Joee Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Na a Tős-erdei tali hivatalosan is engedélyezve van. Bejelntettem a rend őrei felé is. Főzzünk, vagy ne főzzünk? Ez itt a kérdés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Na a Tős-erdei tali hivatalosan is engedélyezve van. Bejelntettem a rend őrei felé is. Főzzünk, vagy ne főzzünk? Ez itt a kérdés :huh: Hát nem tom!Kell nekünk a plusz zür?Van ott épp elég étterem!Kicsit szerintem nehezebb ott megoldani,mint szeliden,nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Nem kellene megvárni Sziszi véleményét is a főzéssel kapcsolatban? A calisokkal végülis ő tartja a kapcsolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Nem kellene megvárni Sziszi véleményét is a főzéssel kapcsolatban? A calisokkal végülis ő tartja a kapcsolatot. OK, megvárjuk. Azért majd szerdán beszéljük meg, hogy mi hogy gondoljuk, de ténleg sok kajálda van és lehet nem kéne ezzel foglalkoznunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Szendvicsparty.Sztem.Akinek meg sovány, annak ott az étteremszakasz........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Szendvicsparty.Sztem.Akinek meg sovány, annak ott az étteremszakasz........... Jézusom?Kit vágunk szendvicsbe? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Ez olyan, mint a kártyázásnál:" mindig, aki kérdez" , Johnny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 :huh: :lol: :) J0hnny, helybe mentél a ló..szért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Akkor holnap azaz szerda este 19:30-ra megint gyűlés nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Akkor holnap azaz szerda este 19:30-ra megint gyűlés nálam. :huh: Sajnos erről megint lemaradok, mert aznap éjjel érek haza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Akkor holnap azaz szerda este 19:30-ra megint gyűlés nálam. Én még nem tudom, majd meglatjuk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 :huh: :lol: :) J0hnny, helybe mentél a ló..szért. :D Jah öcsém,ahogy mondod!A teacher woman nagyon beszólt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Akkor holnap azaz szerda este 19:30-ra megint gyűlés nálam. Elvileg megyek, meg pénteken is, meg szombaton is. De gyakorlatban......feszültséglevezetés...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nem tudom, hogy menni fog-e a mai meat, mert család 1.0 van.Kicsit lázonganak.Viszont pénteken tuti, hogy kintleszek................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nekem is necces a mai este. Most indulunk Tiszakécskére, ahol van egy kis dolog, na meg akkor már valszeg csobbanunk egyet a Tiszában is... Aztán meg takarítjuk az új kérót... szóval necces-necces... Nem lehetne ezekről a talikról pénteken este beszélni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Egyáltalán múlthét óta történt olyan dolog,amit meg kell beszélnünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ha ekkora a lelkesedés és csak nekem lenne mondani való akkor én sem megyek be ezért. majd pénteken megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szerencsére időben vagyunk, pénteken is meg tudjuk kommunikálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Végülis szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy pár embernek elfelejtettek szólni. Sziszi 800 km után egyenesen a Jókaira jött. Joe szintén kapkodott, hogy odaérjen. Én meg a hobbin hagytam a melót félbe, hogy beérjek. Ehhez képest dolgozó lány nagy pofáraesés, telefont hiába csörget az ember...... Pénteken, meg annyira szokott, az ilyen dolgokra mindenki figyelni, hogy nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én akkor ismét elmondom, hogy családi okokból nem tudtam elmenni, mert a női szakasz extra nyűgös.Idő kérdése, és ém is az leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én leírtam, hogy részemről nem tudok menni! Miután ezt leírtam 2 perccel indultam itthonról! 1. Így nem láttam, hogy mi volt a reakció a többiektől 2. nem hozzám volt szervezve szóval én nem veszem magamra... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Végülis szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy pár embernek elfelejtettek szólni. Sziszi 800 km után egyenesen a Jókaira jött. Joe szintén kapkodott, hogy odaérjen. Én meg a hobbin hagytam a melót félbe, hogy beérjek. Ehhez képest dolgozó lány nagy pofáraesés, telefont hiába csörget az ember...... Pénteken, meg annyira szokott, az ilyen dolgokra mindenki figyelni, hogy nagyon. Nem én találtam ki,de ha legközelebb lesz ilyen ne egy nappal elötte legyen bejelentve szerintem! Tomi a telefont pedig elég hülyén kezeli mostanság,kezd igazi vállalkozó lenni,azok nem veszik fel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nem én találtam ki,de ha legközelebb lesz ilyen ne egy nappal elötte legyen bejelentve szerintem! Múlt héten szerdán beszéztük, hogy tali, köv. szerdán.S, te is ottest voltál........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Tomi a telefont pedig elég hülyén kezeli mostanság,kezd igazi vállalkozó lenni,azok nem veszik fel! :huh:Ő mindig is így kezelte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Múlt héten szerdán beszéztük, hogy tali, köv. szerdán.S, te is ottest voltál........... Nekem ez kiesett,de akkor bocs! :lol: Ő mindig is így kezelte... :huh: Nem ismered Tomit elég régóta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts