a kiállított autókra vonatkozik. Azok VIP autók lesznek, csakúgy mint a klubos off autók is: BMW, FIAT, BLAZER, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Az a kiállított autókra vonatkozik. A legutolsó sort is elolvastad? "A rendezvény területére csak OPEL-lel lehet behajtani !" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 A legutolsó sort is elolvastad? "A rendezvény területére csak OPEL-lel lehet behajtani !" Vazze ,ne kezdj már te is belekötni mindenbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 FRISSÍTETTEM a weboldalt! Szerintem jobb lett! :P csak a Sztár Reklám maradt le a főoldalról :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Vazze ,ne kezdj már te is belekötni mindenbe. én csak észrevettem... bocs. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 A legutolsó sort is elolvastad? "A rendezvény területére csak OPEL-lel lehet behajtani !" Igen! Ez egy OPEL-es rendezvény! Így van kommunikálva! Én sem akarok Opel-es ként egy Fiat rendezvényre behajtani! Természetesen az OPEL CLUB tagok, akik nem Opellel érkeznek más kategória. Ők bejöhetnek! De ezt nem fogjuk külön publikálni! Elég ha Tom, Dark tudja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 én csak észrevettem... bocs. :wub: A másik topicban már ki lett vesézve, hogy ez nem a klubtagoknak szól, hanem a nagyközönségnek. Tudod, hogy nem haragszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 A lényeg: SRÁCOK! Akkor lecserélhetjük az eredeti PALYANAP-os oldalt erre? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Tőlem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Szerintem tök jó lett a matricázás az autókon! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Nekem is fent van már, éppen az 5. voltam a sorban! :wub: Viszont volna egy olyan javaslatom nem tudom, hogy mit szóltok hozzá, de a holnapi meetünket a szokásos CP 19:30 helyett egy korábbi időpontban tarthatnánk, vagy elkezdhetnénk a gokarton is, terepszemle címén. Mit szóltok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Pajával írtunk egy listát, hogy szerintem mit kellene még megbeszélni. Mivel én nem vagyok péntektől, ezért rátok marad sok minden! Hajrá! Ha időben leszek a pakolással azért kimegyek a pénteki meetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts