mantababy Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Hat gyerekek ezen a Szelidi osszerofin erezzetek jol magatokat :lol: ha par nappal hamarabbra talalok olcso repcsijegyeet akkor en is mennek, de mostanaban valahogy semmi se ugy alakul , ahogy kellene, nade sebaj :D by the way: ha otthon leszek a penteki talira neha felnezek. bar eleg messze van :unsure: ha sorozest iktattok be akkor meg nem ihatok, vagy nem tudok hazavezetni. ajaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 ha otthon leszek a penteki talira neha felnezek. bar eleg messze van ... Ez nézőpont kérdése...ha onnan nézed, ahol most vagy, akkor tényleg messze van, de ahhoz képest meg Szeged-Kecskemét, már nincs is olyan messze egymástól.. :D :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Sörözni meg nem szoktunk. Mindenki kocsival jár ilyen helyre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Ez nézőpont kérdése...ha onnan nézed, ahol most vagy, akkor tényleg messze van, de ahhoz képest meg Szeged-Kecskemét, már nincs is olyan messze egymástól.. :) :lol: :D ez igaz, de olyan keson mar nem jo egyedul visszaveezetni. :D na majd hozom a haverokat :) Sanyib es ..... ez meg odebb lesz. ugy maar jobb lesz autozni.innen meg minden messze van. de megyunk haza :unsure: neked is jo utat haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 .... de megyunk haza :unsure: neked is jo utat haza. Köszi, Neked meg jó repülést hazáig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Köszi, Neked meg jó repülést hazáig! :lol: Meglesz !!! es Mantaval megyek haza, hala Sanyinak. nem kell off -autozni :unsure: es legkesobb Blitz-en talizunk, mostmar megismerlek, remelem nem leszek ugy elveszve , mint Vadkerten a sok MOTE auto kozott a cukinal :) en mar lassan csak bucsuzkodni kezdek, mert vasarnaptol nem lesz netem, es lehet csak heti eggy hozzaszolassal fogok rendelkezni, igy a talik helyszinet se mindig fogom tudni nyomon kovetni, de megoldom. .havi egyszer szeretnek feljutni a szep Kecskemetre :D es talizni veletek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Telefonszámod megvan pár emberkének (nekem is), és majd emlékeztetünk téged mindenre! Nehogymár lemaradj valamiről!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 es legkesobb Blitz-en talizunk, mostmar megismerlek, remelem nem leszek ugy elveszve , mint Vadkerten a sok MOTE auto kozott a cukinal :unsure: Én sajnos már a Blitz-re nem tudok menni,:D így marad a kecskeméti tali...:lol: Jah...és mint Sörös Sanyi (Ibolya) :) is mondta, a tel.számod megvan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Kössz, bíztam benned! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Én sajnos már a Blitz-re nem tudok menni,:lol: így marad a kecskeméti tali...:) Jah...és mint Sörös Sanyi (Ibolya) :unsure: is mondta, a tel.számod megvan... :D oksika, akkor nem maradok le semmirrol :) a Blitz-et azert sajnalom , hogy nem tudsz jonni, bar mindenkinel kozbejohet akarmi is :D eelofordul. Ibolya ez a nev meg mar rajtadmarad egy ideig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 szeretném felhívni minden kedves szekciótag figyelmét a közelgő szeptember 30-ra! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 szeretném felhívni minden kedves szekciótag figyelmét a közelgő szeptember 30-ra! Köszönöm!Bizony-bizony! Fel kell pörgetni az eseményeket! Össze kéne gyűjtenünk a hétvége folyamán az ötletek és papírra vetni a terveket... aztán a jövőhéten a Tormási Úrnak elmondanám, hogy mit tervezünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Hátha nekem is addigra Opelocskám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Hátha nekem is addigra Opelocskám!!! Mi lesz vele? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Szerdán lesz tali ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Szerdán lesz tali ? Legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Legyen? Lehet nem ártana. Sziszi mondta, hogy calibrások nagyon érdeklődnek a gokart pályás dolog iránt, és ő is tdna pár kiállítani való autót a "box utcába". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Lehet nem ártana. Sziszi mondta, hogy calibrások nagyon érdeklődnek a gokart pályás dolog iránt, és ő is tdna pár kiállítani való autót a "box utcába". Szerintem nem kellene őket sem kihagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Legyen? És akkor most lesz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Szerintem legyen, de ne az El bandinál, hanem valami zárt helyen ahol arról is tudunk beszélni amiért összejövünk. Meg Szeliddel kapcsolatban is meg kellene beszélni az elszámolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Esetleg megint Vízmű ? Nem dolgozom, de megoldható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nálam is jó, van új asztalom még nagyobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ha nem gond akkor Tomira szavaznék inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Ha nem gond akkor Tomira szavaznék inkább. Ok TOMI-nál jó lesz! Aki még nem fizette ki szelídet, az legyen kedves elhozni szerdára!!! Addigra megcsinálom a pontos elszámolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Rendben! Srácok, Sziszi-t nem hívjuk el szerdára? Ha úgyis bevonjuk őket... :unsure: Pisti! Sátor lesz a Vöröskeresztnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts