Joee Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 mivel érdemi támogatást a Tormásiéktól kapunk, úgy gondolom, hogy támogatóként őket kell megneveznünk! A többiek esetleg partnerek lehetnek... El kell dönteni ki az érdemi támogatónk és ki nem az! Meg kell húzni a határt, hol legyen? Természetesen a fő támogatónk Tormási lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 El kell dönteni ki az érdemi támogatónk és ki nem az! Meg kell húzni a határt, hol legyen? Természetesen a fő támogatónk Tormási lesz. Tormási a leendő weblapon ezért kaphatna egy bannercsíkot is. A többieknek meg logót tennénk ki. Vagy hasonló.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Gyématn fokozatú, arany fokozatú ezüst.... vas fokozatu mar is megvanak a rnagsorolások a támogatok között!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Pénteken csinálunk akkor hamarabb talit, hogy tudjunk világosban csinálni képeket? vagy esetleg valamelyik nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Az én vasamon nincs hengerfej. Ha nem nagy a baj akkor szerdán már lesz és talizhatunk hamarabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na mükszik az oldal: http://www.palyanap.com/ Tomi: a logo hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Én melózok szerdán... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na mükszik az oldal: http://www.palyanap.com/ Tomi: a logo hogy áll? Remélem, a TÁMOGATÓK Rovatot nem gondoltátok komolyan!!! Kicsit átszerkesztettem, mert félreértésekre adhatott okot az eredeti formája.Csak higgadtan........ Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Remélem, a TÁMOGATÓK Rovatot nem gondoltátok komolyan!!! Kicsit bővebben ha lehet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Remélem, a TÁMOGATÓK Rovatot nem gondoltátok komolyan!!! Ha kicsit körültekintőbben nézted volna meg, akkor feltűnt volna, hogy ez egyenlőre egy "piszkozat".A srácok pusztán azt kérdezték, hogy jó lesz-e ebben a formában.Szerintem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ha kicsit körültekintőbben nézted volna meg, akkor feltűnt volna, hogy ez egyenlőre egy "piszkozat".A srácok pusztán azt kérdezték, hogy jó lesz-e ebben a formában.Szerintem. :unsure: Pontosan! Várjuk az építő jellegű kritikát, és nem a mérgelődést!!! Aból nem derül ki, mit hogyan kellene csináljunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Esetleg v.hova a felső szakaszba be lehetne tenni a S.vadkerten készült képet, amin jóó sokan vagyunk.S, arra lehetne ráírni azt a szöveget, ami a nyitólap felső részén van.Alatta lehetne a Tomi álltal tervezett pályatérkép, vagy mifene :), és utána egy rövid, ám de velős szöveg, hogy mit is szeretnénk szervezni oda, aztán a többi menüpont alatt pedig szerepelhetne az arra az oldalra vonatkozó adatmennyiség. Ez csak egy 5let! :unsure: Ügyi vagyok? :D ill. eszembe jutott még v.mi.A nyitólapon lehetne egy szöveg, hogy miért is jön létre ez a tali, hogy szeretnénk népszerűsíteni az Opelt, meg hogy szeretnénk hagyományt teremteni vele, meg teljesen nyitott, nem pedig zártkörű, függetlenül attól, hogy ugye mind3 a MOTE;MVOK; Calibraclub álltal kerül megrendezésre, meg ilyenek.Egy amolyan bevezető szöveg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Esetleg v.hova a felső szakaszba be lehetne tenni a S.vadkerten készült képet, amin jóó sokan vagyunk.S, arra lehetne ráírni azt a szöveget, ami a nyitólap felső részén van.Alatta lehetne a Tomi álltal tervezett pályatérkép, vagy mifene :), és utána egy rövid, ám de velős szöveg, hogy mit is szeretnénk szervezni oda, aztán a többi menüpont alatt pedig szerepelhetne az arra az oldalra vonatkozó adatmennyiség. Ez csak egy 5let! :unsure: Ügyi vagyok? :D Ha megnézed a "támogatók" menüpontot, akkor szinte mind kattinható linként szerepel :D A solti képet meglessük, hogy meg lehet-e csinálni fajinul. A velős szöveg íródik. Ugye Gepárd? :lol: A pályatérkép-et meg akkor elkunyizom Tomi-tól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ha megnézed a "támogatók" menüpontot, akkor szinte mind kattinható linként szerepel :D A solti képet meglessük, hogy meg lehet-e csinálni fajinul. A velős szöveg íródik. Ugye Gepárd? :D A pályatérkép-et meg akkor elkunyizom Tomi-tól. Okok, kisit figyelmetlen voltam szokás szerint! :lol: :) De a többi nagyon rendben van! :) Ha pedig v.mi nem lesz okés, büntiből megint be kell majd ülnöd Demó mellé, a kiskörúton! :unsure: Közben eszembe jutott még1 dolog.Futó Gabit is megkértem, hogy hozza le a versenygépét, akár bemutatókörök erejéig is.Elvileg ezt is be lehtne írni a programok közé!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Okok, kisit figyelmetlen voltam szokás szerint! :D :D De a többi nagyon rendben van! :D Ha pedig v.mi nem lesz okés, büntiből megint be kell majd ülnöd Demó mellé, a kiskörúton! :unsure: Közben eszembe jutott még1 dolog.Futó Gabit is megkértem, hogy hozza le a versenygépét, akár bemutatókörök erejéig is.Elvileg ezt is be lehtne írni a programok közé!! Ennyire ne büntess meg :) :D :lol: Szólj, ha van fejlemény Futó Gabi ügyben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 a Blitz topikban írtuk hogy főzhetünk. Beszéltem Johnnyval és ő megfőzi. Beszéljük át pénteken ezt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 a Blitz topikban írtuk hogy főzhetünk. Beszéltem Johnnyval és ő megfőzi. Beszéljük át pénteken ezt is! Mit kell ezenbeszélni?? :unsure: Főzünk wzze! :) Fogunk halat, lövünk húsnak valót, stb. .............. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Mit kell ezenbeszélni?? :unsure: Főzünk wzze! :) Fogunk halat, lövünk húsnak valót, stb. .............. :D Na meg akkor grillezhetünk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 És a tárcsa ? :) Legális ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 És a tárcsa ? :D Legális ? :) Máximálisan! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tomi küldött egy nagyobb Tormási logót. Viszont ezen nincs opeljel stb. Cseréljük, vagy maradjon a mostani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tomi küldött egy nagyobb Tormási logót. Viszont ezen nincs opeljel stb. Cseréljük, vagy maradjon a mostani? Szerény véleményem, hogy inkább az OPEL logós a jobb! Hamár opel-es napot tartunk! Esetleg a régit nagyobbítani? :unsure: SZERINTEM! Pénteken csinálunk akkor hamarabb talit, hogy tudjunk világosban csinálni képeket? Nos? Menjünk hamarabb pénteken? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tomi küldött egy nagyobb Tormási logót. Viszont ezen nincs opeljel stb. Cseréljük, vagy maradjon a mostani? Ha ez a Tormási logója akkor nem kéne cserélni. Szórólapra jó ez. A honlapon úgyis fent van a másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 nincs másik logoja a tormásinak egy van! az új a piros T betűs! Cseréld le! szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Eddig 2:1 arányban vezet az, hogy ne cseréljünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts